Extremely supportive service offering fast delivery and alternative options based on my requirements. ST Parts have been a supplier for 2 years and I have always been 100% satisfied with them as a com... Voir plus
Bra service. De dubbelkollade t o m om vi hade beställt rätt och det visade sig att vi hade beställt fel. På detta sätt fick vi rätt varor från början och slapp skicka tillbaka och strula, så tack för... Voir plus
Det var enkelt att leta upp artikel samt snabb leveranstid, det hela var en enkel och smidig manöver samt materialet var av mycket god kvalitet samt bra pris.
Trodde jag köpte kromade ventiler med de är grådassiga och ser mera ut som rostfritt....
- Service e-commerce
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Équipement de réparation automobile
- Grossiste en équipement de garage
- Service de réparation
- Magasin de pneus
STparts är en svensk e-handel med starka rötter i Norrland. Vi är specialiserade på däck reparations material, reservdelar, däckutrustning och garage utrustning och levererar till både professionella verkstäder, transportföretag och bilentusiaster över hela Sverige. Vår filosofi är enkel: vi vill göra det lättare för våra kunder att driva sina verksamheter genom att erbjuda rätt produkter, till rätt pris, med rätt service. I vårt breda sortiment hittar du allt från billyftar, domkrafter och däckmaskiner till balanseringsmaskiner, fälgriktmaskiner och hjultvättar. Vi erbjuder även ventiler, TPMS-lösningar, reparationsmaterial, kemikalier och förbrukningsartiklar som behövs i den dagliga verkstadsdriften. Vårt mål är att alltid kunna täcka både de små behoven i vardagen och de stora investeringarna i utrustning. Som företag med bas i Norrland genomsyras vårt arbete av norrländska värderingar: pålitlighet, rakhet och uthållighet. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och ser våra kunder som partners. Därför strävar vi efter att alltid leverera hög kvalitet, personlig service och snabba leveranser – även till de mest avlägsna delarna av landet. Oavsett om du driver en liten bilverkstad, en större däckkedja eller bara vill ha pålitliga produkter för eget bruk, kan du lita på att STparts har lösningarna du behöver. Vi kombinerar svensk kvalitet med norrländsk pålitlighet för att skapa trygghet i varje affär och styrka i varje verkstad.
Södrabergsbyn 104, 93191, Skellefteå, Suède
- 0910-215400
- info@stparts.se
- stparts.se
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Supportive and fast service. 100% reliable !
Extremely supportive service offering fast delivery and alternative options based on my requirements. ST Parts have been a supplier for 2 years and I have always been 100% satisfied with them as a company.
Mycket bra👌
Super bra kundservice
Väldigt bra kundservice då jag beställde fel del. Fick rätt del en vecka senare,
Toppen företag
Trodde jag köpte kromade ventiler med…

Réponse : STparts
Snabba leveranser
Snabb leverans och utmärks service
Snabb leverans och utmärks service för att få rätt produkt till ett bra pris. Detta och lite till gör att man gärna återvänder som kund.
Bra service
Bra service. De dubbelkollade t o m om vi hade beställt rätt och det visade sig att vi hade beställt fel. På detta sätt fick vi rätt varor från början och slapp skicka tillbaka och strula, så tack för det! :)
Sjukt snabb service
Sjukt snabb service. Beställde på kvällen när jag nattade barnen. Fick grejerna vid lunch dagen efter! 👍🏻
ALLT VAR SMIDIGT OCH ETT BRA PRIS
Prisvärda produkter med bra kvalitet.
Prisvärda produkter med bra kvalitet.
Snabb leverans och brett sortiment
Snabbt och Enkelt