Terracotta mokken
Ik heb bij Studio Kapstok hele gave terracotta kleurige mokken gekocht. Het is echt een piece of Art en ze drinken ook nog eens lekker dus twee vliegen in één klap. Ik ben er heel blij mee.
Sandy Kompanje
Welcome to STUDIO kapstok, led by designer Iris Floor. We specialize in handmade ceramics and offer all-round creative services. From bespoke business (re-) branding to high-end interior advice and photography, we're here to elevate your creative vision.
Smidt van Gelderstraat 31, 1951GB, Velsen-Noord, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Sandy Kompanje
I recently commissioned some products and Iris made the whole experience so smooth, professional, and easy. The products are all absolutely stunning too! Would definitely recommend.
Prachtige espresso kopjes gekocht bij Studio Kapstok. De kopjes werden snel verzonden en goed verpakt verzonden.
Binnenkort weer een setje kopen als kado voor vrienden.
Ik wilde een mok in mijn lievelings kleur en met mijn naam erop. Omdat mijn mok de hele tijd werd genakt op werk. Dat gaat nu niet meer. Iris heeft een mooie gepersonaliseerde mok voor mij gemaakt. Heel blij mee!
Mijn bestelling van 2 grote schalen met 4 kleinere schaaltjes in de kleur zand was door Iris prachtig vormgegeven. Ze luisterde goed naar wat ik graag wilde en legde mij helder uit wat effecten zijn in het maakproces.
Ik ontving de schalen in een mooie verpakking, echt een cadeautje! Reuze blij mee en geniet iedere keer weer van deze unieke items.