Rollo passt trotz genauer Typenangabe nicht. Sogar in der Anleitung steht ein anderer Fenstertyp drin. Hier wird behauptet, es wäre nur ein Tippfehler, aber der Rollo passt von der Breite nicht mal an... Voir plus
Wir, als Firma, haben Dachrollos bestellt. Die Lieferung war zwar schnell, aber die Ware kam gebraucht an! Wir haben sofort Fotos gemacht und reklamiert, aber sie nehmen die Rollos nicht zurück. Angeb... Voir plus
Die bestellten Rollos (4 Stück) passten trotz genauer Angabe der Fenster Modells nicht. Man hat mir nach einer Kontaktaufnahme lediglich für 1 Fenster eine andere Halterung geschickt, die aber ebenfal... Voir plus
Är väldigt nöjd med köp av plissegardiner. Från beställning till leverans tog det 7 dagar. Rekommenderar Sunlux24. Enda negativa är att de använder sig utav UPS som postombud som tyvärr inte a... Voir plus
À propos de Sunlux24.se
Informations provenant de diverses sources externes
HAUPTSTR. 117, 10827, Berlin, Allemagne
- +46 844683580
- info@sunlux24.se
- sunlux24.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Prisvärda, sämre manual
Kvaliteten verkar vara bra och det var inte allt för svårt att montera plisségardinerna, men monteringsanvisningarna kunde varit tydligare.

Enkel och innehållsrik hemsida
Enkel och innehållsrik hemsida. Lätt att beställa varuprover. Snabb hantering och snabb leverans.
Och dessutom snygga produkter med bra kvalitet till bra pris!

mycket nöjd
Beställde en rullgardin och plissegardin, bra kvalitet. Paket anlände mycket snabbt, endast på några dagar. Rekommenderas starkt :-)

Réponse de Sunlux24.se
Jag är jättenöjd med min rullgardin .
Jag är jättenöjd med min rullgardin . Enkelt att beställa och mycket trevligt bemötande . Rekommenderas varmt ..

Réponse de Sunlux24.se
Allt passade perfekt och snabb leverans…
Allt passade perfekt och snabb leverans trots specialbeställning. Tack!

Bra produkt
Ok snabb leverans. Lätt att montera, men va noga med måtten när du beställer

Lättmonterat och snyggt
Kompletterade tidigare köp av plissegardiner. Jag hade tappat bort tidigare beställning och efter lite om och men kunde de ordna upp det så att jag fick exakt lika mått.

Snabb och bra
Snabb och bra . Prisvärt och enkel och bra sida lättförståd

Mycket bra takfönstergardiner
Mycket bra takfönstergardiner och mer prisvärda än velux egna. Bra passform och lätta att sätta upp med instruktioner på deras hemsida både film och dokument när man väl hittat dem. De skickade dock med UPS så om ni bor där de inte levererar så tar det extra tid... lite irriterande att de inte meddelade referens för postnord. I stort nöjd.

Bra persienner
Utanpåliggande persienner som jag beställde var prisvärda, lättmonterade och av god kvalitet. Dessutom var leverans väldigt snabb. Rekommenderas.

Réponse de Sunlux24.se
Snabb leverans och precis som lovat på…
Snabb leverans och precis som lovat på hemsidan. Enkelt att installera.
Jag kommer definitivt att rekommendera sunlux24 till andra.