Stopabbo biedt diensten aan voor het opzeggen van abonnementen. Wat ons uniek maakt, is ons fundament van wederzijds vertrouwen. Daarom bieden wij een service zonder onverwachte kosten. Wij nemen de volledige zorg uit handen, van A tot Z, zonder extra kosten achteraf. Zo eenvoudig kan het zijn. Eerlijk, eenvoudig, en betrouwbaar.
Pays-Bas
- Stopabbo@gmail.com
- stopabbo.com
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Dacht dat ik op de site New Faith…
Dacht dat ik op de site New Faith network zat om op te zeggen. Zie een dag later 29.95 van mijn rekening af weer terug laten storten en ja hoor bericht van Abbo Stop, terug storten binnen 14 dagen anders wordt het bedrag met 40 euro verhoogd aan incassokosten. En dat kan allemaal maar zo. Oplichting wordt beloont.

Abbo stop is misleiding
Abbo stop is misleiding
Trap hier niet in trekken 29,50 van je rekening
Dacht op een site te zitten van mijn aanbieder
Zit abbo stop er tussen wat dus niet duidelijk was en komen opeens met een rekening van 29,50 terwijl je gratis kan opzeggen ik ben compleet misleid
De klantenservice is heel vriendelijk…
De klantenservice is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik had per ongeluk 2 keer mijn vriendenloterij opzegd en daarna naar hun gemaild dat het niet klopt. Gelukkig reageerde ze en hadden ze het teruggestort!
vriendenloterij opzegging ging soepel
Ik had mijn abonnement bij vriendenloterij opgezegd via stopabbo en ging soepel. Het scheelde zo veel tijd en moeite. Echt een aanrader!
De opzegging verliep probleemloos.
De opzegging van de VriendenLoterij ging heel vlot. Het was makkelijk en snel geregeld.

Réponse : Stopabbo
Fijn dat jullie meerdere abbo’s van mij…
Fijn dat jullie meerdere abbo’s van mij per direct stop heb kunnen zetten :-)