StormGraversen Advokatfirma Avis

3. Conseiller
  4. Avocat en droit des assurances
  5. Cabinet d'avocats

Écrit par l'entreprise

StormGraversen Advokatfirma er et landsdækkende advokatfirma, der bistår private samt små og mellemstore virksomheder med sager i hele Danmark. Advokatfirmaets er specialiseret i sager om personskadeerstatning og civile retssager. På personskadeområdet ydes juridisk rådgivning og sagsførelse i blandt andet arbejdsskadesager, trafikskadesager, patientskadesager, voldsoffererstatning og forsikringssager. Bistanden omfatter hele sagsforløbet – fra den indledende vurdering og opgørelse af erstatningskravet til dialog med myndigheder og forsikringsselskaber, klager over afgørelser og eventuelle retssager. I mange personskadesager kan der efter en konkret vurdering indgås en ”no cure, no pay”-aftale (ingen erstatning, ingen regning / resultatbetinget aftale), hvilket betyder, at der kun betales salær, hvis der opnås erstatning. StormGraversen Advokatfirma fører desuden civile retssager ved alle landets domstole og bistår blandt andet med erstatningssager, kontrakttvister, betalingstvister, lejesager, entreprisesager og andre civilretlige konflikter. Retssager føres gerne med dækning fra en retshjælpsforsikring eller på grundlag af fri proces, når betingelserne herfor er opfyldt, og mulighederne for retshjælpsdækning, fri proces og forlig undersøges som en naturlig del af sagens indledende vurdering. Advokatfirmaet drives af advokat Asbjørn Storm Graversen, der har møderet for landsret og betydelig erfaring med særligt personskadesager, lejeret og retssager. Rådgivningen bygger på høj faglighed, en realistisk vurdering af sagens muligheder og risici, direkte kontakt med den ansvarlige advokat, tydelig kommunikation og gennemsigtighed om salæret. Potentielle klienter er altid velkomne til at kontakte StormGraversen Advokatfirma helt uforpligtende for en indledende drøftelse af deres sag og mulighederne for juridisk bistand.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Stor anbefaling til StormGraversen.dk

Asbjørn har været min advokat under et længerevarende civilt søgsmål i 2025/2026 og jeg har kun ros til overs for hans bistand.
Jeg ved selvsagt ikke meget om det juridiske, men vi fik medhold i alt og på den måde var det en stor succes. Han har altid, både under retssagen og i alt det lange arbejde op til, været helt utrolig professionel, rettidig og hurtig. Han var fra dag 1 imødekommende og havde styr på det hele, så jeg ikke skulle bekymre mig om tingene. Han har været god til at forklare de retslige processer og har hele tiden holdt mig up to date, når der skete ting i sagen. Jeg håber inderligt aldrig jeg får brug for det igen, men skulle det ske, så er han uden tvivl den første jeg ringer til. Klare anbefalinger her fra.

14 janvier 2026
Logo de StormGraversen Advokatfirma

Réponse de StormGraversen Advokatfirma

Kære Christian.

Tusind tak for de pæne ord og det gode samarbejde. Jeg er glad for, at du har følt dig godt taget hånd og ønsker dig det bedste for fremtiden.

Dbh. advokat Asbjørn Storm Graversen