À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Et dårligt og useriøst firma og produkt

Få et par måneder siden opsagte vi vores abonnement, men kan konstatere, at de stadig trække beløbet, selv om vi har opsagt abonnement, og har heller ikke nogen konto, da vi kiggede om appen fungerer stadig, giver den udtryk for skal vi opretter et abonnement. Vi har skrevet og har endnu ikke hørt noget.

5 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

**Titel: Fantastisk værktøj til filmglæde!**

**Titel: Fantastisk værktøj til filmglæde!**

Jeg har været medlem af SubReader siden 2022, og jeg kan ærligt sige, at det har været en uundgåelig del af min hverdag i næsten fire år. Jeg bruger deres redskab næsten dagligt, og det har virkelig beriget min filmoplevelse.

SubReader har gjort det muligt for mig at nyde film på en helt ny måde. Jeg har haft glæde af at få adgang til et bredt udvalg af film og serier, som jeg ellers ikke ville have haft mulighed for at opleve. Deres interface er brugervenligt, og jeg sætter stor pris på, hvor nemt det er at navigere rundt i appen.

Selvfølgelig har der været nogle tekniske problemer og enkelte film, som ikke kunne blive læst op. Det har været frustrerende, men jeg mener, at det ikke overskygger de mange positive oplevelser, jeg har haft.

Jeg vil give SubReader **fem ud af fem stjerner**. Deres app er stadigvæk virkelig god, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg skulle have haft så meget filmglæde uden deres redskab. Jeg anbefaler det varmt til alle, der elsker film og ønsker en forbedret oplevelse

19 août 2025

Skuffende

Skuffende - masser af nedbrud og total mangel på kundeservice

Vi har nu gentagne gange oplevet, at SubReader simpelthen ikke virker – og hver gang står vi med børnene klar til at se noget, som de har glædet sig til og så må vi skuffe dem. Det er ekstremt frustrerende, især når det er et værktøj, der skulle hjælpe børn med at følge med i undertekster og lære.

Jeg kontaktede deres support for over en uge siden, men har ikke fået nogen som helst form for svar. Ingen bekræftelse, ingen opdatering – intet. Det virker som om, man taler ud i ingenting.

Det er virkelig skuffende, at man som betalende bruger skal opleve så ringe stabilitet og komplet fravær af kundeservice. Jeg kan desværre ikke anbefale SubReader i dets nuværende tilstand.

Hold jer væk, ærgerligt at man svigter sine kunder.

10 juillet 2025

Hold jer væk

Det var rigtig godt de første år og min datter elskede det - så blev det desværre ringere ift at det ikke virkede, at der ikke kom lyd til nye film/ Serier mm. Så sørgeligt at et godt initiativ er endt sådan her…
Har afmeldt i november 23 men de fortsætter med at hæve .
Hold jer væk

25 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Svindler firma så det basker.

Svindler firma så det basker.. Hentede appen som jeg ikke kunne bruge til noget som helst og afmeldte derfor med det samme. Der står i appen at jeg ingen abonnement har hvilket er korrekt da det er afmeldt men de hæver 49 kr alligevel og man kan ikke få kontakt med dem hverken pr mail eller tlf. Træls at skal bruge penge på at spære sit dankort og bestille et nyt. Ærger mig over jeg ikke tjekkede trust pilot inden jeg hentede appen

21 mars 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er supper glad for SubReader

Jeg er supper glad for SubReader, jeg har haft det længe efter hånden. Mulighed for se film med mine venner er supper fedt. Det har også hjulpet med at blive lidt beder til engelsk. Prisen er til pas, jeg giver gren mere for at de kan kommer på flere streaming tjenester, men flot udvalg fornu. Stemmen der er udviklet er gode, systeme kan altid blive lidt beder ;), men nu er jeg også gravet it-hjælpemides burger. Der er altid god behandling, hvis man har problemer med produktet SubReader. SubReader har gjort en stor forskel i mit liv.

12 novembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus