Tyvärr var inte datorn riktigt frisk när den anlände, men efter ett samtal till supporten så blev det åtgärd direkt.

1. Magasin d'ordinateurs d'occasion

Begagnade datorer och annan IT-utrustning till vettiga priser.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

30 avis

Jättefint Apple Magic Keyboard!

Jag köpte ett begagnat Apple Magic Keyboard med numerisk del. Angivet skick ”A2”. Enligt min bedömning (visuellt och användarmässigt) i så gott som nyskick och det till halva priset jämfört med nyköp. Väl rengjort och välemballerat. Snabb leverans. Ja, jag är supernöjd! Kan starkt rekommendera SMG för alla som vill konsumera hållbart och cirkulärt! ✨😃👌

19 décembre 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar det verkligen vad kul att du är nöjd! Varmt välkommen åter 😊

Bra vara till bra pris.

Bra vara till rätt pris. Snabb frakt och en enkel köpupplevelse. Jag kommer absolut handla igen när det behövs.

30 novembre 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd! Varmt välkommen åter. 🌹

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

3 novembre 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt omdöme!😃 Varmt välkommen åter. :)

Väldigt bra service

Väldigt bra service, snabb leverans och bra kvalitet på datorn jag handlade. Väldigt nöjd och kan absolut rekommendera!

6 octobre 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar det verkligen! Varmt välkommen åter 😊

Dator del

Bra dator som beskrivs i annonsen

2 avril 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd! Varmt välkommen åter. :)

Min gamla privata dator gick sönder och jag behövde en ersättning. Önskade en bra dator som inte kostade för mycket. Jag tycker om konceptet att köpa en begagnad dator som har blivit rensad. Känns bra för mijön. Efter att jag la ordern fick jag en snabb leverans. Enda utmaningen var att ladda ner drivrutiner för ett svenskt tangentbord.

21 février 2023

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vi uppskattar det verkligen. Kul att du är nöjd!

extremt snabb och relevant…

extremt snabb och relevant superservice, bra produkter som känns fantastiskt att återanvända. rätt service, rätt produkter, rätt personer, klockrent. 5 stjärnor!

13 décembre 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack Joachim för ditt omdöme, vi uppskattar det verkligen! Varmt välkommen åter 😊

Bra produkter och prisvärda

Bra produkter och prisvärda. Älskar att återbruka produkter med lång livslängd. Smart!

4 novembre 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt trevliga omdöme, varmt välkommen åter!

Highly recommend

Great product, fast delivery, great price!

14 octobre 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, varmt välkommen åter!

Gjorde en fantastisk affär

Gjorde en fantastisk affär. Den laptop jag köpte – en 13" MacBook Pro – var i praktiken helt ny. Det tog tid att hitta ens en liten skråma från tidigare användning. Och vid kontroll så visade sig batteriet ha laddats bara 41 cykler (!).
Dessutom riktigt snabb leverans och generösa garantier. Tack, Stock Must Go, betrakta er från och med nu som highly recommended!

28 septembre 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt trevliga omdöme, varmt välkommen åter!

Seriös, bra bemötande och tillmötesgående

Seriös, bra bemötande och tillmötesgående, fick varorna dagen efter i mycket bättre skick än det som hade lovats, rekomenderar företaget varmt.

6 mai 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd! Varmt välkommen åter.

Toppenskick!

Toppenskick!
Köpte en beg. Macbook som visade sig vara i skick som ny. Supernöjd med den.

22 mars 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme, vad kul att du är nöjd! Välkommen åter

Toppen

Trevlig&serviceminded kundtjänst.😊👍🏼

9 février 2022

Réponse : stockmustgo.se

Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter :)