Jeg købte en steamery Pilo 1, og den virkede faktisk rigtig godt fra starten af - men pludselig kører den kun på halv kraft og blinker rødt (også selvom den er fuldt opladet) efter kun 1 uges brug - j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har købt en Steamery Pilo, der bare har ligget ubugt i vores skab. Da vi tager den i brug, kan knappen ikke trykkes ned, hvorfor produktet er ubrugeligt, da den ikke vil tænde. Kan på ingen måde a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde ikke modtaget min forsendelse eller fået svar på hvornår den skulle være fremme! MEN EFTER første klage og lidt lang svartid kom der en hurtig løsning, idet endnu en vare blev sendt og nåede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering, men desværre med Bring, så jeg måtte gå adskillige kilometer for at afhente. Klædebørsten er made in China og er virkelig dårlig plastikkvalitet, som føles, som om det går i st... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Et skandinavisk tøjplejemærke med en mission om at ændre den måde, vi behandler vores tøj på
Steamery er et skandinavisk brand, der beskæftiger sig med tøjpleje og ønsker at modernisere den måde, vi behandler vores tøj på. Vi tilbyder innovative tøjplejeprodukter, der kombinerer et minimalistisk design med en kraftfuld ydeevne og stor funktionalitet. Vores mission er at inspirere vores kunder til at passe bedre på deres tøj, så det får en længere levetid. Vi ønsker at sætte en bremser for ikke-bæredygtige processer, ligesom vi går ind for slow fashion.
Steamery blev grundlagt tilbage i 2014, og vores produkter forhandles i dag verden over. Vores team består både af iværksættere, designere og tekstilingeniører, der alle brænder for at gøre tøjpleje moderne på ny. Vores produktsortiment omfatter både steamers, fnugfjernere, vaskemidler og tilbehør, der hjælper med at forlænge levetiden på dit tøj.
Vi kan godt lide at tro, at du aldrig rigtig ejer dit tøj. Vi forestiller os i stedet, at du kun har tøjet til låns, inden det går videre til den næste bruger. Hos Steamery ønsker vi at uddanne og inspirere vores kunder til at pleje deres tøj på en bevidst måde, så det kan blive en livslang ledsager og dermed en værdifuld investering, der holder i generationer frem for at blive en del af smid-væk-kulturen.
Sankt Paulsgatan 22B, 118 48, Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Produktet jeg modtog var defekt og virkede simpelthen ikke, hvilket er meget skuffende.

Réponse de Steamery DK
Klædebørsten er made in China og er virkelig dårlig plastikkvalitet, som føles, som om det går i stykker efter et par ganges brug. Har formentlig kostet et par kroner at få produceret.
Tekstilsprayen (den hedder "sandeltræ" af guderne må vide hvilken årsag) stinker helt vildt af billig tysk perfume. De reklamerer med, at den får tøjet til at føles rent, men det føles snarere som det samme tøj men bare med et ekstra lag af rengøringsmiddel fra Aldi.
Men de får tre stjerner for at levere hurtigt (og forhåbentlig modtage min returpakke uden brok).

Réponse de Steamery DK
Det er 2 måneder siden jeg bestilte min pakke og den er stadig ikke kommet. Har skrevet med firmaet flere gange, de virker venlige men pakken er stadig ikke kommet! 👎🏼

Réponse de Steamery DK
Nemt og overskueligt købsflow, god kommunikation og hurtig levering - og super godt produkt.

Réponse de Steamery DK
Udmærket, velfungerende og veldesignet produkt. Men jeg hader, HADER, H-A-D-E-R at betale en absolut "premium price" for så at finde ud af, at produktet er "Made in China". Det er sådan noget der gør, at man føler sig en lille smule snydt alligevel. Jeg ville aldrig købe Steamery i fald jeg havde været opmærksom på at produktet er fremstillet i Kina.

Réponse de Steamery DK
Købte et produkt herfra til en gave, ved ikke noget om produktet men bestillingen og leveringen gik upåklageligt

Réponse de Steamery DK
En savoir plus sur les différents types d'avis.