StickerApp AB Avis 1 641

4,7

Bra kvalitet, och bra kundservice! Posten slarvade bort min beställning, men fick tacksamt nya skickade till mig med express. Smidigt att designa med verktygen på hemsidan och klistermärkena blev prec... Voir plus

Jag har nyttjat StickerApp ett flertal gånger och alltid fått fin service och bra produkter till ett bra pris. Jag kommer naturligtvis även i fortsättningen att använda StickerApp. Varför lämna ett ut... Voir plus

Otroligt bra upplevelse, från kundkontakt och support till leverans. Vår ambition var att printa stickers med en premiumkänsla och vi fick precis vad vi efterfrågade. Framförallt imponerad över att ma... Voir plus

Fick vital info som din order är startad, din order är i tryckning mm det ökade förväntningarna det är kul att man kan rita o skapa eget som kan tryckas på ett proffsitionellt sätt Ända nackdel är n... Voir plus

1. Imprimeur numérique
  2. Services aux entreprises
  3. Service d'impression numérique
  4. Fabricant d'autocollants

À propos de StickerApp AB

StickerApp.se skapades med idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online. Vi har över 10 års erfarenhet i branschen och vi värdesätter kvalitet och enkelhet. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen.

Vi jobbar konstant med att utveckla vår site för att kunna erbjuda möjligheterna att skapa de klistermärken ni själva vill, och alla ska få en så professionell och smidig upplevelse som möjligt. Allt från att erbjuda rätt material på era klistermärken till att köpa färdiga ovanliga klistermärken. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi.

4,7

2 k avis

Bra stickers med många val

Bra kvalitet, mitt klistermärke sitter fortfarande kvar på min snowboard efter ett slaskigt besök i Sälen. Och kul med många val av texturer.

26 février 2026

Mycket nöjd!

Super kvalitet, blev fel första beställningen men kundtjänsten hjälpte till och fick till allt enligt önskan. Dessutom snabb leverans osv, rekommenderas!

19 février 2026

Oerhört nöjd med resultatet

Tog lite tid att få hem ordern men jag blev oerhört nöjd med resultatet. Klistermärkena blev exakt som förlagan på webbsidan när man laddar upp bilden och designar. De sitter bra på mina grejer och inget av dem har lossnat. Värt varenda krona 👍

17 février 2026

Service i världsklass

Första beställningen blev fel.
Utkastet visade en sak men det färdiga resultatet blev någonting helt annat.
Jag kontaktade kundtjänst, dom tittade på problemet och löste det snabbt och skickade sedan nya klistermärken med det tänkte utförandet.

29 janvier 2026