Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

STS Biler Holstebro - Super Werkstatt - brachten dort unseren bz4x zum Kundenservice- sehr freundlich, zuverlässig, kompetent- können wir sehr empfehlen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en brugt Rav 4 lige op til ferien. Der var lidt fejl i kommunikationen med sælgeren ved STS Holstebro, da både han og jeg var på vej på ferie, og det derfor skulle gå lidt hurtigt. Da jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

STS Holstebro. Ringede for 2-3 uger siden for at leje en “minibus”. Den skulle stå klar i dag kl.8.00, Da jeg så ville hente bilen var den der ikke. Den stod stadig ved deres afdeling i Ika... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Concessionnaire de véhicules à moteur
  4. Concessionnaire Toyota
  5. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

STS Biler A/S - Din Toyota forhandler med autoriserede værksteder i Herning, Holstebro, Ikast, Lemvig og Skive. Vores fokusområde er kundetilfredshed.

Coordonnées de contact

1 étoile

STS Biler Holstebro

13 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en brugt Rav 4 lige op til…

Jeg købte en brugt Rav 4 lige op til ferien.
Da jeg kom hjem opdagede jeg at den ikke var synet og at 120000 km service var overskredet. Både syn og stort service, incl skift at bremseskiver osv, blev efterfølgende udført uden det mindste problem..
Jeg vil 100% anbefale STS i Holstebro og Skive, og jeg kommer til at handle bil der igen næste gang.

11 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste service hos sts biler…

Den bedste service hos sts biler Holstebro.
Vi er meget glade for at have handlet hos dem
Vi fik reserveret en bil i 6 dage inden vi kunne komme og se på den, også selv om der var andre interesseret i den

14 juillet 2025

STS Holstebro

STS Holstebro.

Ringede for 2-3 uger siden for at leje en “minibus”.
Den skulle stå klar i dag kl.8.00,
Da jeg så ville hente bilen var den der ikke.
Den stod stadig ved deres afdeling i Ikast.
Træls når hele familien står der hjemme venter på at komme over på Odense universitet så vi kunne være der når søn’en kom ud fra sidste eksamen.
Det nåede vi så ikke takket være jeres elendige service.

16 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Værkstedet i Herning har mistet min tillid.

Fredag d. 2. maj skulle jeg til eftersyn med vores Corolla. Et par dage forinden, modtog jeg en sms fra
værkstedet om, at de kunne se, at det var to år siden, at jeg havde fået skiftet A/C-væske samt lavet service på klimaanlægget. De anbefalede dette for at undgå dårlig lugt, bakterier, dug på ruderne - og ikke mindst opnå optimal køleeffekt!
For denne service skulle vi betale ekstra 1495 kr.
I Kristi Himmelfartsferien var vi på en længere tur til Nordsjælland. Solen skinnede fra en skyfri himmel og det blev varmt inde i bilen. Vi ville have en lavere tem-
peratur inde i bilen. Vi tændte for aircondition og sat- te temperaturen på 18 grader. Det var ikke muligt at ændre temperaturen fra de 23 grader, som der var i
bilen. Om mandagen efter turen kørte jeg hen til Toy-
ota, for at de kunne finde fejlen. Det havde de ikke tid
til. Jeg kunne først få en tid onsdag i ugen efter. De
tog bilen ud på værkstedet, og efter en halv time kom
servicemedarbejderen tilbage og fortalte mig, at der var kommet for lidt a/c-væske på. Jeg sagde til ham, at det undrede mig, at man ikke havde prøvet anlæg
get af, inden man gav mig bilen tilbage. Jeg er helt
sikker på, at mekanikeren helt havde glemt at lave eftersynet af aircondition. For normalt skifter man væsken helt ud efter sådan et eftersyn. Det var i hvert fald det, som jeg fik besked om i en sms fra værk
stedet før eftersynet. Mekanikeren, som havde foretaget hele eftersynet, fortalte i en video sendt til mig efter eftersynet, at han havde set på airconditionanlægget, men at det jo passede sig selv. Så sammenholdt med at anlægget ikke fungerede, som det skulle, og at der
manglede a/c væske, er jeg helt sikker på, at han ikke har lavet et eftersyn af anlægget. Så i første omgang kom jeg til betale for noget, som jeg ikke har fået.
For 2 år siden var der også problemer efter et stort
serviceeftersyn. To dage efter eftersynet var vi også på vej til København. På vej over Fyn opdagede jeg at
lampen vedr. for lidt luft i dæk lyste. Jeg kørte ind til
Toyota i Odense og fik rettet fejlen.
Man kan godt få den tanke, om alle punkterne i det checkskema man modtager efter et serviceeftersyn nu er udført, eller om det blot er krydser på et skema. Det er i hvert fald en tillidssag.
Toyota roser sig af at have de bedste værksteder iflg.
Autoindex. Desværre har vi ikke oplevet det i Herning.
Min tillid til Toyota i Herning er ikke eksisterende mere.

11 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vores Yaris meldte fejl i Hybrid…

Vores Yaris meldte fejl i Hybrid systemet. Vi bragte bilen til STS Herning. Inden for 2 timer havde de rettet fejlen selv om vi kom akut uden forudgående aftale. Hertil kommer personalets store imødekommenhed selv om vi ikke er service kunder hos dem. Vi kommer igen.

9 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hybrid fejl og holder ikke en aftale

Jeg havde sidste år en Corola Hybrid. ca 3 uger før ferien går hybrid systemet ned på motorvejen.
Bilen bliver fragtet til Viborg. Der nulstiller de bare fejlen , og alt er godt og bliver fortalt at det ikke sker igen. 3 uger senere er den gal igen. nu beholder de den så i 3 uger. Men kan ikke sige helt hvad det er og det er et gæt om den vil virke. Jeg kan ikke leve med en bil, der på det tidspunkt under 2 år gammel, som jeg ikke kan regne med.
Leasing blev opsagt og jeg skiftede til et andet bil mærke. For mig mere pålidligt.
Min hustru havede en leasing bil samme sted. Sælger sagde at vi sagtens kunne have vinter hjul opmagasineret der. Men da det kom til stykket så blev sommer hjul bare smidt ind i bilen med beskeden at værksteds chefen ikke kendte til nogen aftale. Samme resultat som med corolaen. Leasing opsagt.

31 août 2024

Ny brugt bil hos STS Holstebro

Jeg købte bil hos STS biler Holstebro. Der var god og hurtig service. Og da jeg faldt for en bil, der stod i Viborg sprang Mads til og hentede hurtigt bilen til Holstebro, så jeg kunne få den afprøvet!
Handlen gik hurtigt igennem og Mads var behjælpelig med alt undervejs - alt i alt en god oplevelse!

24 novembre 2024

brugt Aygo af stsbiler Holstebro

Købte en brugt Aygo af stsbiler i Holstebro (Toyota forhandler)
Det var en flink og rar sælger jeg handlede med (Mads) han har styr på tingene og alt var som aftalt
Kan kun anbefale sts afdelingen i Holstebro

14 janvier 2025

Useriøs og uprofessionel

Jeg havde fundet en fin bil hos STS biler, som jeg var ganske interesseret i at købe, jeg var inde hos afdeling i Hobro hvor jeg snakkede med en sælger, vi aftalte at han skulle få bilen fragtet til Hobro så jeg kunne se og prøve den, ingen problemer overhovedet, jeg bruger efterfølgende en del tid på, at prøve kører bilen, snakke med banken osv. og sælger giver mig et bud på en byttepris på min bil som en del af udbetaling, så langt så godt, vi aftalter så om fredagen at handlen skal finde sted om mandagen, da jeg ankommer om mandagen for at skrive under på min nye bil, starter sælger ud med at fortælle mig, at han jo kun kan give det halve af den byttepris som vi havde snakket om, det synes jeg virkelig er useriøst og uprofessionelt, og spild af folks tid, så der blev IKKE handlet bil hos STS biler, og jeg kommer ikke til at sætte mine ben i deres butikker igen.

25 octobre 2024

Fatal kundeservice

Havde min totota auris til service i Ikast afdelingen for anden gang.

Første gang blev man mødt af en nedladende tiltale, prismatch man modvilligt ville imødekomme, fred være med det, bilen fik sit service og skivebremser renset af samt klodser skiftet foran.

Umiddelbart 4 måneder senere (i februar) bestiller jeg endnu et service, fortæller i samme ombæring at bremserne ryster, hvilket jeg finder ærgeligt, nu de blev lavet 4 måneder tidligere i samme afdeling, med det samme blev det fremlagt som værende mig der havde spændt bolte for meget ved et dækslifte jeg selv havde lavet, efterfølgende havde jeg muligvis bremset for hårdt og hurtigt…. Okay, så uanset, er det i hvert fald MIN skyld at de nu ryster…. Jeg får dog lavet service ved dem uagtet.

Efter service ryster bilen stadig ved opbremsninger, der mangler en klips i skærm over baghjulet og man har ikke engang gidet at nulstille dæktryksmåleren der laver fejlmelding efter hjulskift.

Fair nok, jeg kører så derud og spørger om de har en klips til bagkofangeren så jeg lige kan få den sat korrekt på, det ALLER første jeg får stukket i skoene er om jeg har kørt over noget for hurtigt eller bakket ind i noget siden den mangler…. Seriøst, kan man intet lave uden at pege på kunden som skyldig i uagtsom behandling 🤷‍♂️ er det sådan man lærer folk op i Toyota.?

Kommer hjem og får en sms om at hvis jeg får tilsendt et spørgeskema må jeg meget gerne udfylde dette da det jo gavner virksomheden at jeg giver dem en god karakter, hvis jeg havde noget at påtale kunne jeg bare skrive en sms til værkstedet til det nummer her…..

Så svarer jeg, at jeg finder det rigtig ærgeligt at man ikke engang gad nulstille dæktryksmåleren, ingen respons…

Magen til ligegyldighed og manglende service niveau har jeg aldrig oplevet før…

Det er et halvt år siden nu og jeg kommer stadig indimellem til at tænke over, hvor ringe jeg føler mig behandlet af afdelingen…..

Men det er helt sikkert, at jeg har formidlet den erfaring jeg har fået, videre til alle der har spurgt mig……

7 février 2024

Ringede angående min bil

Ringede angående min bil, køleren gik midt på motorvej og skulle bugseres hjem, der skulle i samme forbindelse skiftes katalysator på min Renault Clio 2 Storia, det eneste jeres mekaniker i Ikast sagde at det ville de slet ikke og jeg måtte køre på Renault, hvad er meningen, ringer simpelthen aldrig til jeres værksted igen

26 octobre 2023

købte bil i herning

købte bil i herning. alt gik galt . prisen passede ikke kilometer på bilen var højre en annonce, ingen service kontrakt og skulle betale 30000 i forsekring om året. og meget mere,de skulle lave service på min bil fik den tilbage med smadret rude osv. de nægter alt

27 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle have lavet en forsikring skade…

Skulle have lavet en forsikring skade ude ved dem da jeg kommer og henter min bil spørger jeg om en klap der mangler på min bil den kan de ikke skaffe plus siger mit blink lys sidder løs stadig væk men får bare af vide at det gør de nomalt og det kan de ikke gøre noget med syntes sku ikke det er okay så får man jo ikke en bil tilbage der ikke er færdig!
( det er en bil der har været i et uheld)
Bruger aldrig sts biler Ikast igen

17 août 2023

Kære Toyota STS Biler, dårlig oplevelse

Kære Toyota STS Biler,

Jeg vil gerne dele en skuffende oplevelse, som min far havde i jeres butik i dag. Han kom for at få en vurdering af sin bil og overveje et eventuelt køb, men blev behandlet på en yderst ubehagelig måde af en af jeres sælgere.

Da min far ankom til butikken, blev han taget imod af en sælger, der bad ham om at vente. Imidlertid begyndte sælgeren at betjene nogle nyankomne kunder i stedet for at færdiggøre min fars sag. Min far følte sig overset og tilsidesat og opfattede det som om, at sælgeren mente, at de nyankomne kunder var vigtigere end ham.

Min far blev meget vred over behandlingen og forlod butikken uden at få den vurdering, han kom for at få. Jeg vil gerne påpege, at denne opførsel er fuldstændig uacceptabel og viser mangel på respekt for jeres kunder.

Jeg håber, at I vil tage denne anmeldelse til efterretning og træffe passende foranstaltninger for at sikre, at dette ikke sker igen i fremtiden.

16 avril 2023

Fantastisk

Fantastisk, meget hjælpsomme efter skade på bilen. Havde gratis lånebil under hele perioden. Kommer helt sikkert til kun at bruge dem, hvis dette er måden de altid gør det på 😀

5 octobre 2022

Fantastisk service fra Sts biler Skive

Fantastisk service fra Sts biler Skive, købte en brugt Seat Leon for 6 mdr siden af Rene Fuglsang, bilen døjede så med start stop ikke virkede samt elbagrude.
Kontaktede Rene på sidste dag af garantien og var bange for jeg skulle helt til Skive med bilen fra Aalborg for at få udbedret, men fik lov at køre til Seat nørresundby, hvor de fejlfandt og fandt ud af det var batteriet der skulle skiftes, Regningen skulle bare sendes til STS biler skive ( et batteri til en Leon koster altså 2000.- tak for handlen Rene

25 mai 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus