2 stickervellen besteld en maar 1 stickervel ontvangen op woensdag in de avond stickermaster gelijk een mailtje gestuurd donderdagochtend antwoord gekregen dat ze dit vervelend vonden en gelijk de 2e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stickers besteld dacht de juiste optie gekozen te hebben. Blijkt er toch iets vanuit mijn kant fout gegaan te zijn. Ondanks dat aankoopbedrag laag was en ik een mail had gestuurd naar sticker master m... Voir plus
Stickers besteld voor kado. 3-5 werkdagen later zou het geleverd worden, en dus ruimschoots op tijd voor 50-jarige verjaardag goede vriend. Inmiddels meer dan 2 weken verder, verjaardag al voorbij... Voir plus
In 2021 twee orders perfect aangeleverd gekregen, nu gaat het tot 3x toe helemaal mis: verkeerde maten ontvangen, niet gespiegeld, deel van order vergeten etc. Het mailverkeer liep snel en soepel,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Stickermaster is gespecialiseerd in p(l)akkende reclame. In deze webshop vind je ruim 4000 verschillende soorten stickers. Ons kant-en-klare aanbod bestel je met één druk op de knop. Daarnaast bieden wij bij veel stickers de mogelijkheid om je eigen ontwerp te uploaden. Ook zit er een handige ontwerptool ingebouwd in onze webshop die je stap voor stap door het bestelproces heen leidt. Ons assortiment behoort tot het grootste van de Benelux. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten!
Coordonnées de contact
Rendementstraat 11A, 8094RA, Hattemerbroek, Pays-Bas
- 0341-729680
- seo@stickermaster.nl
- stickermaster.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Super blij met mijn stickers
Super blij met mijn stickers! Volgende keer bestel ik weer
Vragen uitstekend beantwoord
Bestelling online leverde nog wat vragen op. Daarover gebeld en uitstekend te woord gestaan.

Eerste keer wat besteld
Eerste keer wat besteld, had nog wat vragen die snel en correct werden beantwoord, alles bij elkaar top, Mvg Peter.

Pas op!
Pas op. Hun verdienmodel is incasso! Foute leveringen en geen factuur verzenden, maar vervolgens wel een incassobureau inschakelen. Overigens heeft dat incassobureau geen enkele kans, want zij kunnen niet aantonen dat zij geen factuur hebben verzonden. Waarom? Dit doen ze dus ook niet. Lamlullen zijn het.
Slechte service
Slechte service, Niet klantgericht/ vriendelijk. Trage communicatie/reactie. Weinig/ onduidelijke optie mogelijkheden. Denkt niet altijd met je mee. Door verschillende medewerkers krijgt men daardoor een miscommunicatie over je ontwerp/artikel.Echt een flop webwinkel.
Top service van Stickermaster
Top service van Stickermaster! Op maat een versnelde afhandeling en na een fout van PostNL GRATIS een nazending van het oorspronkelijk bestelde product. Echt super!

Boevenpraktijken
Mede door nalatigheid van de administtratie Stickermaster een incassobureau op mijn dak. Ze hebben nooit herinneringen gestuurd en sturen direct een incassobureau op je af. Bij navragen van de verstuurde herinneringen geen antwoord en geen bewijzen beschikbaar. Geen reacties op e-mails. Nooit meer en zal dit ook afraden aan toekomstige consumenten.
Komen afspraken niet na
Ben jaren klant geweest bij Stickermaster maar heb er nu genoeg van. Ze leveren vaak te laat of het verkeerde product, dit is blijkbaar de standaard daar. Smoesjes van het is verstuurd zonder Track&trace maar het komt nooit aan.. nou dan is het gewoon niet verstuurd! Dan eindelijk geleverd zijn de stickers verkeerd gesneden.. excuses de juiste worden maandag 25-09 verstuurd nu is het vrijdag 01-10 en nog steeds niks ontvangen. Voor mij is het genoeg geweest.. voor mijn geen Stickermaster meer, ik heb genoeg gezien!
Waardeloze
Waardeloze
Via Google lees je alleen meer positieve reacties . Allemaal nep. Zelf een bestelling gedaan. Was niet compleet en niet correct. Na 2 mails maar opgeven. Want terug reageren is niet hun ding. Waardeloos
Goed aangekomen
2 laptopstickers besteld en precies zoals ik hem gemaakt had gekregen.
Enige nadeel zodra je meerdere in je winkelwagen doet zie je geen voorbeeld meer.
Stel je denkt..ik wil het even nakijken moet je opnieuw beginnen omdat je niet ziet welke is nou precies welke.
1 dagje later geleverd maakte mij niks uit.
Was mijn eerste bestelling en is gewoon goed gegaan.
Goed verpakt ook.
Waardeloos
Had een naamsticker besteld met de Nederlandse vlag. Kreeg ineens een mail, dat de levering vertraagd was. Geen sorry oid. Toen ik dagen later mijn bestelling binnen kreeg, was dit zonder de erbij bestelde vlag. Na een mail kreeg ik deze alsnog toegezonden. Weer geen sorry. Het ziet er allemaal nogal primitief af. Ben benieuwd of de stickers überhaupt blijven plakken. Nooit meer stickermaster voor mij
Wat een rampen tent
Eigenlijk verdiend dit bedrijf GEEN STER!! Boeventuig eerste klas. Je besteld en betaald een product. Dat product komt afgeraffeld in een envelop, maar de stickers kleven niet. Je stuurt het product retour met een schrijven, graag een goed product of geld retour. Deze kneuzen lappen alle wetten aan hun laars. Geen nieuw product, geen geld retour en geen enkele communicatie. KOOP HIER NIETS MENSEN!!
Slecht
Werd veel te laat bezorgd. Geen communicatie en track en tracé is duur
Bij mij geen problemen ervaren.
Bij mij geen problemen ervaren.
Donderdag sticker besteld en zondag in huis. Of zaterdag ik was zelf niet thuis.
Sticker zelf ziet er goed uit en is in goede staat.
Gwn goed!
Ik wou even zeggen dat ik de stickers top vindt! Ze zijn wel beetje aan de kleine kant, ik had ze wel groter verwacht. Er zit ook een kreukel in één van de stickers. Voor de rest geweldige stickers! Top ga zo door!
Top service en snelle levering
Na een verkeerde bestelling, zwarte letters op een zwarte loopauto voor mijn kleinzoon, werden deze kosteloos opnieuw verzonden maar dan in het wit.
En ook nog op tijd voor zijn verjaardag ;)
Kijk, DAT noem ik service !!
Te weinig, te laat
De levering kwam voor mij te laat want ik had niet gerekend op 9 dagen leveringstermijn (8 dagen na de melding dat de bestelling verzonden was …) en dat voor enkele eenvoudige letterstickers. Bovendien ontving ik maar de helft van wat ik verwacht had. Gelukkig maar een klein bedrag verloren maar niet voor herhaling vatbaar.
En savoir plus sur les différents types d'avis.