Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Een kledingwebshop met de nieuwste mode en tijdloze klassiekers.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fantastische aankoop bij Studio Maes

Ik heb onlangs een item gekocht bij Studio Maes en mijn ervaring was super van begin tot eind. Het T-shirt zelf is van uitstekende kwaliteit. De pasvorm is precies zoals beschreven op de website, en de kleur en het ontwerp zijn net zo mooi als op de foto's. De klantenservice is geweldig. Júlia is super behulpzaam en houdt je up-to-date over jouw bestelling. Een echte aanrader!

16 juin 2024

Alles past

Alles past. Mooie stoffen. Echt een verwen momentje voor mij.
De kleding ruikt ook zo lekker. Ik doe mijn nieuwe outfit morgen meteen aan.
Ik scroll snel weer naar jullie site.
Thanks groet Minke

22 avril 2024

Réponse : Studio Maes

Wat leuk om te horen dat de items goed bevallen! De geur heet Perla, en is heerlijk hè. Liefs. Júlia

Perfect!

Super snelle verzending, lief handgeschreven kaartje en de broek is perfect!

10 février 2024

Réponse : Studio Maes

Bedankt voor je mooie review en wat goed om te horen dat de Leopard broek perfect past. Liefs, Júlia

Top!

Top! Super leuke kleding en snelle verzending.

2 novembre 2023

Bedankt voor je mooie review! Liefs, Júlia

Helemaal happy 🐅✨🫶🏼🌸🪩

Snelle reactie en snelle bezorging.
Product nog mooier in het echt en vond het op de foto al een parel helemaal blij met mijn leopard bomber 🪩🌸🫶🏼✨🐅

23 octobre 2023

Réponse : Studio Maes

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het item nog beter beviel in het echt. Liefs, Júlia

Happy me!

Ik ben ontzettend tevreden over Studio Maes en zou ze zonder twijfel 5 sterren geven! Mijn bestelling werd prachtig verpakt, kwam met een lief kaartje en de jumpsuit was perfect gestreken. Een waar cadeautje om te ontvangen :-)

21 septembre 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Liselotte, bedankt voor je geweldige review! We zijn erg blij om te lezen dat je blij bent met jouw Júlia jumpsuit. Liefs, Demi en Júlia

Mooie herfst items

Weer mooie items gescoord voor de herfst van goede kwaliteit! Verzorgd ingepakt en snel bezorgd, top!

12 septembre 2023

Réponse : Studio Maes

Lieve Michelle, bedankt voor je mooie review en je support! Bij Studio Maes gaan we alleen maar voor kwaliteit. Geniet weer van je items. Liefs, Demi en Júlia

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuk truitje en snel binnen…

Super leuk truitje en snel binnen gekregen!!

21 août 2023

Réponse : Studio Maes

Lieve Lynn, super bedankt voor je review! We zijn helemaal blij dat jou item goed is bevallen. Houd onze socials in de gaten voor leuke items. Liefs, Demi en Júlia

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leuk jurkje gekocht bij de…

Super leuk jurkje gekocht bij de creatieve meiden van Studio Maes snelle service en het jurkje paste precies ook de stof voelde fijn en koel aan voor de warme zomerdagen ! Goed verpakt met een leuke persoonlijke kaart erbij ik blijf Studio Maes zeker volgen….

6 août 2023

Réponse : Studio Maes

Lieve Debora, wat een geweldige review! We zijn ontzettend blij dat jouw bestelling zo goed is bevallen. Veel liefs, Demi en Júlia

Hele snelle levering

Hele snelle levering en de jurk was precies zoals beschreven en op de foto’s. Er zat een handgeschreven kaartje bij en de jurk rook heel erg lekker. Zeker een aanrader☺️

29 juillet 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Machteld, bedankt voor je mooie review! Fijn dat de Silk dress helemaal naar wens is. De geur heet Perla, heerlijk hé! Binnenkort komen er weer veel nieuwe items aan. Houd onze socials in de gaten. Liefs Demi en Júlia.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn bestelling kwam snel binnen, en met een persoonlijk kaartje erbij! De kleding is van goede kwaliteit, ik bestel hier snel weer

7 juillet 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Melanie, bedankt voor je mooie review! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent. 13 augustus gaan we weer op inkoop. Houd onze socials in de gaten! Liefs Demi en Júlia.

Aanrader

Wat een ontzettend leuke webshop!! Ik vind online shoppen altijd erg leuk en vindt het erg belangrijk dat de items goed beschreven zijn en dat ik vragen kan stellen waar nodig! Studio Maes heeft het allemaal, geweldige producten, goede omschrijving en de meiden achter de webshop zijn mega toegankelijk! Kort om top.

27 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Kiara, bedankt voor je mooie review! Doet ons erg goed om te horen dat je zo tevreden bent met alles. Veel liefs, Demi en Júlia

Réponse : Studio Maes

Hoi Tessa, bedankt voor je review en bestelling! Fijn dat de items snel zijn aangekomen. Liefs, Demi en Júlia.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele leuke kleding voor een leuke…

Hele leuke kleding voor een leuke prijs. Snelle en goede service. Ben erg blij met mijn aankopen.

25 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Jose, bedankt voor je review en bestelling! We zijn heel blij dat de items in de smaak vallen. Liefs, Demi en Júlia

Super

Een hele snelle levering, kleding ruikt lekker & een lief kaartje erbij! Top.

23 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Amy, bedankt voor je mooie review. Dat is de geur Perla, lekker hé. Geniet van de mooie Ocean set! Liefs, Demi en Júlia

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel lief kaartje ontvangen met een…

Heel lief kaartje ontvangen met een leuke tekst en ontzettend snelle levering. Erg blij mee, zeker een aanrader om te bestellen!!

22 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Chelsea, ontzettend bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat het item goed bevalt. Liefs Demi en Júlia.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn heaven broek!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe heaven broek!! De broek is van mooie kwaliteit en lekker licht voor de zomer, precies waar ik naar op zoek was. De communicatie was ook top, ik ben goed geholpen en fijn dat ik hem kon ophalen! :) ik heb al een aantal complimenten gehad over de broek, heel leuk.

14 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Sophie, wat super dat de Heaven broek zo goed bevalt. We hebben de foto gezien en hij staat je prachtig. Geniet van je item en ontzettend bedankt voor je review! Liefs Demi en Júlia.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele leuke items & mega leuk verpakt

Hele leuke items & mega leuk verpakt! Love it!

1 juin 2023

Réponse : Studio Maes

Hoi Luna, bedankt voor je mooie review en bestelling! De pakketjes worden met zorg ingepakt. Liefs Demi en Júlia.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus