Ik was niet geheel tevreden over de gitaar. De docent van mijn zoon had aangegeven dat de snaren al wat verouderd waren. Zodra Stringswings hiervan op de hoogte waren, hebben ze gelijk aangeboden om... Voir plus
L'entreprise a répondu
Woon in Sunny Zandvoort (NL) dus geen persoonlijk contact dmv winkelbezoek in België. Er staat hier al genoeg (lovende-) informatie over vakkennis en behulpzaamheid en dit heeft mij ook over de stre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Viool op afstand gekocht, dus in vertrouwen... heel vriendelijke verkoper Chris die het niet teveel vond om een goede uitleg te geven. Opvolging met kennis van zaken en attentie voor de klant => voor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op zoek naar een degelijk muziekinstrument voor de beste prijs? Voor starters en gevorderden, ook voor kinderen. Dan moet je bij StringsWings zijn.
Sint-Lodewijkstraat 66, 3740, Beverst, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snelle opvolging van emails met vragen over aanpassing van de hals van de Raimundo Concierto 148. Snel en adequate antwoorden en nette offerte. Bestelling geplaatst en nu 4 maanden wachten totdat de gitaar geleverd wordt !

Réponse : Stringswings
Zeker klant vriendelijk. Op tijd geleverd.
Alleen de gitaar snaren moet ik dagelijks stemmen en dat is irritant, maar dat zal
Wel aan de kwaliteit van de gitaar liggen.

Réponse : Stringswings
Als je op de webshop niet meteen vindt wat je zoekt, stuur je een berichtje en wordt je prima geholpen om het juiste artikel te vinden. Levering was snel en kwaliteit/prijs zeer goed. Te bedenken dat dit musethic producten zijn is een dikke plus, vind ik.

Réponse : Stringswings
Tijdens de Corona crisis was ik op zoek naar een klein gitaartje voor mijn petekindje. Telefonisch contact gehad met Kris van Stringswings en hij heeft kort toegelicht. Dan de bestelling gedaan met nog enkele gitaar snaren voor mezelf. Vooraf betaald, op tijd geleverd. Gratis verzending door Corona actie van Stringswings. Gitaartje is prima voor mijn petekindje. Snaren zijn van uitstekende kwaliteit.
Ga zeker opnieuw bestellen!

Réponse : Stringswings
Goede service, vriendelijke mensen, mooie kwaliteit. Heel tevreden

Réponse : Stringswings
Een aanrader! Zeer behulpzaam, snelle service en het instrument voldoet volledig aan de verwachtingen.

Hoi. Jullie hadden de basgitaar mogen stemmen. Hij klettert namelijk

Réponse : Stringswings
Onze ervaring: een zeer aangename bediening, vriendelijk en goed materiaal.

Réponse : Stringswings
Allerlei instrumenten van verschillende prijsklasses. Goede kwaliteit voor een veel lagere prijs dan ergens anders!

Réponse : Stringswings
En savoir plus sur les différents types d'avis.