Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn nieuwe tas gekocht bij Stygr en ben ontzettend tevreden! De winkel ziet er creatief, verzorgd en hygiënisch uit. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om het ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige energie heerst er in deze vrolijke zaak met zeer enthousiaste leuke vrolijke mooie jonge dames die keihard werken aan hun eigen merk. Petje af hoe zij dit doen en ze maken de mooiste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Creatieve zusjes die samen exclusieve must have items bedenken en zelf maken. Hun spontaniteit is bijzonder, goede service en zeer klant vriendelijke dames. Een heel bijzondere winkel om eens langs te... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

92 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtige stoffen

Prachtige ontwerpen, mooie stoffen, vrolijke en vriendelijke dames.

29 janvier 2024

Réponse de Stygr.

Heel leuk om te horen, dank je wel! :)
Veel plezier van jouw aankoop! Liefs, Paulette&Florine♡

Super leuk bedrijf!!

Fantastisch mooie en unieke kleding.
En wat een leuke dames!!!

28 janvier 2024

Réponse de Stygr.

Super lief Brigitte, dank je wel! Heel veel plezier ervan! :) Liefs, Paulette&Florine♡

Dikke 5 sterren

Wat een onwijs gezellig behulpzaam team! Prijs en kwaliteitsverhouding is echt 10/10! Tot de volgende!

28 janvier 2024

Réponse de Stygr.

Zó leuk en lief om te horen, dank je wel! Heel veel plezier van jouw bomberjack! :) Liefs, Paulette&Florine♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle verzending en levering | supermooie bomber

Snelle verzending en levering, netjes ingepakt, supermooie bomber jacket. Heel blij mee en echt een aanrader!

9 janvier 2024

Réponse de Stygr.

Dank je wel voor het schrijven van een review! :) Leuk om te horen dat je er blij mee bent! Liefs, Paulette&Florine♡

Wauw!

Snelle reactie op mijn vragen, goed advies, erg meedenkend en klantvriendelijk!
En natuurlijk niet te vergeten.... supermooie bombers! Veel te mooi.... maakt het moeilijk om te kiezen. Of een goed excuus om nog 1 aan te schaffen 😉

5 janvier 2024

Réponse de Stygr.

Wat een super leuke review Marieke, dank je wel! Lief dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven hiervan. :) Liefs, Paulette&Florine♡

Super tevreden!

Ik heb een jasje gekocht met een fout, maar het jasje is echt heel erg mooi en ik heb het foutje nog niet kunnen vinden! 😃 Super fijn jasje en ik krijg er hele leuke reacties op.

Réponse de Stygr.

Hi Charlotte, dank je wel voor jouw lieve review! Heel veel plezier met dragen. Liefs, Paulette&Florine♡

Goede klantenservice

Ik had een verkeerd artikel ontvangen. Gelukkig is Stygr telefonisch goed bereikbaar! Zij stuurden diezelfde dag het juiste artikel en ik ontving een verzendlabel om het foutieve artikel eenvoudig (en gratis) retour te zenden.

Réponse de Stygr.

Hi Liesbeth, dank je wel voor deze lieve review! Heel veel plezier met dragen! Liefs, Paulette&Florine♡

Uniek merk

Mooie producten, snelle levering en goede service!!! Uniek merk met een geheel eigen stijl!

27 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Hi Miloe, dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het plaatsen van deze review! Heel veel plezier met dragen. Liefs, Paulette&Florine♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom een prachtig product van Stygr

Wederom een prachtig product van Stygr! Ik had al 2 sjaals maar deze kleur ontbrak nog. Snel verzonden, heerlijk warm en zacht!

Réponse de Stygr.

Super lief dat je tijd hebt genomen om deze review achter te laten, dank je wel! Heel veel plezier ervan! :) Liefs, Paulette&Florine♡

Helemaal tevreden

Verzonden volgens de termijn die op de website stond, vrijdag verzonden, zaterdag in huis. Hele mooie jas, precies zoals op de website staat. Erg tevreden.

29 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review! Heel veel plezier van jouw bomber. Liefs, Paulette&Florine♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zo blij met de sjaal en het…

Ik ben zo blij met de sjaal en het bomberjasje.

De sjaal is zo zacht en echt overal mee te combineren.

Het bomberjasje maakt elke outfit net even wat leuk. Kortom ik ben super blij met jullie hulp en advies.

Heel benieuwd naar de nieuwe collectie… you rock girl 🙌

30 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Wat een lieve woorden, dank je wel! Té leuk dat je voor een set bent gegaan. Heel veel plezier met dragen! :) Liefs,Paulette&Florine♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Even getwijfeld maar super blij met aankoop

Even getwijfeld wel/of niet gaan voor een outlet variant omdat je deze niet mag retour sturen maar toch gedaan. Geen spijt !! De maat valt goed en hetgeen voor hen aanleiding is om af te prijzen doet niet af aan de uitstraling en kwaliteit die je wil hebben. Dus heel blij met mijn aankoop - overweeg zelfs een vervolg aankoop.

29 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Dank je wel voor deze lieve review Anita! Super leuk om te horen dat je zo positief verrast bent. :) Veel plezier ervan. Liefs, Paulette&Florine♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Stygr makes you feel fabulous!

Helemaal fan van mijn nieuwe Stygr bomberjack! Het jack is van goede kwaliteit met een leuk printje en de liefde die erin zit, straalt er vanaf. Krijg bijna altijd wel een compliment van iemand als ik mijn bomberjack aanheb. :-)

24 novembre 2023

Réponse de Stygr.

Wat een super lieve review, dank je wel! :)
Heel veel plezier ervan. Liefs, Paulette&Florine♡

Wat een heerlijke sjaal

Wat een heerlijke sjaal. Snel geleverd, leuke kaart erbij. Ik ben blij!!!

8 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Dank je wel voor de review Judith! Veel plezier ervan! :) Liefs, Paulette&Florine♡

Mooie jas

Mooie jas. Snelle levering. Heel blij mee.

5 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Dank je wel voor jouw review Monique! Veel plezier van het bomberjack! Liefs, Paulette&Florine♡

Toppertjes! 🫶🏼

Twee onwijs leuke en lieve zusjes! Ze maken de fijnste, warmste en grootste sjaals ooit! Ik draag geen andere sjaals meer.
Toppertjes 🫶🏼

19 décembre 2023

Réponse de Stygr.

Zo lief Malou! Dank je wel voor deze review! Geniet ervan en fijne dagen alvast. :) Liefs, Paulette&Florine ♡

Kwaliteit mag wat kosten

Een jasje van Stygr is niet goedkoop, maar al het geld meer dan waard! En ik kreeg al direct complimenten toen ik het droeg. En het valt goed op maat, is ook niet onbelangrijk.

9 décembre 2023
Avis spontané

Réponse de Stygr.

Hi Laura, dank je wel voor jouw review! Heel lief en super leuk om te horen dat je meteen al zoveel complimenten erop kreeg. Hopelijk ga je er nog lang plezier van hebben! Liefs, Paulette&Florine♡

Prachtige kwaliteit

Prachtige kwaliteit! ik heb een zilveren pailletten jasje en ben positief verrast door de erg mooie afwerking. nog mooier dan op de foto's! Ook zeer snelle reactie op berichtjes. Ik ben fan.

12 décembre 2023
Avis spontané

Réponse de Stygr.

Super lieve woorden, dank je wel! Heel veel plezier van jouw item. Liefs, Paulette&Florine♡

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus