SFT- Stockholm Flytt och Transport  Avis 26

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Mycket bra initialt möte med ansvarig innan flytt. Flytten var effektiv och hanterades av proffs. Flyttkillarna var mycket noga med hantering av möbler och kartonger, plastade in känsliga möbler. Kan... Voir plus

SFT tog hand om flytt av möbler för magasinering och sedan upphämtning och flytt till nytt boende. Gick smidigt, tryggt och säkert inte minst vid flytt av en del mer värdefulla möbler. De fixade ned... Voir plus

Bra från början till slut! SFT fixade utflytt (inkl. nedmontering av några struliga möbler), magasinering och till sist inflytt en månad senare (där de struliga möblerna monterades upp igen). Bra kom... Voir plus

Från början en snabb och tydlig kommunikation som besvarade mina frågor och behov, kostnad osv. Väldigt trevliga grabbar som var förberedda med verktyg för att hjälpa mig montera isär soffa samt äve... Voir plus

1. Déménageur
  2. Service de ménage à domicile
  3. Services de déménagement et de stockage
  4. Service de déménagement de pianos
  5. Garde-meubles en libre-service
  6. Entreprise de nettoyage de vitres

Stockholm Flytt och Transport flyttar tryggt och säkert. Privatflytt, dödsbo tömning, kontorsflytt, flyttstädning, magasinering, förrådstömning. Verksamma i Stockholm, Uppsala, Norrtälje.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

26 avis

Aucune trace de demande d’avis

Så bra och professionellt utfört

Så bra och professionellt utfört. Kände mig helt trygg genom hela processen. Allt gods kom fram, ställdes på rätt plats enligt mina anvisningar. Trots ett ordentligt snöoväder med trafikkaos gick allt bra. Trevliga och med en härlig attityd.

28 novembre 2023

Réponse de SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Lena för ditt fina omdöme om oss, Ja det var verkligen ett snöoväder när vi hjälpe dig, Önskar dig lycka till i din nya lägenhet.

Lugna, varsamma och kunniga.

De lånar ut flyttkartonger som de levererar. På flyttdagen kom de på utsatt tid och var lugna, trevliga, positiva och tydliga i sin kommunikation. De var varsamma om sakerna och gav tips om möbel och golvvård, tex att en av möblerna behövde dras åt i skruvarna och att inte dra utan lyfta kartongerna vid uppackning för att undvika repor på golvet. Jag rekommenderar dem och det var andra gången jag anlitade firman för flytt och det blir dem jag ringer nästa gång också.

22 novembre 2023

Réponse de SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Eva för ditt omdöme om oss och tack för att du rekommenderar oss vidare.

Allt gick perfekt

Trevliga, tillmötesgående, uppkomna problem löses snabbt och med ett leende, går alltid att nå och bra pris. Kommer utan tvekan anlita dem igen. Rekommenderas!!!

13 novembre 2023

Réponse de SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Blanka för ditt omdöme och tack för att du fortsätter rekommendera oss

Mycket bra flyttbolag

Noggranna och trevliga. Kan varm rekommendera SFT

29 septembre 2023

Tack Stefan för ditt omdöme

Bra företag som vårdar sakerna och…

Bra företag som vårdar sakerna och väldigt trevliga. Kan rekommendera dom varmt.vill du ha en trygg flytt är detta ett bolag du ska anlita 💯👍

6 novembre 2023

Réponse de SFT- Stockholm Flytt och Transport

Tack Birgitta för ditt fina omdöme