1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

13 avis

Fungerar endast Online. Ej Hjälpsam sida.

Dåligt konstruerad sida. Det går inte att läsa offline eller tanka ner E-bok till läsplatta.
Det går inte heller att radera sitt konto hos dem snabbt och enkelt utan man måste skicka mail till dem och be om att bli borttagen, de svarar i sin tur på mail inom 24h.
Det går inte heller att ångra ett köp på ett smidigt sätt hos dem.
Rekommenderar inte denna sida för köp eller lån av böcker.

8 mars 2026

Uselt

Uselt. Värdelös hemsida. Dålig läsupplevelse.

9 février 2026

Så dåligt

Så dåligt, jätte glitchy när man använder den. Hatar!!!

13 novembre 2025

Miserabel användarupplevelse

Miserabel användarupplevelse. Hackigt att stryka över, man kan ej kopiera något från boken för att överföra till egna anteckningar/flashcards, långsamt etc.

10 octobre 2025

Ingenting positivt

Ja vart ska man börja? Användarupplevelsen är så dålig så att jag inte ens kunde läsa klart boken. Jag behöver exempelvis klicka på markeringspennan varje gång jag vill stryka över någonting, vilket är typ fem gånger per sida. När jag zoomar in på texten och ska scrolla upp och ner så laggar den nåt så otroligt att det är omöjligt att hamna på exakt det jag vill läsa. Att markera texten är också otroligt osmidigt och laggigt och det gör att man inte vill markera i texten alls (vilket är typ halva grejen). Tråkigt att bli såhär besviken på något som är så simpelt. Jag rekommenderar inte Studora till någon.

7 septembre 2025
Avis spontané

Hackigt/långsamt att scrolla genom…

Hackigt/långsamt att scrolla genom boken, mycket sämre än tex. acrobat reader eller vilken pdf läsare som helst. Kostar hälften av vad en fysisk bok kostar men man får bara tillgång till en e-bok låst till deras hemska plattform i 6 månader. Man kan inte heller ladda ner boken som man har betalat flera hundra kronor för, så om man vill läsa den offline så lycka till. Dessa böcker skulle kunna vara tillgängliga som e-bok genom universitetsbiblioteket eller dyl. men istället kommer ett företag som detta in och vill tjäna stora pengar genom att erbjuda en sämre upplevelse.

27 mai 2025

Dålig tjänst

Som tidigare skribenter har skrivit; går inte att zooma in texten, sidan hakar upp sig, byter avsnitt och kapitel etc. Nej jag kommer inte att lägga en ny beställning. Uselt rent ut sagt

2 janvier 2025
Avis spontané

Sjukt jobbig att använda via telefon

Sjukt jobbig att använda via telefon. Laddar om, börjar från början och jag får leta upp sidan jag var på.
Via dator är det bara en massa scroll och klicka på nästa sida.
Nej detta var inte min grej alls.

26 décembre 2024
Avis spontané

Svårt bläddra och se sidnummer

Inte gjort för laptop.
Ryckig känsla när man byter sida. Så man byter till löpande text ("omflödande vy") men då försvinner sidnumreringen! Så för att t.ex. citera med sidhänvisning måste man då växla till normalläge men då kommer man inte till samma sida!

Hade också önskat mörk bakgrund så att endast boksidan lyser vitt.

2 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.