Strandmøllekroen Avis 432

TrustScore 4 sur 5

4,2

Har lige holdt vores drengs konfirmation på Strandmølkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forældre og samtlige gæster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... Voir plus

Et besøg vi havde glædet os til, men det levede desværre ikke op til forventningen. Glassene stod helt matte/ glaspest og bordene fremstod nussede. Maden, en rødspætte, virkede ikke frisk og 4 ti... Voir plus

Søs gav mine forældre & jeg en super skøn oplevelse & perfekt service hele vejen igennem vores måltid på Strandmøllekroen. Vi fik det lækre skaldyrsfad & vi guffede løs. Søde tjenere, smuk udsigt, læk... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Hotel Inn

Écrit par l'entreprise

Strandmøllekroen tilbyder mad fra det danske/franske køkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord på vores restaurant i Nordsjælland på tlf. 3963010

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 31 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Har i dag spist en deal på skaldyrsfad…

Har i dag spist en deal på skaldyrsfad for 600kr normal pris 1000kr. Jeg har aldrig prøvet noget så dårligt. Rejerne var helt grå og kæmperejerne fuldstændig slimet, grå og smuldrede. Ikke særlig appetitligt og var mest bange for at råvarene ikke var friske.
Alt for dyr i forhold til kvalitet.
Kan bestemt ikke anbefale det til andre. Betjeningen bestemt ikke servicemindet.

18 septembre 2025

Magisk aften

Solen skinnede. Øresund spejlede det blå lys mod gæsterne som fik velkomstdrinks på terrassen. Alting gik op i en højere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjælpsom og imødekommende og Lars og co forstod at balancere mellem taler/mad/ underholdning. Maden var rigelig og god og der manglede aldrig hverken vin eller vand i glassene. Fakler lyste op til kaffen - de røde dunfrakker fra kroen gjorde det muligt at stå udenfor i festkjoler. Baren og dansegulvet fungerede perfekt.

6 septembre 2025

Udelukkende en dejlig oplevelse!

Jeg var på Strandmøllekroen den 7.9 og fejre min fødselsdag med mine piger og eks og det var helt igennem en god oplevelse.

Vejret var fantastisk, så vi sad i efterårssolen i første parket til Øresund.

Da det var søndag var det frokostbuffet og den indeholdt alt hvad hjertet kunne begære og alt smagte dejligt!

Vores tjener var super frisk, sød og imødekommende og hun sørgede for at give oplevelsen det sidste, så stor ros til hende herfra :-)

7 septembre 2025

70 års fødselsdag

Min mand og jeg har nogle gange være på Kroen for at spise frokost og vi altid har være meget glade for det. Derfor tænkte jeg at jeg gerne vil holde min 70 års fødselsdag der. Jeg havde bedt om at kunne sidde i et lokal som ikke er midt på restaurant for det er lidt mere intimt, selv om vi ikke var så mange var det rart at være lidt for os selv både for os og de andre gæster . Det var meget perfekt arrangeret med borde osv. Da det var en søndag, nød vi deres buffet som var rigtig god, desværre kan man ikke spise det hele, men deres rouladesteg var virkelig god. Da vejret var godt, fik vi lov efter mad at sidde udenfor og placering er så dejligt at børnebørn kunne også soppe. Så i det hele tage var det den perfekt dag for mig.

31 août 2025

En Skaldyrsanretning til 3 STORE ⭐️⭐️⭐️

Havde købt en deal 3 x Skaldyrsanretning. Gæster bestilte en omgang Østers og Caviar ekstra ved siden af.
Kan kun sige det var SUPER lækkert helt friskt, og det var en stor portion så vi blev alle vidunderlig mætte 😃.
En tilføjelse er, at deres hjemmebagte rugbrød er en delikatesse.
Betjeningen til UG med x og slange, de var utrolig søde og opmærksomme.
Oplevelsen kan kun anbefales.

22 août 2025

God madoplevelse, men kaffe og kage bagefter er alt, alt for dyrt.

Havde købt en frokostdeal, som var god og til en god pris.
Men skulle ikke have købt kaffe og kage bagefter. En kop kaffe kostede 50 kr. og 3 bitte små kager (på størrelse med en 20 kr mønt) til i alt 79 kr. Det synes jeg var alt, alt for meget. Ødelagde lidt den ellers gode madoplevelse. Så husk, køb ikke kaffe og kage bagefter frokosten.
Men som skrevet, en ellers god madoplevelse.

22 août 2025

Vi følte os til ulejlighed til at…

Vi følte os til ulejlighed til at starte med, fordi vi var 12 min for tidlig på den, men vi var ikke “de første gæster som ikke kunne klokken, som han sagde til os”. Derefter fik vi dog en venlig tjener og maden var også rigtig fin :) Vi fik et skaldyrsfad og gode fritter til

20 août 2025

Perfekt frokost

Denne gang havde vi taget to gode venner med. Alle roste den lækre frokost serveret af oplagte tjenere. Og udsigten er jo fortrinlig. Strandmøllekroen er et dejligt sted at komme som gæst!

19 août 2025

meget dårlig betjening og service

meget dårlig betjening og service. ligeledes meget lang ventetid på drinks og middag, vi bestilte ekstra østers samt Irish Coffee, efter hovedretten. men det blev kun skrevet på vores regning, ikke bestilt.Og da vi skulle betale regningen var der pålagt et sun charge gebyr på 67 kroner, hvilket vi aldrig har oplevet på en anden restaurant. udover det er det ifølge EU ulovligt at opkræve dette på en regning. generelt var det en meget skuffende oplevelse, det eneste posetive er beliggenhed

15 août 2025

Perfekt fødselsdagsfrokost

Vi holdt fødselsdag for 17 gæster, og det blev den allerdejligste dag, vi kunne have håbet på. Tjenerne var så søde og behjælpelige undervejs. Først hjalp de med at rykke vores opdækning ind i et mindre rum, da vi fik et par afbud, der gjorde det muligt at sidde mere for os selv. Så kom flere af gæsterne for sent grundet Ironman på Strandvejen - men tjenerne var meget fleksible med, hvornår vi gik til bords. Senere rykkede vi udenfor til dessert og kaffe på terrassen i skønt vejr med den smukkeste udsigt over Øresund. Vi fik det store søndagsfrokostbord - som virkelig var dejlig mad, og der blev konstant fyldt op i fadene. Alle gæsterne, også pescetarerne, var glade. Tjenerne så hyppigt til os og sørgede for drikkevarer og lod os sidde på terrassen og hygge os helt til kl. 17.30. Prisen var helt fair for alt det, vi fik. Tak for en fantastisk dag. Vi kommer helt sikkert igen!!!

17 août 2025

Nødvendig skuffelse 3 gang vi spiser…

Nødvendig skuffelse 3 gang vi spiser der og det bliver dårligere for hver gang 😵‍💫
Dårlig rejer uden at få nogle nye rejer
Smart tjener der har svært at anbefale en hvidvin under 1200 kr 😵‍💫
50 kr for vand selvom vi bestilte vin til 600kr
Nok verdens dårligst spise sted skam jer

17 août 2025

Fødselsdagsfrokost

Havde inviteret 17 person til frokost i anledning af min 50 års fødselsdag.
Havde bestilt maden på forhånd.
Virkelig lækker mad. Fik det store frokost bord.
Omgivelserne er fantastiske. Men når jeg kun giver 3 stjerner skyldes det desværre betjeningen. Tjenerne var søde og rare. Men der er for få til at give en god oplevelse. Måtte selv kalde på dem for at få drikkevarer og der gik 40 min fra vi var kommet til vi fik maden på trods af at alt var bestilt på forhånd.
Maden blev sat på bordet uden præsentation så gæsterne vidste ikke hvad de fik. Jeg måtte selv præsenterer maden for dem.
Det er virkelig synd for omgivelserne og maden er fantastisk. Vil ønske for stedet at de havde lidt flere tjenere til at gøre det til en god oplevelse.
Prisen er i den dyrer ende så forventede en bedre betjening.

2 août 2025

We had a lovely meal here with our…

We had a lovely meal here with our family. Dogs are normally not allowed inside, but the staff kindly seated us in a separate room, which allowed us to enjoy our dinner indoors. The food was delicious, made with fresh ingredients, and the service was excellent — friendly and welcoming. Highly recommended!

6 août 2025

Meget lækker frokost

Meget lækker frokost.

Men ventetider og lidt fortravlet betjening giver desværre lidt ridser i lakken.

Dog endte det hele godt, så vi kommer igen.

5 août 2025

Ringe og flabet service.

Vi havde købt frokostdeals til ca 12-15 personer. Så vi var en større selskab og der var bestilt bord i rigtig god tid.
Vi ventede først meget længe på drikkevare og vi fik lov at vente halvanden time på mad. Tjeneren kom og informerede os om at “hans køkken var kollapset, fordi de havde fået for mange bestillinger ind, bare så vi ikke sad og troede vi var blevet glemt”
Maden var ganske fin da den endelig kom.
Da vi skulle betale for drikkevarerne, var der på terminalen, allerede sat kryds ud for at vi skulle give 15% i drikkepenge. Det synes de åbenbart de havde gjort sig fortjent til!?

Vi spurgte tjeneren om der ikke var en lille kompensation, idet vi havde ventet så længe, men fik blot et flabet svar om at nu havde vi købt deals, og det kunne de ikke leve af, og så kunne de lige så godt dreje nøglen om.

Det ville have klædt dem at give en omgang i ventetiden.
2 stjerner fordi maden var udemærket.
Jeg tænker de selv er herre over hvor mange bestillinger der tages ind, så man kan forebygge et sådanne KOLLAPS.

Det er under al kritik at udskamme kunderne fordi de har købt deals. Så lad da være at sælge dem. Vi købte derudover børnemenuer, drinks vand og vin, der blev ikke sparret på noget.

5 août 2025