Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Voir plus
Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Voir plus
Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Voir plus
Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.
Engvej 118, st. tv., 2791, Dragør, Danemark
- steambedst.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super service
Super service, meget flexible med tidspunkter og meget ordentligt.
Bilen er skinnende ren og vil til enhver tid bruge Steambedst igen!
Vi fik rengjort vores bil indvendigt og…
Vi fik rengjort vores bil indvendigt og udvendigt - vi har prøvet en del steder, men det her har ultimativt været den bedste oplevelse :-) Bilen ser ud/dufter som ny!
Meget fin service
Vores bil trængte til en kærlig hånd indvendig. Det klarede Steambedst super flot. Fin kommunikation, flink medarbejder og et flot resultat!
Min 10 år gl
Min 10 år gl. Peugeot 508 har idag fået den store tur såvel indvendig som udvendig hos SteamBedst og resultatet er FANTASTISK - det kan anbefales.
Super rengøring!
Jeg fandt Steambedst ved et tilfælde og ville prøve mobil bilvask. Det hele var så super effektivt og nemt! Lige foran min bopæl.
Mange tak for en fantastisk rengøring af min bil - fuldstændig som ny.. Det bliver ikke sidste gang jeg vælger jer😃
God værdi for pengene
Bilen trængte til kærlighed, på en lørdag kom 2 mand og gav den en overhaling.
Resultatet bedre end forventet og kan anbefales.
Fantastisk service.
Jeghar en 8 år gammel bil som ikke er specielt godt passet. Den var meget snavser indvendigt og lakken var blevet mat. Jeg købte en relativ stor pakke inkl motorvask hos Steam Bedst. Jeg blev betjent af Abdul som brugte 3 timer. Da jeg så resultatet troede jeg ikke mine egne øjne. Bilen stod som helt ny som da jeg i sin tid fik den. Den dufter også af ny bil. Jeg er dybt imponeret. Jeg har sendt deres navn til hvor jeg købte bilen. De kan måske bruge Steam Bedst til at klargøre brugte biler.
Bilen blev som ny igen!
Blev mødt af den flinkeste og mest serviceminded unge mand på min adresse. Bilen står som ny både ud/indvendigt.
Han tog sig god tid til bilen og en god snak. Jeg har prøvet de fleste udkørende klargørringsfirmaer, men de kan slet ikke måle sig med Steambedst!
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg bruger Steambedst! Mine bedste og varmeste anbefalinger!
Flot flot arbejde en rensning af bilen…
Flot flot arbejde en rensning af bilen indvendigt er en fornøjelse, og Steambest forstår at gøre det rigtig godt.
dygtigt medarbejder
der er intet og klage over. alt blive gjort som deres beskrivelser af pakker.
vil helt klart anbefale det.
fremragende arbejde og professionelt
fremragende arbejde og professionelt. har prøvet mange Steam firmaer men SteamBedst kan kun anbefales.
Højt kvalitet og tilstrækkeligt.
Stor anbefaling
Har brugt Steambedst to gange til to forskellige biler og begge gange har rengøringen været udført perfekt!
Kan 100 % anbefale steam bedst…
Kan 100 % anbefale steam bedst fantastisk service. Fik min bil til at ligne fabriksny og super flink personale især kamran super flink gut kan anbefales steam bedst til alle der vil have en make over.
Bedste bilvask
Min bil har aldrig været renere. Jeg kan helt klart anbefale bilvask fra Steambedst. Super service! Hvis du overvejer en bilvask hos Steambedst, så skal du overhovedet ikke tøve, for det er det hele værd!
Ny bil for kr. 639,-
Helt igennem flot arbejde, skinnende ren, som at få en ny bil!
Jeg var jeg herrefrokost d
Jeg var jeg herrefrokost d. 3/12-21 og kørte en ven hjem som desværre fik kastet op i bilen. Jeg bestilte ( kl. 2 om natten) steambedst til at komme. Og Abdul var der præcis på den aftalte tid. Abdul er en meget glad og professionel person og han har gjort det bedste stykke arbejde jeg har set. Det er slet ikke sidste gang jeg har bestilt steambedst til noget🙂🙂
Abdul gør et super flot og grundigt…
Abdul gør et super flot og grundigt arbejde 👏🏻 min bil er så fin igen 🤗
Mine naboer blev helt misundelige og jeg har anbefalet dem at vælge SteamBedst, hvis de finder på at bestille rengøring af deres biler 😉
Grundig og omhyggeligt rengøring
Et grundigt og meget tilfredsstillende stykke arbejde.
Flot resultat.
Bookede Steambedst til indvendig rengøring og sæderens med kort varsel og har ikke fortrudt. Abdul leverede en virkelig flot bil🤩
Hurtig og nem proces!