Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na meer dan 30 jaar zeer slecht slapen heeft Good Night Support van Supplementen mijn levenskwaliteit enorm verbeterd. Vele producten geprobeerd gedurende langere tijden. Als er al een product w... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Beste slaap supplementen die ik ooit heb gehad. Heb er al zoveel getest, werkte steeds maar matig. Good Night Support werkt al ruim een half jaar perfect voor me.

Noté 3 sur 5 étoiles

Al 1,5 maand weight management support aan het slikken en helaas geen effect. Nog geen gram kwijt. Gelezen dat andere mensen hier wel effect mee hebben (afvallen en geen hongergevoel). Uiteraard beg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Herboristerie

À propos de supplementen.nl

Écrit par l'entreprise

Loyaal aan je gezondheid.

Achter Supplementen.nl staat een bevlogen team, gesteund door gezondheidsexperts. Wat we gemeen hebben? Wij vinden gezondheid belangrijk. Maar ook dat de markt voor voedingssupplementen te ondoorzichtig is voor consumenten, waardoor supplementen niet de waarde leveren die jij ervan mag verwachten.

Wist je dat veel producenten van voedingssupplementen gebruikmaken van dezelfde goedkopere grondstoffen om kosten te besparen?

Ons team Ons team opereert onder leiding van Kees Bax, een Nederlandse autoriteit op gebied van voedingssupplementen. Als voorzitter van de GKFI en lid van de NPN commissie staan werkzame, veilige doseringen en de beste ingrediënten voorop in zijn visie. Samen met Kees hebben onze specialisten hun gebundelde energie en kennis gestoken in het ontwikkelen van unieke en onderscheidende formules, op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Met gepatenteerde ingrediënten die hun sporen verdiend hebben

Zo leveren wij een bijdrage aan gezond leven. Transparant, met gezond verstand. Bij ons koop je geen magisch supplement dat in één klap je klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Zo werkt je lichaam nou eenmaal niet. En dus beloven we je dat ook niet. Wij zijn er voor mensen die, op het gebied van hun gezondheid, weten dat rendement uit lange termijn investeringen komt.

En omdat we geloven in de kracht van de lange termijn, bieden we onze voedingssupplementen met hoge kortingen als je meer besteld dan voor 1 maand. Zo helpen wij je loyaal aan je gezondheid te zijn.

Omdat gezondheid het belangrijkste is wat we als mens hebben.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Prima bedrijf

Het bedrijf is prima, goede voorlichting..alleen het werkt bij mij (nog) niet!! Heb nog steeds honger en val niet af dus!!

18 décembre 2023

Beste Tara,

Bedankt voor je bericht en compliment over ons bedrijf, dat horen we graag!

Je bestelling is nog heel recent en de supplementen hebben soms even tijd nodig. We raden je aan om toch nog even door te gaan en dan ga je het effect zeker merken! Succes en mocht het niet bevallen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@supplementen.nl en dan kun je altijd gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie!

Gezonde groet,
Femke van de klantenservice

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Order 58256.

Na het plaatsen van de review kreeg ik snel een antwoord. Ik ben benieuwd of ik alsnog mijn bestelling zal ontvangen.

17 décembre 2023

Beste Jan Claus,

Dank voor uw bericht.

Er gaan honderden bestellingen per week uit en helaas gaat er bij PostNL weleens iets mis.

Als u contact opneemt via klantenservice@supplementen.nl dan lossen wij dit graag voor u op en sturen wij u een nieuw pakket toe.

Het zou u sieren om uw 1 ster review te verwijderen daar wij geen enkel bericht - op deze review na - van u hebben ontvangen en wij het dan ook niet kunnen oplossen.

Alvast bedankt.

Mvg,
Klantenservice Supplementen.nl

P.s. ik vraag mijn collega u morgen even te bellen om er zeker van te zijn dat het adres klopt. Daarna wordt uw pakket opnieuw naar u verzonden op onze kosten.

UPDATE: We hebben na contact met u te hebben gehad uw bestelling nogmaals op onze kosten verzonden. Helaas reageert u op geen enkele e-mail of telefonische toenadering. Het had u gesierd als u uw trustpilot review had aangepast daar uw bestelling volgens de track & trace voor de tweede mail door u is ontvangen. Met vriendelijke groet, klantenservice supplementen.nl

Noté 2 sur 5 étoiles

Eerlijk

Eerlijk, ik slaap absoluut niet beter! Op aanraden van de firma blijf ik het supplement verder nemen gedurende 14 dagen, en ik voel nu wel beterschap!

12 décembre 2023

Beste kristine laureyssens,

Dank voor uw bericht en review. Ik zie dat u het pas heel kort gebruikt. De supplementen hebben altijd even nodig voor het lichaam ze optimaal heeft opgenomen en wij hanteren altijd 14 tot 21 dagen. Uw bestelling is zeer recent en wij raden u aan om het een eerlijke kans te geven en niet te snel op te geven.

Succes en met vriendelijke groet,
Klantenservice Supplementen.nl

Goede producten

Goede producten. Goede informatie en snelle levering.

23 novembre 2023

Réponse de supplementen.nl

Ontzettend bedankt voor uw mooie review!

Mooi product

Mooi product. Goede service.

23 novembre 2023

Noté 4 sur 5 étoiles

Vreemde bijsmaak Balance Support Good for Mood supplement

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en handig verpakte supplementen. Bij de Balance Support Good for Mood heb ik één ding wat ik nooit eerder bemerkte, ik 'proef' een vreemde (beetje chemische) smaak en 'boer' dat ook op, nadat ik de capsule in heb genomen. Heb een mail gestuurd en daar een vriendelijk antwoord op ontvangen. Misschien heeft iemand een soortgelijke ervaring? Het is niet bij de andere supplementen voor bv maag- en darmen. Het is zo'n aanwezige smaak, dat ik benieuwd ben naar andere ervaringen. Hartelijke groet, Nicole

9 octobre 2023

Beste Nicole,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze Balance Support Good for Mood supplementen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product zelf!

Wat betreft het "vreemde smaakje" dat je opmerkte na het innemen van de capsule, begrijpen we dat dit een ongebruikelijke ervaring kan zijn. We vinden het fijn dat je meteen contact met ons hebt opgenomen en we waarderen je vriendelijke benadering. Het is belangrijk voor ons om te weten wat onze klanten ervaren, zodat we onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

Het kan zijn dat de unieke samenstelling van de Balance Support Good for Mood supplementen voor sommige mensen anders aanvoelt dan de andere supplementen. Het is goed om te horen dat je voorzorgsmaatregelen neemt, zoals eten voor en na het innemen en voldoende water drinken, om eventuele ongemakken te verminderen.

Zoals toen al gecommuniceerd gebruiken wij geen geur en smaakstoffen als toevoegingen dus daarom kan de geur als minder prettig worden ervaren. Echter hebben we deze klacht nog nooit eerder gehoord ;)

Als je meer feedback wilt delen of als je andere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor je steun en feedback, Nicole. We hopen dat je de voordelen van de Balance Support Good for Mood blijft ervaren en dat je blijft genieten van een goede gezondheid.

Ik ben fan! 😃

Op mijn zoektocht naar supplementen van hoge kwaliteit heb ik deze geprobeerd. Eindelijk iemand die het waarmaakt. Ik slaap stukken beter en voel mij energieker. Ik ben fan 😃

14 septembre 2023

Réponse de supplementen.nl

Ontzettend bedankt voor uw review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik sinds kort goodnightsupport…

Ik gebruik sinds kort goodnightsupport ivm slaapproblemen. Ik moest even een dag of 10 er aan wennen maar daarna werkt het prima! Slaap ongeveer 6 uur per nacht na inname ipv 4 uur. Kan het iedereen aanbevelen die te maken hebben met ernstige slaapproblemen.

20 septembre 2023

Réponse de supplementen.nl

Hartelijk dank voor uw fijne review. Goed om te horen, ga zo door!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke producten en fijne service.

Eerlijke producten en fijne service.
Bij vragen, snelle reactie gekregen. Al met al zeer tevreden!

19 septembre 2023

Réponse de supplementen.nl

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste dagen werkte het nog niet zo…

De eerste dagen werkte het nog niet zo goed, maar nu slaap ik heerlijk

11 septembre 2023

Réponse de supplementen.nl

Hartelijk dank voor uw review, dat horen wij graag en fijn dat u de moeite neemt om dit te plaatsen.

Mvg,
Femke
Klantenservice

Tevreden over Supplementen.nl

Tevreden over Supplementen.nl

Bij een fout in de productie hebben zij het perfect opgelost om contact met mij op te nemen en mij een nieuwe toe te sturen. Ik ben zeer tevreden over de supplementen.

28 août 2023

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, mijn vraag is goed en snel beantwoord wat erg fijn was! Product snel en netjes geleverd.

20 août 2023

Eerlijk en goede uitleg

Eerlijk en goede uitleg, vriendelijk geholpen.

17 août 2023

Réponse de supplementen.nl

Hartelijk dank Saskia, goed om te horen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus