Hier krijgt kwaliteitskleding een tweede leven, daar houden we van. We hebben waarschijnlijk niet goed gelezen dat deze jas een damesmodel is, maar omdat mijn zoon lang en slank is past hij toch mooi.... Voir plus

Super mooi shirt gekocht, voldeed aan verwachting. Contact makkelijk en snel 😃

3,6

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

RTP feels off

Maybe it’s just bad luck but after a couple evenings I didn’t feel any balance swings, it was like a straight line down, bonuses never showed, just draining.

23 avril 2026

Cool that they remember settings

If I mute the music or change coin value on a slot, next time I open that game it remembers. That’s a tiny thing, but it makes coming back smoother. I hate re-doing the same settings every session.

23 avril 2026

Didn’t need to install anything

Too lazy for apps, I just use Chrome on my phone. The casino runs fine like that, no popups pushing me to download stuff. I appreciate that. Loads of games still, so I don’t feel I’m missing some special features or something.

23 avril 2026

Fast reply on email support

I don’t like live chat, so I emailed them about a small issue. Got a clear answer in under an hour, which for email is pretty impressive these days. Issue solved in one message, no back and forth.

Live chat felt rushed

When I finally reached live chat, the agent answered in short copy-paste sentences and closed the chat as soon as I said thanks, even though I still had another question. Didn’t feel welcome there.

Used bonus, didn’t regret

Usually I skip bonuses, but I grabbed their welcome one. The wagering took some time but still realistic if you don’t bet crazy. In the end I cashed small profit instead of nothing, so I’d say it was worth the effort this time.

23 avril 2026

Smaller provider games are fun

Besides the big names, they’ve got some smaller game studios here. A few of those slots ended up being my favorites because they’re quirky. Nice to have more than just the usual top ten everyone offers.

23 avril 2026

Better odds feeling than slots hall

Could be just in my head, but I feel like my money lasts longer here than in the local slot hall down the street. Same kind of games, but online I can pick lower bet sizes and change slot easier. So yeah, I prefer this now.

Sounds play even muted

Kept the slots muted on my phone but sometimes after a reload the sound just blasted again. Not great when you’re playing in bed next to someone trying to sleep.

Time-wasting tournaments

Joined a couple of their slot tournaments. You need crazy volume to even hit the leaderboard. For casual players it's pointless noise.

Strange slot behaviour

Could be paranoia but features seem to disappear as soon as you raise bets. Smaller stakes get bonuses, larger ones just dead spins for me.