Kupiłam dwa komplety dresowe Lisa. Zielony oraz kakao. Wybrałam kakao, ponieważ już taki od nich kupiłam i był super jakościowo. Ten nowy, który na zdjęciach wyglądał tak samo jak poprzedni, okazał si... Voir plus
Jesteście Oszustami. Zapłaciłam za dres, nie mogłam odebrać paczki z paczkomatu, bo byłam na wyjeździe. Dres wrocił do was,ale nigdy nie odzyskałam SWOICH PIENIĘDZY!!! Mam wszystkie maile potwierdzają... Voir plus
Świetny sklep z modą damską 😊 Wszystko przebiegło bez problemu – super jakość ciuchów, zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka i bardzo sprawna obsługa. Zwrot również bez żadnych komplikacji. Zdecydowani... Voir plus
Super sklep! Szybka wysyka, bardzo dobry kontakt, i świetna jakoś ubrań. Spodenki i koszulki są wygodne, a bluzy bardzo dobrze wykonane. Na pewno zamówię ponownie!
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Banda oszustów nie zwracają pieniędzy
Banda oszustów nie zwracają pieniędzy. Gdzie napisali że w ciągu 14 dni zwrot dokonają . Zrezygnowałam z paczki jak się zorientowałam że nie została nadana. Po mojej wiadomości próbowali mnie uświadomić że już ją odebrałam, po czym napisali że nastała pomyłka . Napisałam że rezygnuje z paczki. To do tej pory niema odzewu ani kasy. Nie polecam . Gdybym wcześniej wiedziała że tak robią z klientami nigdy bym nic nie kupiła . Ostrzegam wszystkich!!!!!
Utrudniony zwrot pieniędzy
W październiku złożyłam zamówienie. 5.11. Przez firmę został przyjęty zwrot całego zamówienia info 1.12 niestety nie zostały zwrócone pieniądze. Całość transakcji była opłacona przez PayPo, więc jest to spore utrudnienie, ponieważ PayPo teraz mnie wzywa do zapłaty. Stone Skirts 3 razy mi odpisywało i za każdym razem wszystko zostało przekazane do księgowości.. jednak bez rezultatów. NIE POLECAM!
Brak zwrotu pieniędzy
Przykro jest mi to pisać, ale naprawdę nie polecam firmy. Rzadko wystawiam takie opinie, ale na ten moment czuję się oszukana. Czekam na zwrot pieniędzy już prawie miesiąc, pomijając fakt, że przesyłka przyszła do mnie też ze sporym opóźnieniem. Wszystko się ciągnie w nieskończoność.
OSZUŚCI
OSZUŚCI! Towar zwrócony 21.07.2025r.- do dziś nie otrzymałam zwrotu należności. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu!
Od prawie roku czekam na zwrot środków…
Od prawie roku czekam na zwrot środków za zwrócony towar (148 zł). Drobniaki.! Maile, przypomnienia, pytania nic kompletnie nie dają. Zwodzenie. Na stronie nie ma nawet nr tel do firmy. Powinnam przed zakupem poczytać opinie. Nigdy bym niczego w tej firemce nie kupiła.
Nie polecam! Nie zwrócili mi pieniędzy za błędnie wysłany rozmiar dresu, który wysłałam na swój koszt, ponieważ zdjęcie pokazujące różnice między nie zostało zaakceptowane przez nich. Zgłaszam sprawę do UKOiK
Oszusci! Brak zwrotów
Od kilku miesiecy czekam na zwrot pieniedzy za odesłane rzeczy - ponad 700zł! W kontakcie mailowym stała śpiewka - sprawa przekazana do działu księgowości. Odradzam!
Bardzo dobre ubrania miła obsługa i…
Bardzo dobre ubrania miła obsługa i najwyższa jakość
Kupiłem dresy dla córki i są świetne
Kupiłem dresy dla córki i są świetne
Naprawdę super ubrania kupiłem żonie i…
Naprawdę super ubrania kupiłem żonie i jest bardzo zadowolona
Byłem ostatnio kupiłem prezencik dla…
Byłem ostatnio kupiłem prezencik dla żonki prezent był 👌
***OSTRZEGAM*** też czekam na zwrot
***OSTRZEGAM*** też czekam na zwrot, zwrot odebrany prze tą firmę 31/10 jeszcze maile z prośbą o cierpliwość przychodzą: jestem któraś w kolejce... bla bla bla, przekazano do księgowości....
Omijajcie ... złe doświadczenia z Podlasiem, opinia negatywna.
Since one month I still waiting for…
Since one month I still waiting for refund my order.
Sukienka
Piękna sukienka. Dobrze skrojona. Ładnie dopasowana do figury.
Kupiłem żonie sukienkę i jest mega…
Kupiłem żonie sukienkę i jest mega zadowolona;)