Poszukiwałem układu do ładowania akumulatora 13700. Chodziło mi o to by był SMD i posiadał możliwość programowania prądu ładowania. Przez przypadek natrafiłem na na firmę Superelektronika.pl która po... Voir plus
Nie chcę podawać szczegółów, żeby nie zachęcić cwaniaków, ale podam tylko mój wniosek z pierwszego kontaktu telefonicznego: Niespotykana w tych czasach życzliwość i zaufanie wobec jeszcze nie znanego... Voir plus
Bardzo fajni oraz kontaktowi ludzie :) Dobór elementów które były mi potrzebne przebiegł szybko i sprawnie, a odbiór jeszcze szybszy :) Polecam serdecznie.
Online and in-store sales, wholesale and retail. In our offer you will find electronic and electromechanical components, electronic modules, assembly elements, workshop accessories, chemistry for electronics. It is possible to collect the ordered goods immediately in Minsk Mazowiecki. We offer low-cost shipping with 24-hour delivery. We import hard-to-find electronic components on request. We invite you to cooperate with us. Large discounts for regular customers.
Arynów 46A, 05-303, Arynów, Pologne
- +48517391165
- sklep@superelektronika.pl
- superelektronika.pl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Kupowałem po raz pierwszy
Kupowałem po raz pierwszy. Jako że jedna jaskółka wiosny nie czyni - tylko 4 gwiazdki. Wszystko zostało załatwione jak trzeba. Polecam tego sprzedającego.
Bardzo fajni oraz kontaktowi ludzie :)
Bardzo fajni oraz kontaktowi ludzie :)
Polecam serdecznie.
Bardzo sprawna obsługa.
szybka dostawa i dobrze zabezpieczona
Opis i rzeczywistość- dwa światy
Dokonałem zakupu w oparciu o zawarty opis papieru że nadaje się do drukowania na drukarkach laserowych- a nie nadaje się, wg mnie.
Bluetooth adapter
Super. Kupiłem bluetooth adapter do swojego starego radia, działa zgodnie opisem. Polecam ten sklep.
Kabel był aluminiowy miedziowany
Kabel był aluminiowy miedziowany, nie z czystej miedzi (OFC) .
Jak za starych czasów, elektronika "na miejscu"
Wysyłka i odbiór osobisty (równiez po południu, co dla mnie było ważne) miła obsługa, szybkie skompletowane (nawet drobnego) zamówienia. W zasadzie nie ma już sklepów stacjonarnych z taką elektroniką, a tu taka miła niespodzianka :)
Pełen profesjonalizm.Polecam