Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Surlinio! Vanaf het begin verliep alles soepel: snelle reacties, duidelijke communicatie en alles wordt netjes overlegd voordat er iets... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zo deze heren weten hoe het hoort! Inmiddels 2 sites laten maken door Surlinio en ben zeer tevreden. Fijn en persoonlijk contact en zeer snel mbt service vragen en aanpassingen. Onze nieuwe webshop dr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne ervaring met Bas en co. Alle wijzigingen van klein tot groot worden direct doorgevoerd.

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Surlinio daar werken wij sinds kort samen mee en de samenwerking gaat goed. Website beheer is altijd goed bereikbaar en komt snel in actie en denken met ons mee, wat erg fijn is. Social media beheer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Agence e-commerce
  3. Agence de communication pour les réseaux sociaux
  4. Designer web
  5. Service d'hébergement de sites web

Écrit par l'entreprise

In 2014 is Surlinio door Bas opgericht. Ons streven? Bedrijven zoals die van jou transformeren met professioneel ontworpen websites en effectieve social media strategieën. Vandaag de dag is een krachtige online aanwezigheid, via zowel websites als social media, geen optie meer - het is een must. Dat is waar Surlinio om de hoek komt kijken. Of je nu een innovatieve website wilt lanceren, of je social media bereik wilt vergroten, ons deskundige team staat voor je klaar. Waarom zou je kiezen voor Surlinio voor je website en online marketing? Omdat we een unieke combinatie bieden van een no-nonsense aanpak en diepgaande digitale kennis. Geen verborgen agenda's of onverwachte kosten. We bieden transparante, op resultaat gerichte oplossingen voor al je online behoeften.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne ervaring met Bas en co

29 octobre 2025

Dank je Senne!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Surlinio! Vanaf het begin verliep alles soepel: snelle reacties, duidelijke communicatie en alles wordt netjes overlegd voordat er iets gebeurt. Ze denken echt met je mee en leveren werk van hoge kwaliteit. Het contact is altijd prettig en professioneel. Echt een aanrader als je op zoek bent naar iemand die betrouwbaar is en zijn vak verstaat!
Gr Brigitte

2 juillet 2025

Snelle website!

Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles soepel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en het resultaat is een professionele, snelle en gebruiksvriendelijke website. Communicatie was altijd helder en snel.

1 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hoi mijn naam is raymond Chang ik ben…

Hoi mijn naam is raymond Chang ik ben zo 3 maanden klant bij surlinio en ik ben echt zo blij met dit bedrijf ik hoef ze maar een mail te sturen en mijn wensen worden gelijk op mijn website gezet het is een top bedrijf 👌👌👌

17 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Samenwerken met Surlinio is heel prettig

Samenwerken met Surlinio is heel prettig. Wanneer er iets op de website moet worden aangepast dan wordt dit meteen gedaan. Mocht iets niet mogelijk zijn, dan denken zij meteen mee in een passende oplossing.

12 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Al vier jaar heel blij met Surlinio

Als startende ondernemer ben ik begonnen in 2019. Surlinio heeft mij fantastisch geadviseerd en heeft mijn aangedragen informatie in een prachtige website gezet. Met vragen kun je altijd bij de afdeling support terecht. De aanpassingen worden altijd direct en secuur uitgevoerd. Surlinio is een echte aanrader.

15 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Surlinio word je echt ontzorgd

Bij het team van Surlinio ervaar je echte expertise. Ze geven je duidelijk advies, verstaan het maken van de vertaalslag van jouw behoeften naar oplossingen. De snelheid waarmee ze je helpen is echt fenomenaal. Wij werken al ruim 10 jaar met Surlinio en we zijn van plan dat nog heel lang te blijven doen! 🤙

15 mars 2023

Réponse : Surlinio

Dank je Mike voor de mooie recensie.

Servicegericht en no-nonense

Zowel in de opbouw van de website van ons museum als in de support een betrouwbare partner. Zaken worden snel opgepakt en teruggekoppeld.

Leo Roeleveld
Atlantikwall Museum Scheveningen

3 mars 2023

Dank je wel Leo!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus