Önskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dålig kvalitet och var slut redan efter ett par månader. Tyvärr följer de inte konsumentköplagen, utan ansåg att jag själv skulle höra av mig til... Voir plus
Tog nästan en månad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sålda till någon annan.... Voir plus
Hade samarbete med detta företag och wow säger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké från burberry och den matcha skicket precis som beskrivet på hems... Voir plus
Vi på Store Enda AB (559477-1999) är stolta över att erbjuda autentiska designerkläder från välrenommerade lyxvarumärken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna äkthetskontroller innan det erbjuds till försäljning för att säkerställa den högsta kvaliteten för våra kunder.
Suède
- storeenda.com
A répondu à 9 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bästa jeansen
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans från Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag måste säga att jag verkligen gillade dem! Båda paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser verkligen fram emot att använda dem. Det känns som en bra investering i min garderob.
Snabbt,enkelt och bra pris
Service and High-Quality
Good Service and Quality Products!
I had a good experience shopping at StoreEnda. The customer service was good, with quick responses and helpful assistance. My order arrived on time here in Norway
I recommend StoreEnda for their service
Yes jag beställde ett par jeans och de…
Yes jag beställde ett par jeans och de står att ni fraktar 24h efter köp men de kan jag säga att de skedde ju absolut inte utan de tog ju 1,5 vecka för er att boka frakten och inte skickat nått paket. Vilket resulterade i att ni skyllde på PostNord som inte hade nånting med de här att göra och jag fick inga jeans utan blev återbetalad mina pengar och ingen rabatt eller ersättning för detta. Otroligt missnöjd

Réponse de Storeenda
Veldig kjapp levering og hyggelige
Jacob cohen jeans
Trevlig kille, snabb support, bra skick beskrivning, det som gör att det inte blir 5 stjärnor är att leverans tiden kan dröja, men annars får jeansen 10/10, men gör retur pågrund av storleken.
Väntade De jag köpte skulle komma efter…
Väntade De jag köpte skulle komma efter 4 dagar men de tog en månad bara för dom att skicka och sen ytterligare 1 månad senare så frågar jag dom när de skulle komma och då så sa dom att dom inte kommer så de tog 2 månader för att veta att jag inte får något sen tog de ytligare 1 månad för att få tillbaka mina pengar

Otroligt dålig service
Otroligt svårt att få kontakt me företaget, jätte dålig service och upp till 1 månads leverans tid!
Generellt dåligt!

Réponse de Storeenda
Tog lite tid med leveransen
Tog lite tid med leveransen. Men annars riktigt bra hemsida och trovärdig.
Fick leverans i god tid
Sköna och beskriver varan bra👌🏻
Boggi milano väst, storlek…….
Frågade om hur stor västen var, fick svaret från er att den passar en person som är 178-185. Jag är själv 180, ändå var den för liten.

Fick Soho vibes & ser visionen
Fick Soho vibes & ser visionen
Store enda har 4/10 rizz men Venom Batman. Lion bar älskar mig nu för jag köpte såna grisch arigato filip mådel hos store enda⭐️
Utmärkt produkt som var bra förpackad
Utmärkt produkt som var bra förpackad. Passade perfekt och jackan var av hög kvalitet. Enkla och många betalningssätt att välja på.
Snabb leverans, enkelt med retur.
Enkelt att komma i kontakt med kundtjänst.
Det var bra leveranstid och är riktigt…
Det var bra leveranstid och är riktigt nöjd med mitt köp
Idag när det regnade skyddade det väldigt bra för överkropp
Lätt att kontakta
Smidigt att handla, snabb leverans, mycket fin jacka, lätt att få kontakt med via Mail och inga krångligheter vid retur
En savoir plus sur les différents types d'avis.