Vi har været på Grand hotel struer mange gange, værelser er hyggelige, dejlige senge. lounge er fantastisk og hyggelig. morgenmaden er lækker, der er alt hvad der skal være. personalet er så fantast... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bor på hotellet 2-4 gange årligt, ligger meget ude, standarden her er langt over normalen for de 3 stjerner! altid kanon, og lækker morgenmad. I dag ankommer under skybrud, personalet kæmper med va... Voir plus
Ok Hotel, i midt Struer, god og gratis parkering, mulighed for tilslutning af el- til bilen. Udmærket hotel, og behagelig velkomst da vi ankom. Fint værelse og badeforhold, fint Tv og velkomst,... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Naturskønne omgivelser, spa velvære og lækker mad. Med disse tre nøgleord vil vi gerne byde dig velkommen til Grand Hotel Struer – Vestjyllands hyggeligste hotel. Vores hotel, der ligger centralt i Struer og tæt på den smukke Limfjord, emmer af gamle historiske detaljer. Vi er et hotel med over 100 års erfaring. Og det kan mærkes. Når du besøger Grand Hotel Struer, så vil du opleve lokal charmerende service. Funktionelle værelser, der løbende er blevet renoveret og omgivelser, hvis fornemmeste opgaver er at få dig tættere på naturen og give dig et åndehul fra hverdagen. Vi er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser. Lad os forkæle dig med wellness på Kurbad Limfjorden, enkel og lækker mad i vores egen hyggelige Bar & Lounge eller på Restaurant Ved Fjorden samt golf. Kurbad Limfjorden ligger i Vandkanten på Struer Havn blot 300 meter fra hotellet.
Coordonnées de contact
Østergade 24, 7600, Struer, Danemark
- struergrandhotel.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rigtig dejligt hotel og personalet er helt fantastiske
morgenmaden er lækker, der er alt hvad der skal være. personalet er så fantastiske, man føler sig altid velkommen og man er i gode hænder. Personalet bruger tid på en. Vi kan varmt anbefale et ophold på Grand hotel struer.
Og vi kommer igen. Så fantastisk
Bor på hotellet 2-4 gange årligt
I dag ankommer under skybrud, personalet kæmper med vand der kommer inden for, suger / sandsække, og så i kampens hede overskud til lige at sige, er dine sko blevet våde kan vi selvfølgelig tørre dem,,,
Rigtig godt hotel, med rigtig god service.
Kort afstand fra togstationen.
Virkelig god service.
Flotte, rene værelser, med en rolig beliggenhed.
Hotellet ligger i centrum, tæt på indkøb, restauranter, biograf og udskænkningssteder.
Anbefales herfra med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Havde bestilt en overnatning på sup…
Havde bestilt en overnatning på sup værelse med 3 retters menu. Tilkøbt adgang til kurbad. Til ikke mindre end 299 pr pers.
Ved ankomst får vi værelset og blir allerede der noget paf over standen i forhold til det skulle være sup værelse. Kurbadet ligger så 300 meter eller sådan fra hotellet og da vi kommer ind der er der en del pensionister der ligger og svømmer baner i det store bassin. Ydermere falder vi i snak med nogen "lokale" som fortæller de betaler 500 pr md og kan benytte det hver dag. Hmmm .. kurbadet er ikke på nogen måde 299 pr mand værd. Det åbnede kl 17 og vi skulle senest være på restauranten kl 20. Så de 2500 det kostede var på ingen måde det værd.
Vidunderligt ophold
Vi har haft to vidunderlige dage på Grand Hotel.
Dejligt værelse med udsigt til vand og helt ro.
Meget rent, dejlig morgenmad og ja skønne cocktails.
Helt vildt sødt personale - TAK for jer I er for skønne.
Vi kommer igen.
Dejligt hotel
Dejligt hotel og spa. Deres service er den bedste i hele verden. Jeg vil anbefale det til alle.
Dejligt hotel
Dejligt hotel , flot morgenmad og fine værelser . Men det bedste er nu personalet . Meget fin service , som københavner er man bare ikke vant til det . Virkelig en fornøjelse .
God atmosfære med dejlig service.
Dejligt ophold med serviceminded personale.
Fri kaffeautomat og tilbud om to go kaffe ved afrejse!
Morgenmadsbuffeten var virkelig lækker og der er god hygiejne omkring den.

Réponse : Grand Hotel Struer
Vi havde et rigtig godt ophold på Hotel…
Vi havde et rigtig godt ophold på Hotel Grand. Vi blev taget godt imod af et meget venligt personale, som ydede en rigtig god service.
Deres surdejspizza smagte dejligt, og værelserne var rigtig fine. Det er en god detalje, at man kan streame sine egne tjenester på tv’et.
Det er lækkert, at hotellet samarbejder med kurbadet – og til en rigtig god pris. Placeringen er kanon – lige midt i det hele!
Vi har også elbil, og der er mange lade-muligheder. For os, som har Clever, var der ladestandere højst 2 minutters gang fra hotellet.
Det er bestemt et besøg værd!

Réponse : Grand Hotel Struer
Vi har haft et dejligt ophold på Grand…
Vi har haft et dejligt ophold på Grand Hotel Struer. Meget venlig betjening i receptionen.
Fin morgenbuffet.

FANTASTISK WEEKEND
Vi har brugt weekenden på hotellet og vi er alle SÅ tilfredse.. mine forældre holdte deres guldbryllup for 45 Pers til brunch. Mine forældre og os søskende med påhæng har overnattet heroppe.. lige fra start af planlægning af guldbryllupsdagen til udtjekning dagen efter har alt været fantastisk. God mad, sød og professionel betjening under “festen”, lækre rene og store nye værelser og ikke mindst gode senge..
Hotellet ligger midt i Struer gå gade, og kun 200 m fra hyggelig havn og gode spisesteder.. vi kommer helt sikkert igen.. STOR TAK til Casper og personalet bag ham.. vi slappede af, nød festen og følte os velkommen fra start til slut.

Falsk reklame
Falsk reklame. Booket ved hotels.com.
Men desværre ikke som beset. Der var lovet spa. Men dette findes ikke på hotellet. Selvom hotels.com første billede viser spaophold. Samt, at beskrivelsen viser spa, morgenmad og bar. Spa var ikke til at finde. Dette skulle vi gå til og ydermere skulle vi betale yderligere 350 kr Per person for at komme til dette. Dårlig service. Og lederskab. 🥵😡🥵😡🥵😡🥵😡🥵😡

Super behagelig oplevelse.
Min søster og jeg har lige haft fornøjelsen af et besøg på Grand hotel Struer. Værelset var hyggeligt, rent og sengen ikke at klage over. Meget serviceminded personale, gode p muligheder, god morgenbuffet. I salonen var der mulighed for at tage kaffe ( forskellige slags), kakao og te til fri afbenyttelse- gratis! Luksus.
Senere fik vi en drink på hotellets bar, hvor der var mange glade gæster, og god stemning.
Godt samarbejde med spa ( kurbad) hvor vi fik en dejlig oplevelse i hamam af en dygtig behandler, samt restauranten hvor vi skulle spise middagen. Lækker mad og flotte omgivelser. Service minded personale begge steder. Vi har nydt opholdet max og kommer helt sikkert igen.

Réponse : Grand Hotel Struer
Misvisende og al for kreativ markedsføring
Har netop haft en overnatning på Grand Hotel Struer, hvis hjemmeside er guddommelig smuk og deres slogan er “Golf, wellness og gastronomi”.
Aldrig har jeg set noget mere misvisende:
Golfbanen ved jeg ikke hvor lå, men den er ihvertfald ikke hotellets, det samme gælder wellness og spahalløj, der heller ikke er deres, og gastronomi har de heller ikke, der serveres kun burger, pizza og ceasar salad i deres lounge. De har skrevet udenom det i web-teksten, ved at skrive:
“Lad os forkæle dig med wellness på Kurbad Limfjorden, enkel og lækker mad i vores egen hyggelige Bar & Lounge eller på Restaurant Ved Fjorden samt golf.”
Så bare, inden i som kærestepar tænker, “der skal vi hen”, så er det altså ikke hotellet selv der kan tilbyde noget som helst andet end kedelige gamle værelser, og udsigt ned til det lokale værtshus’ baggård og rygeterrasse, som i lige nedenunder værelset. Desværre kan man ikke vedhæfte billeder her, for så ville jeg selvfølgelig vedhæfte "udsigten".
Jeg kom ihvertfald ikke særligt afslappet derfra, eftersom der var godt gang i værtshuset, og det var simpelthen så grim en udsigt.
Gå ind og nyd deres hjemmeside og forestil jer udsigten til asfaltgård, metalvindeltrappe, værtshusparasol og, ja... værtshus. Det bliver nok ikke dét hotel som arbejdslivet fører mig tilbage til.

Réponse : Grand Hotel Struer
Generelt meget dårlig info omkring…
Generelt meget dårlig info omkring vores ophold, og især når vores ophold skulle foregå på 3 forskellige adresser.
Kvinden som tjekkede os ind og ud havde ikke meget tjek på sine ting og var hurtig til at skyde skylden på andre og systemet.
Vi fik bl.a afvide af selvsamme person ved reservation af ophold at vi først kunne tjekke ind kl 14, men at vi selvfølgelig havde mulighed for at komme før og benytte tiden i kurbadet inden. Vi ankommer derfor kl 11 og det viser sig så at kurbadet også først åbner kl 14 og vi havde derfor 3 timer som var spildt. Hun er dog sød at speede op på vores værelse så vi får den lidt før.
Der er ingen info om hvor det er vi skal spise aftensmad og heller ej morgenmad.
Ved udtjekning er der heller ikke styr på vi har betalt for opholdet, og da vi så minder hende om at det er betalt, blir hun sur og beder os om at slappe af samtidig med hun bruger fagter til at vise vi skal slappe af. Vi sagde blot at det ikke kunne passe da vi havde betalt en gang.
Ellers lækre og flotte omgivelser.

Ok Hotel
Udmærket hotel, og behagelig velkomst da vi ankom.
Fint værelse og badeforhold, fint Tv og velkomst, med kode til Wifi, som virkede fint. Mangler minibar, el-kedel til en kop kaffe/te. Og værlset alt for mørkt.
Udmærket senge, og dejlig rolige omgivelser.
Pænt og rent.
God morgenmad, med det meste tilbehør, i hyggelige omgivelser.
Venlig og hjælpsom personale.
Vil gerne anbefale Hotellet til andre. 7,5 ud af 10.

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. Samarbejdet mellem Grand Hotel Struer, Kurbad Limfjorden og Restaurant Ved Fjorden fungere helt perfekt, når vi har nævnt vores navn, har der på ingen tidpunkt været nogen på de tre steder, der har været i tvivl om, hvilke ting, som vi havde betalt for, det klapper bare.
Hotellet er dejlig stille og en meget afslappende atmosfærer, super venligt personale, virkelig et sted, hvor man føler sig godt tilpas og velkommen, lige så snart man tjekker ind. Super fede værelser med B&O tv, hvor der er stille og roligt til virkelig afslapning. Men kunne være lækkert med et lille køleskab og evt mulighed for at lave en kop kaffe eller the på værelset.
Kurbadet var virkelig også en god oplevelse, stille og roligt, med mange muligheder for forkælelse for både krop og sjæl. Meget søde og venlige personale og behandler!
Restaurant Ved Fjorden var der heller ikke noget og sætte en finger på, super god betjening og rigtig god mad, hvor man virkelig var mæt og godt tilpas, når man gik derfra.
Så alt i alt en utrolig god forlænget weekend og får vi muligheden for at besøge Struer igen, er det helt sikkert at det bliver Grand Hotel Struer & co!

"Knap så" Grand Hotel Struer
Hotellet levede på ingen måde op til vores forventninger. Vi havde booket et wellness ophold. Det starter allerede lidt op ad bakke, da vi finder ud af at kurbadet først åbner klokken 17 om onsdagen (det kunne måske have været fint lige at nævne det, da vi bookede).
Vi skal spise klokken 20, siger de på hotellet. Da vi så spørger om vi kan booke bord lidt senere, så vi kan få mere tid i kurbadet er svaret desværre nej. Vi har bord klokken 20 og skal helst være ude igen klokken 21, så vi "må hellere skynde os lidt med forretten" siger den eller rigtig søde kvinde på hotellet.
Værelset er deprimerende. Meget mørkt på trods af fint sommervejr, meget småt, ingen køleskab eller mulighed for at lave kaffe. Ingen airconditionanlæg og vinduet kan ikke holdes åbent. Vi har fået besked om at vi er indlogeret i et "superior" værelse. Intet overlegent over det. Og slet ikke til et romantisk wellnessophold.
Vi går ned til kurbadet lidt før tid (fordi vi keder os på hotellet og der er ikke specielt mange seværdigheder at bruge tid på). Da vi ankommer 10 minutter for tidligt bliver vi smidt ud igen og bedt om at vente uden for bygningen. Jeg undrer mig fortsat over, hvad den fine sofa i indgangen skal bruges til, når vi skulle opholde os udendørs...
Restaurenten på hotellet var lukket, men vi spiste på "Ved Fjorden" og det var en fin oplevelse. God mad og sød betjening :)
Morgenmaden var beskrevet som noget ud over det sædvanlige. Jeg ved ikke lige, hvad det konkret betyder, men intet luksuriøst her. Sådan en lidt middel-lunken buffet, som man kender de fra alle andre steder, der er lidt under standard.
Tilgengæld var det skide dyrt.
Hvis vi bliver inviteret til Struer igen engang, så bliver det bare et kæmpe nej tak herfra. Det var virkelig ikke noget at skrive hjem om.

Réponse : Grand Hotel Struer
Vi havde booket kurophold.
Vi havde booket kurophold.
Virkelig god service over e-mail - ang. Både booking og spørgsmål.
God information ved ankomst til hotellet. Lækkert Superior Plus værelse - med dæmpede farver og belysning. Fint TV med god lyd, shampoo og håndklæder på værelset. Og en blød seng og ro på hotellet, så der var plads til en god søvn.
Velsmagende drinks i baren og søde personaler. Lækkert lounge område. Morgenmadsbuffet med et udvalg der passer til de fleste.
Hotellet kan varmt anbefales.
Billetter til kurbad Limfjorden - det var hyggeligt og rent. Forskellige saunaer, udendørs boblebad, 2 bassiner indenfor - samt et aroma brus med forskellige duft oplevelser.
3 retters menu på en restaurant med udsigt til havnen. Dette var dog en smagsløs oplevelse. Krydderier var vist kun lidt salt og peber, en smagsløs sauce, intet umami samt en dessert, som var helt ude af balance i forhold til smage og konsistens. Tankerne leder hen på “dårlig plejehjemskost” desværre. De havde dog en rigtig god vin. Vi anbefaler hotellet en anden samarbejdspartner ang. Den 3 retters menu.
Jeg giver dog hotellet 5 stjerner - da hotellet var en positiv oplevelse.

Fin oplevelse
Vi havde booket spaophold, med adgang til kurbadet og middag på hotellet. Alt i alt en fin oplevelse, med god atmosfære i kurbadet, og udemærket menu udvalgt af kokken - lidt langsom betjening i restauranten, men ellers er personalet smilende og receptionisten servicemindet.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.