Stones & Bones® Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Armbandje besteld voor mij die niet aanwezig was in de winkel. Beetje pech met het armbandje doordat het kapot was gegaan. Kosteloos omgeruild. Ik raad het zeer aan kundige mensen met veel verstand... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering was snel en goed verpakt Bezorgdienst was netjes met het pakket omgegaan is ook niet onbelangrijk Zal het zeker aanraden .

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels

Écrit par l'entreprise

Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Niks op aan te merken!

Niks op aan te merken, was zeer snel binnen en voor een echt wel redelijke prijs.

25 avril 2022

Beste Hillie,
Fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag eens terug 🌼🙏🌈💎

Prima

Verzending volgens afspraak, ontvanger blij!

17 avril 2022

Beste Inge,
Fijn te horen dat je tevreden bent. We zien je graag eens terug 🌼🙏🌈💎

Noté 5 sur 5 étoiles

Wow wat een fijne site zo snel binnen…

Wow wat een fijne site zo snel binnen gekregen ene dag besteld vogende dag binnen.
Het armbandje wat ik gekocht heb is erg mooi en de prijs is niet zo duur bedankt voor dit fijne gebruik van de website zeker voor herhaling vatbaar

16 avril 2022
Avis spontané

Beste Irma,

Snelle levering.

13 avril 2022

Beste Mevr. gatzonides,

Beste Bianca Bos,
Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. We proberen altijd onze producten zorgvuldig te selecteren. We zien je graag eens terug 🌼🙏🌈💎

Stenen.

Fijn telf contact, goede uitleg op vragen en zeer betaalbare side.zeer fijn winkelen, alleen zou fijn zijn als je gericht op naam product kunt zoeken, scheelt wat tijd,als je weet wat je wil bestellen.bvd.
Groetjes annemie.

6 avril 2022

Beste Annemie,
Dankjewel voor je positieve feedback!
Wanneer je onze site bezoekt via een mobiel, dan kan je rechtsbovenin op het menu klikken. Dan staat er meteen bovenin een grijs balkje, daar kan je een zoekopdracht ingeven en dan op de loep drukken.
Wanneer je onze site bezoekt via een pc / laptop, dan zie je rechtsbovenin naast het winkelwagentje, een loep. Als je daarop klikt kan je een zoekopdracht ingeven en op enter drukken :)

Snelle service

Snelle service
Netjes in gepakt
Komt de afspraken na
Toegankelijke website.

5 avril 2022

Beste Patricia,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en producten zijn…

Snelle levering en producten zijn uitstekend

1 avril 2022

Beste Daniëlle,
Dankjewel voor je positieve review over de levering en onze producten!

Wat een service!

Per ongeluk vergeten mijn huisnummer op het pakje gezet.... Ik hoefde geen contact op te nemen, dat deden ze zelf al! Werd me direct een nieuw armbandje aangeboden, terwijl het pakje gewoon was bezorgd in een perfecte verpakking.
Dat is pas service

30 mars 2022

Beste Mell,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met mijn bestelling

Zeer tevreden met mijn bestelling, netjes geleverd

22 mars 2022

Beste A.K.,
Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. Klanttevredenheid is een kernwaarde binnen ons bedrijf. We zien je graag eens terug 🌼🙏🌈💎

Snel en ook niet duur.

Snel en ook niet duur.
Perfecte aankoop.

16 mars 2022

Beste Wolter Vrieling,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en fijne spullen

Snelle verzending, prima in orde, goede hangers

15 mars 2022

Halo goed goed goed

11 mars 2022

Beste Frank,

Gewoon goed.

Bestellen ging gemakkelijk, levering was snel. Geen klagen.

9 mars 2022

Beste Rianne Roelofsen,

Mooie materialen

Mooie materialen. Keurig verpakt. Snelle verzending.

8 mars 2022

Beste Anita,

Dankjewel voor je positieve review!

Mooie producten

1 mars 2022

Beste Cathy Van Der Niet,

Fijn te horen dat je tevreden bent over onze producten. We doen ons best steeds de mooiste items in te kopen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon een hele leuke webwinkel met…

Gewoon een hele leuke webwinkel met goede hulp en hele lieve vrouw die je te woord staat die alles eraan doet om je te kunnen helpen.

28 février 2022

Beste Linda van der Most,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zien je graag eens -terug 🌼🙏🌈💎

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus