Studiohoutwerk Avis

1. Charpentier
  2. Constructeur de terrasses
  3. Entrepreneur en construction intérieure

Studio Houtwerk - Denkt mee, is flexibel en betrouwbaar, levert maatwerk. Studio Houtwerk zet zich in om uw houtproject (samen) tot een succes te maken. Zie 'studiohoutwerk.nl' voor eerdere projecten. Realisatie van: overkapping, pergola's, vlonders Meubels, kasten, bureaus, bedden en ander timmerwerk.

Bien

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Zeer tevreden!

Elderik is een nauwkeurige timmerman die op een prettige manier meedenkt en de wensen van de opdrachtgever centraal stelt.

12 octobre 2025

kwaliteit overtrof absoluut onze verwachtingen

Elderik heeft profieldeuren met inlegwerk voor onze zolderberging geplaatst en de kwaliteit overtrof absoluut onze verwachtingen. De deuren waren gebouwd volgens onze specifieke wensen en hij vertaalde perfect wat we beschreven. Qua prijs was hij zeer betaalbaar en hij communiceerde altijd snel. Bedankt voor de geweldige service!

30 septembre 2025

Vakwerk en fijne samenwerking

Samen met Elderik een overkapping gemaakt van 9 bij 4 meter in achtertuin.
Is nog mooier geworden als dat we in gedachten hadden.
Elderik werkt hard, precies, denkt met je mee, is fijn om mee samen te werken en heeft verstand van zaken.
Gewoon een vakman !
Fijne en duidelijke communicatie. Snelle reactie op mail, appjes. Belt terug als hij een oproep heeft gemist.
Zal zeker Elderik aanbevelen als mensen vragen wie de overkapping heeft gemaakt.

10 juin 2025

Maatwerkkasten

Studiohoutwerk heeft voor mij 16 kastdeuren op maat gemaakt. Dit was een lastige klus aangezien ons plafond en vloer scheef loopt (oud huis), maar dat was geen probleem voor Elderik. Het resultaat is prachtig, zeer strak gehangen, goed materiaal gebruik en perfect op maat. Fijne communicatie ook eromheen!

9 juin 2025

Vakman en erg plezierig in omgang.

Samen met Elderik een overkapping in onze tuin geplaatst, helemaal op maat naar onze wensen. Elderik is een echte vakman, werkt erg precies en communiceert goed. Nogmaals bedankt voor het topwerk Elderik!

16 janvier 2025