Önskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dålig kvalitet och var slut redan efter ett par månader. Tyvärr följer de inte konsumentköplagen, utan ansåg att jag själv skulle höra av mig til... Voir plus

Tog nästan en månad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sålda till någon annan.... Voir plus

Hade samarbete med detta företag och wow säger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké från burberry och den matcha skicket precis som beskrivet på hems... Voir plus

Vi på Store Enda AB (559477-1999) är stolta över att erbjuda autentiska designerkläder från välrenommerade lyxvarumärken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna äkthetskontroller innan det erbjuds till försäljning för att säkerställa den högsta kvaliteten för våra kunder.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

125 avis

A répondu à 9 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bästa jeansen

Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans från Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag måste säga att jag verkligen gillade dem! Båda paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser verkligen fram emot att använda dem. Det känns som en bra investering i min garderob.

13 février 2025

Service and High-Quality

Good Service and Quality Products!

I had a good experience shopping at StoreEnda. The customer service was good, with quick responses and helpful assistance. My order arrived on time here in Norway

I recommend StoreEnda for their service

1 février 2025
Avis spontané

Yes jag beställde ett par jeans och de…

Yes jag beställde ett par jeans och de står att ni fraktar 24h efter köp men de kan jag säga att de skedde ju absolut inte utan de tog ju 1,5 vecka för er att boka frakten och inte skickat nått paket. Vilket resulterade i att ni skyllde på PostNord som inte hade nånting med de här att göra och jag fick inga jeans utan blev återbetalad mina pengar och ingen rabatt eller ersättning för detta. Otroligt missnöjd

31 janvier 2025

Réponse de Storeenda

Vi beklagar verkligen att du är missnöjd med din upplevelse. Vi förstår att förseningen i frakten var frustrerande, och det verkar ha skett en missuppfattning kring hanteringen av din beställning. Vi har även erbjudit kompensation för detta.

Om du inte har sett eller mottagit kompensationen, tveka inte att kontakta oss på info@storeenda.com så hjälper vi dig gärna vidare!

Jacob cohen jeans

Trevlig kille, snabb support, bra skick beskrivning, det som gör att det inte blir 5 stjärnor är att leverans tiden kan dröja, men annars får jeansen 10/10, men gör retur pågrund av storleken.

20 janvier 2025

Väntade De jag köpte skulle komma efter…

Väntade De jag köpte skulle komma efter 4 dagar men de tog en månad bara för dom att skicka och sen ytterligare 1 månad senare så frågar jag dom när de skulle komma och då så sa dom att dom inte kommer så de tog 2 månader för att veta att jag inte får något sen tog de ytligare 1 månad för att få tillbaka mina pengar

23 novembre 2024

Réponse de Storeenda

Vi beklagar verkligen din upplevelse och vill gärna hjälpa dig vidare! Vi har dock svårt att hitta något köp kopplat till din e-postadress. Kan du vänligen skicka oss ditt ordernummer på mejl så att vi kan undersöka detta närmare och lösa situationen så snabbt som möjligt?

Tack på förhand!

Otroligt dålig service

Otroligt svårt att få kontakt me företaget, jätte dålig service och upp till 1 månads leverans tid!

Generellt dåligt!

5 décembre 2024

Réponse de Storeenda

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen om du upplevt vår service som otillräcklig. Vi vill dock klargöra att beställningen du hänvisar till var en förbeställning, där leveranstiden på 15 arbetsdagar (21 kalenderdagar) tydligt framgick innan köpet.

Vi informerade även om en ytterligare försening på grund av högt tryck under leveransperioden, och vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakat. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kommunikation och service och uppskattar att du delar din upplevelse med oss.

Tveka inte att höra av dig direkt till oss om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp.

Bad customer service and send time

Bad customer service and send time

5 décembre 2024

Hi,

Thank you for sharing your feedback. We sincerely apologize for the inconvenience you experienced. Upon reviewing your case, we found that we had informed you about an issue/delay with the shipping company, which impacted your order as an international customer. This was the cause of the delay you mentioned.

Proof of this was sent to your email at the time, but we truly regret any frustration this situation may have caused. We strive to improve and ensure smoother processes in the future.

If there’s anything else we can assist you with, please don’t hesitate to reach out.

Best regards,
Store Enda AB

Boggi milano väst, storlek…….

Frågade om hur stor västen var, fick svaret från er att den passar en person som är 178-185. Jag är själv 180, ändå var den för liten.

6 novembre 2024

Réponse de Storeenda

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att västen inte passade dig som förväntat. Storleken vi rekommenderade baserades på att den provades av en modell med samma mått, men vi förstår att passform kan upplevas olika beroende på kroppsform och preferenser.

Vi vill också nämna att vi erbjuder en returrätt på 14 dagar, och vi hade gärna hjälpt dig med en retur om du hört av dig inom den tiden. Vi beklagar om detta inte var tydligt, och vi är alltid här för att hjälpa om det skulle uppstå frågor i framtiden.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre! Om du har fler funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Fick Soho vibes & ser visionen

Fick Soho vibes & ser visionen
Store enda har 4/10 rizz men Venom Batman. Lion bar älskar mig nu för jag köpte såna grisch arigato filip mådel hos store enda⭐️

25 octobre 2024

Snabb leverans, enkelt med retur.
Enkelt att komma i kontakt med kundtjänst.

14 octobre 2024

Lätt att kontakta

Smidigt att handla, snabb leverans, mycket fin jacka, lätt att få kontakt med via Mail och inga krångligheter vid retur

2 septembre 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.