Fijnste supplementen
Ik koop altijd mijn probiotics en magnesium bij Supplemental. Eerste supplementen waarbij ik echt het gevoel heb dat ze wat bijdragen aan mijn gezondheid!
Natuurlijke voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. Van Multi vitamine tot kwalitatieve magnesium en visolie. Al onze producten komen in biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn zorgvuldig samengesteld om een gezond voedingspatroon te kunnen aanvullen.
Prins Hendrikweg 2, 3771 AK, Barneveld, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Heel tevreden dat vitamine D nu ook in het assortiment zit. De bestelling is snel en keurig geleverd.
Bestelling en levering gingen heel vlot. Ik ben heel blij met de werking van de vegan omega. Zo fijn dat die geen bijsmaak of nasmaak van vis heeft.
Ik ben zeer tevreden over de producten en service die ik heb ontvangen. De website heeft en mooie look en is overzichtelijk. Bij de producten op de site staat een zeer complete en heldere uitleg. De service is snel en de producten zien er in het echt ook heel goed uit. Ze zijn van hoge kwaliteit en ik gebruik ze met veel plezier. De producten zijn natuurlijk waar ik me ook prettig bij voel. Al met al zeer tevreden en maak graag gebruik van jullie producten!

Réponse de Supplemental
Naast dat de producten/branding er onwijs goed uitziet, spreekt het me enorm aan dat supplemental natuurlijke, eerlijke producten aanbiedt. Er zit alleen het nodige in en dus geen onnodige stoffen aan toegevoegd. Precies waar ik naar opzoek was. Tevens is de omschrijving van de supplementen goed weggezet, waardoor het voor mensen die er (iets) minder verstand van hebben, toch weten welke supplementen ze het beste aan kunnen schaffen.
Ik slik nu al een tijdje hun magnesium en omega-3 supplementen en ik voel me een stuk energieker, geen last meer van krampen en vermoeide benen!!

Super fijne supplementen.
Snellen levering netjes ingepakt!
Aanrader!!!