Street CutAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere fået klippet mit hår hos Street Cut på Falkoner Allé uden problemer, så jeg bookede denne gang en tid hos Erik i Rådhusstræde. Da jeg altid får kommentarer om, at jeg har mege... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nørrebrogade 148, I have become a new person with my new short hair 🤩 I had really long hair (down to my waist), I had gotten tired of it, so something new had to happen. I had booked an appointment... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Irina Gloria at Street Cuts on Rådhusstræde is fantastic. She takes the time during every consultation to understand exactly what I want, while also explaining what will work best for my hair so... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været to gange hos Tina fra Streetcut i Rådhusstræde, og det er to af de bedste frisøroplevelser, jeg nogensinde har haft. Høj ekspertise (Tina ved totalt hvad hun laver og går op i at afstemm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

www.street-cut.dk Street Cut er et koncept vi kom på i 1993 og gik ud på og skabe en frisør salon hvor hver engel frisør er selvstendig og der er gået sådan vi nu har 4 saloner 1 på Frederiksberg 2 på Nørrebro 1 i city og vi har 25 åres Jubilæum så vor ide var ok og kunderne holder meget af og komme hos os vi har aldrig reklameret nogle steder så det er mund til mund metoden og det må siges og være et godt tegn og det var det der skulle være vore koncept få kvalitet til små penge og tilfredse kunder så velkommen hos Street Cut

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig oplevelse hos Nukri

Jeg havde bestilt klip og vask hos Nukri, og i følge hjemmesiden bør det koste 390. Nukri vælger så, at han gerne vil føntørre mit hår på trods af, at det koster ekstra. Han informerer ikke om det eller spørger først, om jeg er okay med det. Bagefter siger han, at det bare er deres politik på trods af, at det ikke står nogen som helst steder, at frisøren selv kan vælge at tillægge ekstra service til ekstra pris. Det er rent snyd og tyveri! Derudover var selve klipningen utrolig forhastet, og på intet tidspunkt følte jeg mig som kunde set eller lyttet til, når jeg prøvede at spørge til råds om mit hår. Det var tydeligt, at han bare ville have mig ud af stolen. Jeg kan på alle måder fraråde Nukri.

6 janvier 2023

I found David Nukri's salon on…Instagram

I found David Nukri's salon on Instagram by chance. I didn't expect much but at the end was very happy with the haircut I got. David was very attentive and advised me on what will look good on my type of hair. The price is very fair relative to the result you will get! Will definitely come back to David's salon!

6 janvier 2023

(Endnu) en skidt oplevelse hos Street Cut

Jeg havde (endnu) en skidt oplevelse hos Street Cut, Frederiksberg! Det var nødvendigt med to ekstra besøg, efter den bestilte tid for at få rettet til. Det ærgrer mig dagligt at valgte at besøge Street cut -hvilket bestemt også er sidste gang, da jeg nu skal vente 6+mdr til at det er vokset ud!!

9 octobre 2022

Great result from Nukri

I’ve done haircut, haircolouring and treatment a week ago. Result is really amazing, even I washed my hair at home few times, it’s still extremely soft and smooth 👌🏻 simply love it and very recommend to visit Núkri)

4 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service, lang ventetid og en middelmådig klipning. Det var ikke pengene værd.

Der var ingen til stede da jeg kom ind, og da der endelig kom nogen, fik jeg en meget forvirrende monolog, hvorefter frisøren gik igen. Efter 10 minuters ventetid fik jeg en forhastet klipning på under 10 min, med et middelmådigt resultat.

Jeg ville ærlig talt hellere have klippet mig selv, end at være kommet her, og jeg føler at jeg blev bondefanget for 360 kr.

12 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

I går jeg blev klippet af Nukri hos…

I går jeg blev klippet af Nukri hos Street Cut på Falkoner alle på Frederiksberg. Jeg er altid glad og tilfreds når jeg besøger ham. Han er grundig,imødekommende, altid venlig og professionel.
Simpelthen en behandling i top. Tak for det
mvh Kristina

5 décembre 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Jeg blev klippet af Nukri i street-cut falkoner alle, og han var meget professionel og god til både at høre hvad jeg ønskede og komme med forslag. Jeg kan virkelig anbefale Nukri

15 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Magen til arrogant og ubehagelige mand…

Magen til arrogant og ubehagelige mand skal man lede længe efter.
Klipningen tog 5 min virkeligt elendigt til 370kr
Ikke første gang jeg har denne dårlige oplevelse i
street Cut falkoner alle men det er den sidste gang jeg sætter mine ben der
Min anbefaling hold dig langt væk fra denne frisør salon

15 novembre 2022

Professionel og serviceminded

Jeg var i dag forbi Street Cut Nørrebrogade 63 og fik klippet pandehår af Johan.
Han havde rigtig god energi og fangede med det samme, hvordan jeg ønskede klipningen og på 10 minutter var resultatet, som jeg lige præcis havde forestillet mig.
Johan er professionel og serviceminded og sørger for god kommunikation, som medvirker til, at man som kunde føler sig tryg.
Mine varmeste anbefalinger.

8 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan desværre ikke forslå street-cut

Kan desværre ikke forslå street-cut. Frisøren jeg havde var venlig men rigtig dårlig til at kommunikere. Jeg gav en forklaring til hvad jeg gerne vil have og viste også et billede. Problemet er at jeg havde givet hele forklaringen på dansk og finder først kun af, gennem halvdelen af klipningen, at min frisør kun taler engelsk. Istedet for at spørge om jeg kan give forklaringen igen på engelsk lader det bare til at Frisøren har gættet sig frem til hvad jeg vil have, og mit hår er hæsligt. Mit hår er alt for kort og minder på ingen måde om det billede jeg viste

27 octobre 2022

Frisørbesøg

Har idag 13/10-2022 været hos Street Cut på Falkoner alle på Frederiksberg.
Blev klippet og behandlet meget profesionelt af David Kukri, som kommer fra Kaukasus, men taler dansk. En meget behagelig ung mand.

13 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve been getting my haircut done with…

I’ve been getting my haircut done with David since 2015. He’s great at his job and such a nice company. The salon is getting better every time I come as they’re invested in renovating it and making it perfect! 100% recommend!

13 octobre 2022

Street Cut Frederiksberg/ David

De varmeste anbefalinger af David! Som fast kunde igennem mange år er jeg naturligvis fulgt med til Street Cut på Frederiksberg hvor han er startet!
David er altid smilende, venlig, imødekommende og ikke mindst super dygtig!

7 octobre 2022

DAVID STREET CUT FREDERIKSBERG

Virkelig virkelig god oplevelse!
Jeg blev klippet af David i Street Cut på falkoner allé og ikke nok med at han var virkelig sød, han var også virkelig dygtig til hans job.
Kom ind med en forfærdelig frisure som jeg selv havde prøvet at klippe og ikke troede kunne reddes igen😅 og han fiksede det så hurtigt og resultatet var fuldstændig fantastisk!
Ser allerede frem til næste gang jeg skal klippes af ham!:)

30 septembre 2022

Forfærdelig og dårlig oplevelse ventid i 20min

Forfærdelig oplevelse jeg venter i 20min før jeg selv, så spørger hvornår frisøren kommer?? Så kommer frisøren er irriteret ser sur ud og har siddet ude i baggården.
Jeg siger specifikt jeg kun vil have trimmet det og det fortsat skal være langt, men det bliver alt for kort. Han river i håret og det er ikke særlig rart. Det føles som om der ikke bliver tænkt på kunden og klipningen er sjusket og hurtig. Håret er meget groft klippet. Det lyder måske hårdt men en forfærdelig frisør, og jeg synes det er grimt alt det for 420kr

Dårlig, utilfreds ubehagelig oplevelse. Og så sidder der stadigvæk rester af balsam i mit hår og hovedbund, som jeg så selv må vaske ud. Jeg vil ikke komme tilbage, og specielt IKKE anbefale Luca.

4 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus