4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Flott nettbutikk med masse kult du ikke…

Flott nettbutikk med masse kult du ikke finner andre plasser. Rask levering! Om det er noe tull med varen, så ordner kundeservice opp asap! ANBEFALES på det sterkeste! XXXXX

19 janvier 2024

God kvalitet på varene

Kjøpte både klær, lek, plakater og lampe. Bestilte varene på en søndagskveld og fikk pakken i posten allerede på tirsdag! Varene var godt beskyttet/innpakket og var hele og fine da vi åpnet dem. Imponerende raskt levert, god kvalitet på varene og oversiktlig nettbutikk. Anbefaler Supernerds.no på det varmeste!

19 novembre 2023

Anbefales!

Har kjøpt leker og klær til barna, rask levering, god kvalitet, kan trygt anbefales!

17 janvier 2024

Super fornøyd

Super fornøyd! Kjøpt klær og lekker i perfekt kvalitet. Rask levering og utmerket service. Anbefaler

14 décembre 2023

Super service

Super service, rask levering og behjelpelige hvis noe er i veien! Dessuten et godt utvalg populære produkter.

16 janvier 2024

Vennlig hilsen oss i Supernerds.no

Dårlige kvaliteten på produktene, missledende reviews på nettsiden

Hadde gitt supernerd 4 stjerner hadde det ikke vært for deres nettside som nekter å la meg publisere en dårlig review om en kalender. Sendingene har kommet raskt. Men kvaliteten på det vi har handlet der har vært dårlig. Var ok fornøyd med kundeservicen som har svart raskt og prøvd å skaffe erstatning for ødelagt kalendergaver, men desverre kom de ikke helt i mål. Og når jeg prøvde å legge inn en review på kalenderen på deres nettside (som gikk negativt ut mot produsenten av kalenderen till nettbutikken) fikk jeg ikke publisere. Forsøkt flere ganger også på andre produkter men den går bare gjennom om man gir flere stjerner. De siler med andre ord ut dårlige reviews . Det gir et falsk positivt inntrykk av produktene og fremstiller også nettsiden som useriøs og tyder på at de prøver å missleder kunder.

4 décembre 2023

Hei Susanne,

Så leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med nettsiden vår. Siden vi velger å ha tilbakemeldinger synlig på nettsiden vår på alle produkter er vi underlagt strenge regler på å ikke skjule noen av disse, og dette tar vi på alvor. Dersom du har opplevd en teknisk feil ber vi deg ta kontakt med oss på kundeservice@supernerds.no slik at vi kan hjelpe deg å identifisere problemet. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger vi får på produktene våre, gode som dårlige.

Ikke helt fornøyd

Gode priser men svært misvisende produktdetaljer. Jeg kjøpte to gensere(står genser på nettsiden og kvittering) og så så jeg da jeg fikk de tilsendt at det er long sleeve t-shirts(står på lappen på produktet). Jeg kjøpte de fordi jeg trodde de var gensere, altså at de var tykk i stoffet og kunne brukes på vinteren, men de er svært tynne i stoffet og bedre å brukes om sommeren...

Ellers er de pene t-shirts, var rask frakt og supernerd har en fin webside.

15 septembre 2023

Super service!

Bestilte 3 prosukter her, en plakat, musematte og en lampe. Var rask levering. Når jeg fikk pakka var dessverre lampa blitt ødelagt under transport, kontaktet kundeservicen dems og fortalte hva som hadde skjedd og sendte et bilde, og da sendte de en ny lampe dagen etter! Super service, og superfine produkter!

24 janvier 2023

Rask levering

Rask levering, fornøyd med kvaliteten på produktet.

23 septembre 2022