1. Cabinet d'avocats

Jesteśmy jedną z nielicznych kancelarii w Polsce zajmująca się prowadzeniem spraw przeciwko nierzetelnym instytucjom finansowym oraz brokerom. Odzyskiwanie należności finansowych nie jest prostą sprawą. Współpraca z nieodpowiednimi firmami, może przynieść więcej szkód niż pożytku. Dlatego warto rozwiązywanie problemu powierzyć specjalistom w branży. Podejmij rozsądny wybór! Mamy wieloletnie doświadczenie poparte ogromnymi sukcesami. Specjalnie dla klientów opracowaliśmy autorską metodę, na jak najszybszy i pewny sposób na odmrożenie kapitału znajdującego się w niespłaconych należnościach. W większości przypadków nasze usługi świadczymy online, w szczególnych przypadkach jest możliwość spotkania z naszym specjalistą.

4,3

Świetna firma

Świetna firma, uporała się z moim problemem w optymalnym czasie. To co wyróżnia tá kancelarię na tle innych to profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Gorąco polecam.

28 novembre 2024

Aleksandra Adriana

Kancelaria pomogła uporać mi się z problemem w niedługim czasie. Uważam,że jest warta uwagi, ponieważ ludzie w niej pracujący są konkretni, znają się na tym co robią i nie zdzierają pieniędzy. Informują o każdym etapie sprawy, są w stałym kontakcie z klientem co się bardzo ceni.

10 octobre 2024

Korzystałem z usług SU-Kancelaria i…

Korzystałem z usług SU-Kancelaria i jestem bardzo zadowolony. Ich profesjonalne podejście i skuteczność w odzyskiwaniu pieniędzy zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Personel jest pomocny i bardzo zaangażowany, a cały proces został mi jasno wyjaśniony na każdym etapie. Zdecydowanie polecam ich wsparcie każdemu, kto potrzebuje pomocy w podobnych sprawach!

14 novembre 2024

Rzetelna firma

Zadzwoniłam do kancelarii SU, bo zostałam oszukana przez brokera, który okazał się nielegalny. Kancelaria przeanalizowala moje dokumenty i skriny transakcji, po czym oceniła szanse na odzyskanie na zbyt małe, żeby podjąć się tego. Poprzednie kancelarie gwarantowały sukces. Tutaj wszystko zostało mi wyłożone kawa na ławę. Dzięki nim prawdopodobnie uniknelam kolejnego oszustwa.

6 novembre 2024

Polecam Kancelarie

Do Kancelarii trafiłam z polecenia. Niestety dałam się namówić na inwestycje, która doprowadziła do utraty oszczędności mojego życia. Kiedy Pan, który prowadzi moją sprawę opisał mi sposób działania, i opowiedział o tym, jakie są szanse na odzyskanie pieniędzy, nie do końca mu ufałam, po wcześniejszych doświadczeniach. Umowę z Kancelarią SU podpisałam w czerwcu, a w ubiegłym tygodniu odzyskałam część straconych przeze mnie środków. z tego co wiem, to Kancelaria zamierza podjąć kolejne ruchy, mam nadzieje na pozytywne zakończenie sprawy.

28 octobre 2024