Friendly, knowledgeable and skilled staff helped to make our trip into the solar world painless and stress free. Many thanks!
Lisez les avis des autres
They were supposed to bring down extra panel but didn't and left a big gap on the roof. The team blamed office, office blamed team. Office tried to blame imaginary regulations for not finishing the jo... Voir plus
L'entreprise a répondu
4Kw sys with 5Kw battery in Dublin. From the outset, Start Solar (SS) were extremely professional - time targets and full information and documentation was supplied. SS made all the running with SEA... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Graag denken we met u mee door verschillende mogelijkheden te bespreken zodat u optimaal van uw zonnepanelen kunt profiteren. Wat Start Solar bijzonder maakt? Onze aandacht voor u! Vooral door mee te denken in mogelijkheden en niet in obstakels. Vanaf het eerste gesprek tot na de plaatsing van de installatie (nazorg) staan wij in nauw contact met u om vragen te beantwoorden, en met u mee te denken, uiteraard in oplossingen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- startsolar.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Zonder overdrijven een 10+
Levon kwam vooraf alles netjes bespreken. Geeft een duidelijk uitleg en eerlijke adviezen. Aansluiting ging snel en alles was top geregeld. Zeker een aanrader om van hun diensten gebruim te maken. Wij haxden zelf al panelen dus alleen de instalatie en omvormer werd geregeld, maar alles verliep zonder problemen. Na akkoord op de offerte was er binnen een week al geïnstalleerd! Bedankt!
Top team
Ik heb een hele goede ervaring met het team van Start Solar. Levon van Start Solar legde vantevoren alles duidelijk uit en is erg service gericht. De installateurs werkten netjes, zijn zeer vakkundig en gaven goede adviezen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft dit bedrijf een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt Levon en team.
Erg tevreden!
Start Solar heeft het gehele traject van offerte aanvraag, planning, plaatsing en oplevering goed voor elkaar. Heldere pro-actieve communicatie en denken graag mee in de mogelijkheden. Kortom: erg tevreden!
Blij met een tweede ronde!
Wederom panelen laten plaatsen door het team van Levon. Blij mee! Netjes gewerkt en direct opbrengst.
Goed, vakkundig en netjes.
Hele goede ervaring mee. Net en vakkundig team van installateurs. Goede service, voor en na! Er wordt inderdaad goed meegedacht. Dank je wel Levon en team!! Ik raad jullie zeker aan bij anderen.
Very good service.
Very good service.
Fast, reliable, friendly
I am very satisfied with there service.
Really recommendded
Fijne en correcte communicatie
Fijne en correcte communicatie. Er is goed meegedacht met het legplan en bedrading. Kwaliteit voor scherpe prijs.
Leuke en professionele service
Vandaag zijn de panelen geplaatst op een carport. Dat ging behoorlijk vlot. Er is goed meegedacht in de plaatsing en het type paneel. Leuke mensen, zou ze zeker nog een keer benaderen indien er meer panelen geplaatst kunnen worden.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Professionele uitleg en adviezen.
Snelle service en snel contact indien nodig.
Voelt persoonlijk aan.
Ook het plaatsen ging mooie vlot en vooral schoon. Vaklui,werken goed door .
Ook persoonlijke oplevering met duidelijke uitleg over alles .
Zeker aan te bevelen
Heel erg tevreden over de diensten en…
Heel erg tevreden over de diensten en service van Start Solar. Goede inventarisatie en advisering, waardoor maximaal rendement van het dakoppervlakte. Ook het plaatsen van de zonnepanelen verliep goed. Professionele en vakkundige installateurs en keurig afgewerkt. Kortom; zeker aan te bevelen.
Zeer tevreden over de uitstekende…
Zeer tevreden over de uitstekende service, opvolging van vragen en de mensen die het werk hebben uitgevoerd.
Top Service
We hebben een paar dagen geleden contact gehad met Start Solar en een week later zijn de zonnepanelen al geïnstalleerd.
Dit kwam mede doordat een andere klant uitviel. Direct hebben ze contact opgenomen om te peilen of wij nog een gaatje in ons agenda hadden.
Uiteraard hebben we gewoon plek daarvoor gemaakt. ;)
Op de afgesproken dag, hebben zij binnen enkele uren alles gedaan.
Van het voor bespreken, extra nameten, uitvoeren, en plaatsen. Ze hadden gelukkig ook nog tijd voor koffie. Daarna liepen ze met mij nog alle stappen na, en kreeg ik extra uitleg.
Het ligt er nu niet alleen mooi op, maar alles is ook nog goed afgewerkt.
precies hoe ik het graag wil zien.
Ik zeg een prima service.
Goede service.
Top werk van Start Solar
Ik hoorde van een kennis, die uitgebreid onderzoek had verricht, dat hij in zee was gegaan met Start Solar. Toen heb ik ook maar een berichtje achter gelaten op hun website, omdat ik ook wel zonnepanelen wilde hebben. Op de garage om te beginnen. Binnen een uur werd ik teruggebeld en de volgende dag kwam Levon al langs om e.e.a. te bespreken. De dag daarna ontving ik al een keurige offerte met de diverse alternatieven uitgewerkt. Direct maar een keuze gemaakt en mijn beslissing doorgebeld. Binnen 8 dagen lagen de panelen op mijn garage en was het systeem up-and-running. Ze hebben het uiterst professioneel aangepakt en keurig werk afgeleverd. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat het een juiste beslissing is geweest. De panelen zijn niet eens zichtbaar vanuit de tuin en ze doen het prima. Volgend jaar wil ik het aantal panelen gaan uitbreiden. En daar ga ik zeker Start Solar voor bellen!
We zijn erg tevreden over Start Solar
We zijn erg tevreden over Start Solar. Snelle levering en keurige plaatsing van de zonnepanelen. De mannen hebben keurig werk afgeleverd. Goede verhouding prijs-kwaliteit. Top bedrijf.
Wij zijn heel tevreden;via onze zoon…
Wij zijn heel tevreden;via onze zoon kwamen wij in contact met start solar.
Fijne monteurs;alles keurig opgeleverd door Levon/start solar.
Snel, kundig, vriendelijk en betrouwbaar!
Start Solar heeft perfect werk afgeleverd. De plaatsing kon snel worden gedaan na een kort offertetraject. De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst door het vriendelijke en kundige team.
Verder is er veel aandacht voor de aanvang en oplevering en daarnaast zijn ze ook nog eens scherp geprijsd.
Positieve ervaringen in de samenwerking…
Positieve ervaringen in de samenwerking met Start Solar. Van het begin af aan duidelijke communicatie ervaren. De offertes ontving ik snel, waren duidelijk en ook aanpassingen werden snel opgepakt.
Tijdens de schouw en het monteren was er veel ruimte voor overleg en eigen inzicht om zo tot de beste oplevering te komen. Tijdens monteren zat niet alles mee maar heeft iedereen er alles aan gedaan om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken. De laatste ster had Start Solar ook kunnen verdienen als ze van begin af aan volledig duidelijk waren geweest over achtergrond en opzet van Start Solar zodat mogelijke achterdocht van ''slecht/ klein'' bedrijf niet nodig is. Het blijft uiteindelijk tocht altijd afwachten met wat voor partij je in zee gaat als je niet veilig voor de grote bekende aanbieders kiest die voor de zelfde levering veel duurder zijn.
Vanaf de intake al een goed gevoel bij…
Vanaf de intake al een goed gevoel bij Start Solar. Ook het plaatsen van de panelen ging uitstekend. Leuke meedenkende en vakkundige monteurs. Direct na plaatsen kun je via de app zien wat de productie is van je panelen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Een lekker klein bedrijf die de klantwensen voorop zet.
Superfijne en persoonlijke service
Superfijne en persoonlijke service, goede uitleg en begeleiding.