Storkbarnevogn Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Vi har haft vores stork barnevogn nu siden december 2019 og den virker upåklageligt!. Den er virkelig langt bedre end alle de andre vi kiggede på dengang. Den ældre emmaljunga vi bruger i dagpleje e... Voir plus

Mest elendige L O R T til dato! Lynlås går i stykker hjullene flækker , stellet og kalechen knirker som bare pokker! Hvordan kan i være jer selv bekendt også tage så mange penge for reservedele. Be... Voir plus

De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barnevogn med god komfort, stabil at gå med, stel nemt at slå sammen og kan være i selv små biler. Punkterfri hjul perfekt til gåtur i byen eller i skoven. V... Voir plus

I forbindelse med, at Ønskebørn Odense skulle flytte i nye lokalet, købte vi en udstillingsmodel med 20%. Min svigerinde havde anbefalet en stork, og jeg må altså indrømme, at det er skisme en lækker... Voir plus

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

STORK er svaret på én af børnefamiliens største udfordringer: transporten. Uden at gå på kompromis med kvaliteten, komforten eller sikkerheden har vi gentænkt barnevognen, så den er blevet super kompakt og rummer det bedste fra både den traditionelle og den moderne verden.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

64 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flot barnevogn, mandagsmodel og virkelig dårlig service

Vi elsker detaljerne ved barnevognen og den har alt det vi synes en barnevogn skal have. Jeg vælger at tro, at vi har fået en absolut mandagsmodel, og så bare er blevet behandlet rigtig dårligt hos forhandleren!

Vi har indtil videre fået skiftet topramme 2 gange, bund på kassen en gang, haft sendt stellet til rep. en gang hvor et stykke metal var knækket inde i stellet - det er så sket igen nu. Derudover har noget i kalechen været i stykker og lynlåsen i overlæderet driller.
Ud over at det er træls, giver enormt meget kørsel og ikke fungerer er det værste dog den behandling vi får der hvor vi har købt katten i sækken (Barnevognen). Sagen er nu taget videre til forbrugerklagenævnet, da forhandleren ikke tager vores ord for gode varer og ikke vil lytte til vores rettigheder.

15 novembre 2017

God barnevogn, god service

Jeg købet en Stork barnevogn, som nu er 1.5 år gammel.
Den er fed og virker som den skal.
Der gik noget i stykker efter 1.5 år. de byttede stellet uden problemer. Det er super service.

1 janvier 2017