Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Storebuddy i en del år til at automatisere bogføringen for min webshop, og det har virkelig gjort en forskel, vi kom fra IEX ekstremt ringe. Det er lidt avanceret at sætte op, men de hja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Storebuddy bliver man mødt i øjenhøjde med service i verdensklasse, selv når folk normalt holder weekend - ægte startup. Har fået kørt al historisk data ind fra min Shopify biks over i Dinero... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtige til at yde support (nærmest døgnet rundt) og rigtig godt produkt. Jeg har stået for udviklingen hos flere webshops og brugt dem flere gange. De overrasker altid med god service og et f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde hørt godt om Storebuddy til Shopify+Dinero integration, men kunne aldrig få det til at fungere som ønsket ved at følge diverse guides. Til sidst var jeg ved at give op, så rakte ud til sup... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels de comptabilité

Écrit par l'entreprise

Vi bogfører salg, betalinger og udbetalinger (fra indløsere) for mere end 5000 danske webshops...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil klart anbefale storebuddy.dk

Jeg vil klart anbefale storebuddy.dk. Vi automatiserer bogføring og får mere overblik i vores salg/udbetalinger m.m.
Opsætningen var nemt og vi fik hjælp fra Frederik til at storebuddy.dk kører som det skal.

15 novembre 2021

Hej Minik

Hvor er vi glade for at du vil anbefale Storebuddy til andre ⭐️

Vi arbejder heletiden på at gøre det nemmere for webshops at holde styr på bogføringen, og hjælper gerne skulle der være behov for det i fremtiden.

Vi sender et skulderklap til Frederik 💪🏻

Imponerende høj service

Fantastisk oplevelse med Frederik fra Storebuddy. Først var jeg bange for, om dette system mon fungerede. Efter onboarding havde vi lidt bøvl med opsætning og korrekt bogføring fra webshop til Dinero, men vi skrev hurtigt ind til supporten. Superhelten gik ind i vores systemer, fik løst problemet og vi kører nu med en meget mere automatiseret bogføring 😃🚀

1 novembre 2021

Hej Mads

Hvor er vi glade for at du blev hjulpet godt på vej af Frederik, og at det hele nu spiller 😍

Vi sender ham et skulderklap, og giver ham lov til at holde weekend 😎

Noté 5 sur 5 étoiles

Frederik var hurtig, venlig og meget hjælpsom. Bedste integration ever!

1 novembre 2021

Hej Karin

Mange mange tak for din flotte anmeldelse, og vi er rigtig glade for at Frederik kunne hjælpe dig i mål 💪🏻

"Bedste integration ever!" tager vi meget gerne til os, og arbejder for at kunne gøre det endnu bedre 😎

Noté 5 sur 5 étoiles

The one of the best customer services I have experienced!

Frederik from Storebuddy was the best help and guide I could have asked for. He helped me to set up everything in literally minutes and all through the chat function. Not only it was not charged extra unlike other companies which charge a lot for this kind of service but he helped me understand the accounts and accounting in Storebuddy in Danish so easily and for me as an international English-speaking business owner in Denmark (he had a lot of patience with me), the experience was just beyond of what I could hope for.

Amazing job!!

29 octobre 2021

Hi Stanislav

Thank you very much for your nice and lovely review!🚀

We really appreciate it, and we are really happy that Frederik could help you well through the setup.

If you ever need help again, finally write, we're ready
You must have a nice day ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvor var det en fantastisk service at i…

Hvor var det en fantastisk service at i personlig ringer til Clearhaus og beder dem rette op på deres system fejl så jeg hurtigt kan bank afstemme igen
Tusinde tak
Peter Witt Carlsen
Malerkassen.dk

25 octobre 2021

Hej Peter

Hvor er vi glade for din flotte anmeldelse, og vi er rigtig glade for at du har fundet serviceniveauet tilfredsstillende 💪🏻
Vi arbejder hver da for at gøre bogføring meget nemmere for vores brugerer. Og vi er glade for vi også kan hjælpe dig 🙏🏻

Du må endelig sige til skulle der være nogle problemer.

Ellers må du have en dejlig dag ☀️

I am amazed!

Saying that Frederik was nothing but a huge help would be an understatement. I have never received so much guidance and helpful advice with a professional attitude and lots of patience from online customer service. I am amazed and thank you so much for all the help!!

- Bjørken Studio

19 octobre 2021

Hey Tomáš

Many many thanks for your find review!

It warms a lot that you have had a good experience with Frederik!
We send him a pat on the back 💪🏻

Have a nice day! ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik fantastik service og hurtig svar af…

Fik fantastik service og hurtig svar af Frederik til min opsætning af mobilepay.

23 septembre 2021

Hej Cathrine

Mange mange tak for din dejlige anmeldelse ☀️

Vi er galde for at Frederik kunne være behjælpelig med at opsætte Storebuddy og MobilePay, vi sender et skulderklap til ham 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt og rigtig god service

Super nemt og rigtig god service.
Jeg var klar på at bestille en IT mand, men Frederik guidede mig til hvordan jeg bare ved at klikke på en enkelt knap kunne få det hele til at spille sammen. Tak for det Frederik.

17 septembre 2021

Hej Maria

Mange mange tak for din fantastiske anmeldelse, og vi er glade for at Frederik kunne hjælpe dig godt gennem opsætningen 💪🏻

Du må endelig sige til skulle der være nogle problemer i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hjælp og god service hos StoreBuddy

Bruger StoreBuddy til at styre bogføringen fra min webshop www.hifimøbler.dk.
Det er let at styre, og sparer mig for en masse tid.

Har der været udfordringer, har jeg fået hurtig og god service af Frederik i deres support.

Thumbs up :)

17 septembre 2021

Hej Per

Hvor er vi taknemmlige for din flotte anmeldelse 🙏🏻

Vi er glade for at Frederik kunne få dig godt igang med at spare tid på hifimøbler.dk og sender et skulderklap til ham 💪🏻

Fantastisk service

Storebuddy leverer en virkelig god service!

Havde nogle problemer med opsætning osv, men Frederik hjalp mig igennem det hele og besvarede mine dumme spørgsmål :)

15 septembre 2021

Hej Thomas

Mange mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! 😍

Vi er glade for at du kom godt i mål med Frederik, og det hele spiller fremover 💪🏻
Sig endelig til skulle der være nogle problemer i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Support og service er i topklasse

Vi har efterhånden brugt Storebuddy i nogle måneder, da vi startede fik vi hurtig styr på opsætningen i samarbejde med personalet, det gik smertefrit.

Vi har efterfølgende valgt at skifte regnskabsprogram, her hjalp Storebuddy os endnu en gang med at få sat det op, så vi igen kan slippe for alt det kedelige arbejde.

Storebuddy har mine varmeste anbefalinger, det er super nemt at bruge, også til tosser som os som ikke forstår en hat af regnskab.

Mange tak for hjælpen. :-)

10 septembre 2021

Hej Mads

Vi er glade for at du anbefaler Storebuddy, så du kan slippe for det kedelige bogføringsarbejde, og kan fokusere mere på din webshop og virksomhed 🚀

Genialt System

Genialt System, og God Support!

1 septembre 2021

Hej Jacob

Vi er rigtig glade for din flotte anmeldelse, og arbejder hver dag for at spare vores brugere tid på bogholderiet så der er mere tid til virksomheden og webshoppen 💪🏻

Sig endelig til skulle der være nogle problemer i fremtiden🙏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kunde service!

1 septembre 2021

Hej Rikke

Mange mange tak for din flotte anmeldelse! Den varmer her i de kolde tider 🔥

Sig endelig til skulle der være noget i fremtiden, supporten er klar 😎

Fuldstændig fantastisk service..

Fuldstændig fantastisk service og imponerende software, som har sparet mig for ufattelig mange timers bogføring. Kæmpe anbefaling herfra.

25 août 2021

Hej Jonas

Vi er taknemmelige for at Storebuddy har kunne spare dig tid, så du kan fokusere på din virksomhed i stedet for bogføringen 💪🏻
Og vi takker meget for din flotte anmeldelse 🙏🏻

Kanon service!

Storebuddy har gjort min bogføring 100 gange nemmere, og sparet mig timevis af manuel bogføring. Derudover har de et kanon support team, som hjælper med stort og småt!

24 août 2021

Hej Timmermann

Vi er stolte af at kunne spare dig de timer så du kan fokusere på det som giver mening for dig 🙏🏻
Vi hjælper altid gerne, og du må endelig sige til skulle der være nogle problemer i fremtiden 💪🏻

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg skulle lave hjemmesiden om og det ville tage 1 måned. Jeg spurgte om jeg kunne sætte mit abm. på pause, men jeg fik en gratis måned. Det betyder meget med sådan en service når man er en startup.

3 août 2021

Hej Aske

Mange tak for din flotte anmeldelse 🙌🏻
Vi er selvfølgelig altid til at snakke med, og du må endelig sige til i fremtiden skulle der være problemer eller spørgsmål 😎

Noté 2 sur 5 étoiles

Nul service eller hjælp til en knap 2…

Nul service eller hjælp til en knap 2 år sag om opsætning. Tilgengæld trækker de gladeligt penge for en service, der ikke bruges til noget. Man kan ikke umiddelbart slette sin konto. Modtager en ugentlig spam mail om betaling...

29 juillet 2021

Réponse de storebuddy.dk

Hos Storebuddy kæmper vores dygtige support-hold stort set i døgndrift for at yde den bedst tænkelige service.

Derfor har vi også rigtig mange glade brugere, hvorfor vi synes, at det er dejligt, at de kan dele deres oplevelser her på Trustpilot.

Vi er naturligvis også indforstået med, at mindre heldige kundeoplevelser deles på lige vilkår med de gode.

Vi er også indforstået med at når man får en berettiget dårlig anmeldelse, er der ikke andet at gøre end at beklage og lære af det (og sikre at den berørte kundes efterfølgende oplevelse bliver fremragende).

Jeg må dog sig, at jeg finder din anmeldelse decideret uberettiget og aldeles unfair.

Jeg har tilladt mig at opsummere sagens forløb herunder. Så må det være op til den enkelte at vurdere, om vores gode supportere fortjener din anmeldelse. Jeg synes det ikke.

Lasse Juhl Kirk - på vegne af Storebuddy.

---------------------------------------------------------------------

1) Jeg kan se, at du har sendt 10 mails til vores support. Hver eneste mail er besvaret inden for få timer.

2) Alle korrespondancerne er gået i stå, fordi du hver gang stoppede med at svare os.
Det skal her tilføjes, at vores supportere hver gang har sendte venlige opfølgnings mails, så du var orienteret om, at vi ikke kunne hjælpe dig videre, hvis vi ikke hørte fra dig

3) Du sender os en mail d. 19. juli 2021, hvor der blot står "Ønsker ikke at bruge storebuddy". 2 timer og 8 minutter senere modtager du en mail fra os med teksten" Ok. Er det i orden jeg opsiger abonnementet og sletter aftalen med det samme?". Vi modtager aldrig et svar.

4) Eftersom dit abonnement ikke blev opsagt, bliver det forsøgt automatisk fornyet d. 29. juli 2021. Abonnementet forlænges ikke, da dit betalingskort er blevet lukket. I og med vi ikke kan opkræve betalingen for abonnementet, sender vi dig en venligstemt mail, som orienterer dig om, at bogføringen er suspenderet indtil betalingen kan gennemføres.

Du besvarer vores mail med teksten: "Hvorfor modtager jeg denne spam.".

7 minutter efter du har skrevet til os, sender vi dig svaret: "Hej, det er fordi du har oprettet et abonnement hos Storebuddy. Hvis du bekræfter, at du ikke ønsker at benytte det længere, opsiger jeg det gerne for dig (:"

Du vender hurtigt retur og bekræfter, at du ønsker abonnementet opsagt og din Storebuddy-konto lukket.
23 minutter efter du har bekræftet, har vores supporter opsagt dit abonnement, og lukket din konto (det bemærkes, at det naturligvis er muligt at opsige Storebuddy-abonnementer selv direkte i vores app).

5) Efter vi har modtaget nærværende Trustpilot anmeldelse ringer jeg straks personligt til dig, og venligt tilbyder vores hjælp og assistance (igen).

Du siger det vil du gerne tage i mod, og jeg guide dig i gang. Jeg holder i timerne og dagene efter nøje øje med din Storebuddy-konto og hjælper dig løbende. Du stopper dog med at svare på de mails jeg sender dig med råd og vejledning.

Jeg ringer derfor pænt og venligt til dig, så jeg er sikker på, at det ikke er fordi mine mails er gået tabt.

I kaldet orienterer du mig om, at det at få Storebuddy til at virke på ingen måde er en prioritet for dig. Det gør du konkret med ordene: "Denne sag er det absolut mindst vigtige i hele verden for dig".

6) Aktuel status i vores support er, at vi har 7 åbne henvendelser fra dig. De er alle uafsluttet, da du ikke vender retur.

Konge service!

Lasse fra Storebuddy har ydet uovertruffen service. Klar anbefaling herfra!

29 juin 2021

Hej Henrik

Mange tak for den flotte anmeldelse, og vi er glade for at Lasse har kunne hjælpe dig godt i mål med en uovertruffen service! 🤩

Sig endelig til skulle der være problemer i fremtiden 💪🏻

Top service

Top service - og hver en krone værd. Sparer en for ekstremt meget tid / omkostninger til bogholder. G.E.N.I.A.L.T.

Derudover: Konge service, når man har kontakt med dem.

Savner dog at de automatisk kan bogføre refunderinger i Dinero, men mon ikke det kommer.

18 mai 2021

Hej Mickey

Vi er glade for at vi har kunne spare dig tid og omkostninger til regnskabet, så du kan fokusere på din virksomhed i stedet 🚀

Vi sender et skulderklap til supporten for servicen 💪🏻

Vi er sikre på at det i fremtiden kommer, der er nye ting på vej fra Storebuddy.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er sjælendt man møder et firma der…

Det er sjælendt man møder et firma der virkelig går den ekstra mil for at rådgive og servicere sine kunder. Altid til rådighed og kompetent support!

21 avril 2021

Tak ❤️

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus