Hittade äntligen tåstrumpor med lös resår till ett bra pris. Återkommer lite längre fram för fler köp. Enkelt att beställa och snabb leverans.
Köpte stödstrumpor till mig själv för en tid sedan och blev mycket nöjd. Beskrivningen av strumporna gjorde det lätt att välja utifrån mina behov. Nu har jag beställt även till min man och allt är til... Voir plus
Så snabb leverans, otroligt bra strumpa som jag först inte trodde skulle räcka i storlek. Eftersom utformningen är så bra och innehållet är så bra med 61%Bambu,31% polyester ,8%Elastan, så är den så t... Voir plus
Haft svårt att hitta stödstrumpor eftersom jag har korta ben. Dessa passar precis, så skönt att ha tårna fria och att materialet är bomull. Kommer att beställa fler så jag har i sommarstugan. Men gå... Voir plus
I första hand säljer vi stödstrumpor och strumpor med lös alt utan resår. Men vi för även vanliga strumpor och underkläder
Furulidsvägen 3, 590 53, Ulrika, Suède
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse : Strumpboden
Snabb och smidig leverans samt prisvärda produkter, som känns bra!

Réponse : Strumpboden
Snabb leverans och äntligen har jag hittat stödstrumpor i nylon efter mina önskemål

Réponse : Strumpboden
Fick väldig bra service. Varan var slut på lager men dom har fixat ett par strumpor ändå.
Svärmor är väldig nöjd med stödstrumpor med dragkedja.
Tack

Réponse : Strumpboden
Sitter bra men man kunde ta bort sömmen vid tårna och en tydligare markering av hälen.

Mycket nöjd!
Smidigt att beställa fina strumpor!
Snabb leverans o tydlig kommunikation!
Nöjd med strumporna och hela affären!
Tack!!🌟⭐️🌟⭐️🌟

Réponse : Strumpboden
Alldeles för tunna vid tårna. Efter en dags användning kunde man se huden/ naglarna genom strumpan.
Annars väldigt bekväma

Réponse : Strumpboden
Sköna och fina stödstrumpor utan tåsöm i bambu..

Réponse : Strumpboden
JÄTTEFINA STRUMPOR SOM PASSADE PERFEKT SÅ MIN MAMMA ÄR JÄTTENÖJD..OCH SNABB LEVERANS MVH.