Stressless Dogs Avis 1 089

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat b... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Dresseur de chiens

À propos de Stressless Dogs

Écrit par l'entreprise

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Écrit par l'entreprise

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 74 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

De cursus helpt me om in het hoofdje…

De cursus helpt me om in het hoofdje van m'n hondjes te kijken. Nu begrijp ik tenminste wat m'n senior Lily aan m'n pup Mona duidelijk maakt als ze soms gromt en hoef ik niet telkens in paniek te schieten. Lily leert Mona sommige beleefdheidsregels. Handig!!

19 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Geduld is een schone 'honden'zaak.

Na de cursus 'stressless dogs' nu halverwege gevolgd te hebben, begrijp ik mijn hond (puppy van 3 maanden) nu al wat beter. De pup is erg gestresst als ik iets van haar 'vraag'. Bij mijn vrouw een stuk minder. Met het toepassen van de tips (niet recht op haar aflopen; geen oogcontact en handen laag houden) gaat het nu al iets beter, maar wij zijn er nog niet. Volhouden dus en minder dingen van haar gaan vragen denk ik.

11 mai 2026

Echt een eye-opener

Veel geleerd tot nu toe over het omgaan met mijn eigen maar ook met vreemde honden. Ik ben een persoon die eigenlijk geen hond op straat voorbij kon komen, zonder er op af te gaan om te aaien.
Ik weet nu dat mijn gedrag naar de hond niet erg respectvol, liefdevol was. Omdat ik heel gek ben, met mijn maar ook met andere honden ben ik deze cursus gaan volgen. Ik heb geleerd om in het vervolg anders met mijn maar ook met andere honden om te gaan. Hier word ik heel erg blij van en ik hoop mijn en andere honden ook, waar ik mee omga of tegen kom. Dus een win win situatie. De cursus is, was voor mij echt een eye-opener.

17 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ten dele wist ik al het één en ander…

Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige honden liefhebbers die een hond aanschaffen deze cursus vooraf moeten bekijken en zeker als je niet eerder een hond hebt gehad. Als je vervolgens naar de hondencursus gaat heb je al een goede basis en ben je hierin al een stap voor. Door de veranderingen toe te passen zie ik duidelijk verschil en is de band met mijn hond is nu nog sterker geworden.

12 mai 2026

Zo blij met Liefdevol Communiceren met Honden

Met veel plezier volg ik de cursus Liefdevol Communiceren met Honden.

Wat is er een wereld open gegaan! Nooit geweten dat de hondenwereld inclusief hun taal zo beleefd en gevarieerd is.

Wat ik zo fijn vind aan deze cursus, is dat je alles meteen in de praktijk kunt brengen en je ook meteen de verandering bij je hond kunt merken.

Ik ben nu halverwege en zie uit naar de volgende lessen vol praktische tips en informatie. Wat mogen we met onze onbeleefde mensentaal toch dankbaar zijn dat onze honden zoveel geduld met ons hebben. Heel blij dat ik nu op een voor mijn hond beleefde manier met haar om kan gaan.

Wil je op een andere, liefdevolle manier, met je hond communiceren en omgaan, dan is deze cursus een echte aanrader!

Dankjewel Stressless Dogs dat ik jullie tegen ben gekomen op Facebook en via jullie gratis webinar bij deze cursus ben uitgekomen🐾

12 mai 2026

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, korte filmpjes. Daardoor goed te doen. Per onderdeel. Fijn dat er ook videos in verwerkt zijn

11 mai 2026

Réponse de Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie woorden, Monique! Super dat de opzet met korte video's je bevalt. Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden als het gaat om hondentaal, dus fijn dat dit een meerwaarde voor je is. Veel plezier met de rest van de onderdelen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb al veel bijgeleerd maar toch beetje…

Heb al veel bijgeleerd maar toch beetje teleurgesteld omdat ik tot heel veel cursussen geen toegang heb...
Dus ik vind het eigenlijk wel duur :-(

6 mai 2026

Réponse de Stressless Dogs

Beste Christine, wat fijn dat je al veel hebt bijgeleerd, maar wat ontzettend jammer om te horen dat je je teleurgesteld voelt over de toegang tot de cursussen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Het kan zijn dat je een specifiek pakket hebt aangeschaft waar niet alle modules in zitten, of dat er technisch iets niet goed staat. Zou je ons een mail willen sturen? Dan kijken we direct met je mee waar je precies toegang tot hebt en hoe we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

15 avril 2026

Réponse de Stressless Dogs

Dankjewel voor de 4 sterren, Marja! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk voor je is. Heel veel succes met het toepassen van de lessen in de praktijk!

Aanrader!

Ik ben heel tevreden over de aanpak en vind het ook bijzonder dat ze altijd bereid zijn om mee te denken als er een probleem met mijn hond is. Zinnige adviezen ook

3 mai 2026

Réponse de Stressless Dogs

Beste Karin, wat een ontzettend mooi compliment! Hartelijk dank voor de 5 sterren. We vinden het heel belangrijk om baasjes niet alleen de theorie te leren, maar ook echt klaar te staan voor persoonlijke vragen. Iedere hond is immers anders! Fijn dat je de adviezen als zinnig ervaart; daar doen we het voor. Heel veel plezier en succes verder samen met je hond!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles wordt goed uitgelegd.

2 mai 2026

Réponse de Stressless Dogs

Dankjewel voor de 5 sterren, Melissa! Fijn om te horen dat de uitleg helder voor je is. Veel succes en plezier met het toepassen van de tips in de praktijk!

Noté 4 sur 5 étoiles

Je krijgt een goede uitleg over…

Je krijgt een goede uitleg over hondentaal, die je direct kunt gebruiken in de omgang met je hond.

2 mai 2026

Réponse de Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de uitleg over hondentaal zo goed bevalt en direct toepasbaar is in de praktijk. Daar doen we het voor! Veel succes met het trainen en observeren.

Goede uitleg

Goede uitleg, video's en tips. O.a. heb ik geleerd, dat je meer naar de signalen van je hond moet kijken en hier rekening mee moet houden.

29 avril 2026

Réponse de Stressless Dogs

Wat een prachtig compliment, Joyce! Dankjewel voor de 5 sterren. Het leren herkennen van die subtiele signalen is inderdaad dé sleutel tot een gelukkige hond. Als je eenmaal weet waar je op moet letten, gaat er een wereld voor je open. Ontzettend fijn dat de video's en tips je hierbij zo goed hebben geholpen. Veel succes en plezier verder!

24 avril 2026

Réponse de Stressless Dogs

Dankjewel voor je review en de 4 sterren, Jeanette! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk voor je is. Veel succes en plezier met het toepassen van de tips in de praktijk! 🐾

Leerzame tips

Veel geleerd en tips gekregen over de omgang en het vertrouwen opbouwen van onze pup uit Roemenië.

27 avril 2026

Réponse de Stressless Dogs

"Hé, wat een mooi bericht! Een pup uit Roemenië vraagt vaak om net even dat extra beetje geduld en begrip. Ontzettend goed dat de tips uit de cursus jullie hierbij ondersteunen. Geniet van het proces en van het zien groeien van het vertrouwen bij jullie hondje. 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus