1. Styliste de mode
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Magasin de tricot
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Premium luxury designer knitwear. Rooted in art and craftsmanship. Designed in The Netherlands and locally ethically produced in small production runs. Zero waste policy. Small stock. Certified luxury yarn only. We care deeply for animal and human welfare, and the ethical way to process natural resources. No seasonal collections. Every collection is be maintained and extended every year. Working in a natural pace on a human scale.

4,0

Bien

Tijdloze sjaal met uitstraling

Tien jaar geleden kocht ik een prachtige sjaal bij Studio Myr, zwart en roestkleurig, heel sjiek en eye-catching. Toen ik hem tot mijn grote spijt verloor, heb ik geen minuut hoeven nadenken: ik wil weer dezelfde. En wat was ik blij dat hij nog in de collectie zit. Dat is eigenlijk ook logisch, want de sjaal is tijdloos, van hoge kwaliteit en passend bij jassen met verschillende kleuren.

6 novembre 2024

Bizonder, eigenzinnig en klassiek

In de piepkleine boetiek in Thorn ontdekte ik bizondere wolmode. Niet alleen is de kwaliteit top, maar ook de modellen. Het is tijdloze mode met een eigenzinnige visie.
De service is heel fijn en de stukken blijven prachtig als je ze goed verzorgd. (Er wordt advies gegeven. ) Ik heb hier al eerder gekocht. Jammer dat Thorn niet in Zuid Holland ligt!

24 novembre 2023

Prachtige spullen van geweldige kwaliteit

Ik ben erg blij met mijn sunbeam merino trui en Aran cowl scarf. Beide draag ik al meer dan een jaar meerdere keren per week en ze blijven er prachtig uitzien. Het zijn mijn favoriete items voor eigenlijk iedere gelegenheid.

7 février 2023
Logo de Studio Myr

Réponse de Studio Myr

Dank je wel, Sacha, voor je geweldige review. Daar maak je me echt heel blij mee, en het helpt het vertrouwen in mijn brand te vergroten. Ik hoop en denk, dat je nog jaren plezier zult hebben van je geliefde kledingstukken.

Lovely collection, great service

I love my pied-de-poule deux-piece from Studio Myr, with matching scarf and handwarmers! Beautifully packed and quick delivery. Pure merino wool, what more can a girl wish for to keep her warm in winter…. In spring I will definitely come back for the summer collection 🤗

19 janvier 2023