1. Papeterie
  2. Magasin de fournitures de bureau

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er meget mere end en boghandel. Vi er en blandet landhandel. Vi er din personlige webshop.

3,1

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ingen vare i pakken

Jeg havde bestilt en ordre på 5 stk. magnet bogmærker. der jeg modtog bobel-kuvert var den tom udover indlægsseddel, ingen vare.
Selvom der var klistermærker med Packed with love udenpå.
Jeg har skrevet e-mail, udfyldt formular på webside og ringet flere gange uden held. ingen respons på hvordan dette kunne løses.
Derfor laver jeg nu denne bedømmelse, jeg havde ønsket vi kunne komme i dialog og løse det.

7 septembre 2024

Når en enkeltmandsvirksomhed sætter…

Når en enkeltmandsvirksomhed sætter service niveau så højt, så man overfor sine kunder estimerer 24 timers svartid i sin kontaktformular, og jeg med en svartid skriftligt på 2 min.

Med en ekstra ordinær løsning afspejlet af at tænke ud af boksen, så må jeg sige jeg bøjer mig af respekt. Jeg tænker ikke det er for sjovt der altid er andre glade kunder i butikken... 👌

22 janvier 2024

Anbefaling

Jeg skulle bruge strækbart bogbind til skolestart og syntes dem jeg kunne få i de nærmeste fysiske butikker var kedelige. Fint udvalg hos Staxen, ungerne er glade, fine priser, mor er glad, kort levering så bøgerne kunne blive pakke ind, lærerne er glade 😁
Ikke sidste gang vi handler hos Staxen!

11 août 2021

Ingen levering

Jeg har for nu over en måned siden bestilt noget brevpapir som aldrig er kommet. De er meget venlige når jeg ringer, siger de vil sende det igen og pakken er blevet væk. Men der sker ingenting. Jeg har to gange bedt om at få mine penge retur fordi der nu er gået over en måned, men får ikke svar. Nu har jeg efterhånden opgivet at få hverken varer eller penge, men vil så tilgengæld lave denne anmeldelse med håbet om det ikke sker for andre

26 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit