Fijne ondernemer, moest hier flink wat gebeuren en heb een offerte voor al het werk gekregen voor een goede prijs. Ben blij dat alles achter de rug is, alles ziet er goed uit.
Lisez les avis des autres
m'n vriendin was bang dat het zou scheuren door de verwarming maar alles is perfect opgedroogd zonder ook maar iets
Onze muren zien er weer top uit. Betaalbare stukadoor die werkt voor een normaal tarief en kwaliteit levert.
Alles mooi egaal aangebracht. Vakmanschap is waar deze man voor staat.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Stukadoor Breda, uw betrouwbare partner voor professionele stukadoorsdiensten in Breda en omstreken. Onze missie is om elk huis te transformeren met vakkundige afwerking en uitzonderlijke klantenservice. Met jarenlange ervaring bieden wij een breed scala aan stukadoorsdiensten, waaronder pleisterwerk, schuurwerk, en sierpleister. Bij Stukadoor Breda staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om duurzaam en esthetisch plezierig resultaat te garanderen. Onze deskundige stukadoors zijn zorgvuldig getraind om elk project met precisie en aandacht voor detail te behandelen. Of u nu uw interieur een frisse uitstraling wilt geven, of de buitenkant van uw woning wilt vernieuwen, wij zijn hier om u te helpen. Onze diensten zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en budget. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Stukadoor Breda de voorkeur heeft in de regio. Voor meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte, bezoek onze website of neem direct contact met ons op. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Coordonnées de contact
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda Noord Brabant, Pays-Bas
- +31763690264
- contact@stukadoorbreda.net
- stukadoorbreda.net
Demande des avis aux clients
Niet duur en strak gedaan
Super aardige stucadoor en betaald per…
Super aardige stucadoor en betaald per opdracht vind ik echt top!
Top bedrijf
Top bedrijf, jullie krijgen van mij een dikke voldoende voor het goede stucwerk.
Voor een goed stukadoorsbedrijf kan ik…
Voor een goed stukadoorsbedrijf kan ik Stukadoor Breda aanraden, krijgen van mij een dikke voldoende.
Mijn ervaring is positief
Goede stukadoor
Goede stukadoor. Doet ze werk goed. Alles netjes glad. Niets op aan te merken want het is prachtig gedaan.
Super tevreden met deze mensen
Super tevreden met deze mensen, hele huis laten stucen en ziet er geweldig uit en zijn ook leuke mensen.
Ontving keurig snel een offerte
Ontving keurig snel een offerte. Goed bedrijf. Werk is goed door hun gedaan.
Sierpleister is erg mooi gedaan door…
Sierpleister is erg mooi gedaan door dit bedrijf.
Snel Begonnen
Super bedrijf. Konden snel bij ons beginnen. Werk is netjes gedaan voor een betaalbaar tarief.
Konden snel aan de slag gaan
Konden snel aan de slag gaan, prijs die ik heb betaald per m2 viel mee.
Luuk is een heel ervaren stukadoor...
Luuk is een heel ervaren stukadoor. Werkt voor een normale prijs en levert kwaliteit stucwerk.
Goed stucbedrijf
Goed stucbedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk en doen hun best om de opdracht goed uit te voeren.