À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Dårlig sushi oplevelse!!!

Uden at tale dårligt om stedet, så er det udentvivl det værste sushi sted jeg nogensinde har været (har prøvet mange efter hånden)
Hele vores oplevelse startede med, at vi mødte en irriteret tjener, som dårlig nok gad, at give os et menukort (vi havde aldrig været her før, så vi ville lige høre os frem)
Vores mad kom overraskende hurtig, og det resulterede den dårlig mad. Dernæst fik vi en dårlig oplevelse med vores soya sauce. Den smagte mildest talt virkelig dårlig!! Da vi spurgte om en ny, fik vi et surt blik og “den soya er der i hvert fald ikke noget galt med” Efter noget tid kom hun så med en ny, selvom det ikke var med hendes gode vilje.
Alt i alt var der meget pænt sted, men maden og servicen var ikke god.

28 décembre 2025

Dårlig service og lang Ventetid

Vi var 2 der ned og spise i Ballerup Centret. Der var næsten fyldt op med kunder. Vi fik dog et bord. Og fik bestilt forret og drikkevarer. Og får det efter ca. 10min. Vi fik bare ikke det hele med først bestilling og vi ventede meget længe før vi fik maden. 2 min efter vores første bestilling bestiller vi en masse som vi venter på i over 50 min efter forretten. Så vi når og blive mætte og frustreret og de er så langsomme. Fordi der var kun 2 til at lave sushien til næsten fuld hus. Vi går op og siger vi ikke vil vente længere og ikke vil betale fuld pris og at det var en dårlig oplevelse. Den unge man der står i kassen ringer til chefen og fortæller det. Han siger vi ikke skal betale for maden og det meget fint. Vi bliver spurgt om vi vil ha det med hjem vi havde bestilt anden gang. Vi siger ja og får at vide vi bare skal vente 5 min yderligere. Vi siger ja. Og venter så i over 5min og får så at vide at vi ikke får maden alligevel. De er godt nok til grin og synes virkelig det er dårlig service. Så derfor 1 stjerne. Kan desværre ikke give 0 stjerner. Vil lige nævne at vi har spist hos sushi v i Ballerup lige siden den kom til Ballerup. Og det er desværre ikke første gang det sket for os. Vi ville se om stedet havde ændret sig. Men nej det havde det ikke. Der sætter vi ikke vores ben mere. Heldigvis er der andre sushi restauranter i Ballerup der er bedre people minded.

21 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har spist frokost her flere gange

Vi har spist frokost her flere gange. Kvaliteten har været god hver gang, og det var den også i dag. Deres udvalg af "take-aways", "ad libitum" og "menuer" er tilpas, og ventetiden er kort. Personalet er altid søde og hjælpsomme. Vi foretrækker at komme på Sushi V fremfor andre Sushi-steder, da vi altid har været tilfredse med mad og service. Kan derfor anbefales.

22 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Hej sushi V hvis I vil gøre jer…

Hej sushi V hvis I vil gøre jer konkurrencedygtige så køb en sushimenu fra jeres konkurrent ovre på den anden side af Ballerup station, og kopier deres metode, det er langt mere frisk og lækkert!

9 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Fin nok sushi

Vi bestilte takeaway fra ballerup centeret. Risene i sushien var desværre ret kedelig… sakaky rollen (paneret reje) var også virkelig blød og uden smag…

16 juin 2025

Vi var i SushiV i Ballerup centeret

Vi var i SushiV i Ballerup centeret. Der var virkelig dårlig service. Det var en ung dreng, som virkede meget uengageret og som om han ikke var blevet oplært. Derudover er det klart noget af det laveste kvalitet sushi, jeg har fået. Nogle af stykkerne var tørre, og der var alt for meget ris på.

22 février 2025

Sushi lugter af fisk!

Det er første, eneste og sidste gang jeg køber sushi derfra. Købte takeaway fra Ballerup Centret, der lugtede af fisk. 🤨Frisk fisk lugter ikke, så det var tydeligvis ikke friske ingredienser til sushi. Ydermere kom ingefær i små poser i stedet for passende mængde i boks. Learning by doing køber jeg ikke derfra igen.

14 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Værste sushi jeg har prøvet

Værste sushi jeg har prøvet.

#Nærige små maki ruller som lugter mærkeligt / gammel og for meget af fisk.
Frisk fisk, lugter IKKE af fisk.

#Discount soya, Wasabi Og Ingefær på pose.

#Mer-salg tvang, bærepose.

26 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God mad

Det var VIRKELIGT hyggeligt, og sjovt fordi at der kørte en robot rundt og leverede vores mad, Jessica hed den. Maden var også meget god og igen hyggelig oplevelse.

3 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Vi havde lagt en ordre som vi tog med…

Vi havde lagt en ordre som vi tog med hjem. Da vi fik set på hvad vi havde fået stemte det ikke overens med billeder og beskrivelse på deres hjemmeside. Da jeg ringer til restauranten, forklare jeg mit problem hvor efter chefen(antager jeg) ikke er villig til noget andet end at forsvare deres menu. Først siger han at den rulle ikke er med i den menu, det finder han så ud af at den er så begynder at forklare mig at opbygningen er den samme for den rulle. Hvilket jeg ikke kunne bruge til noget.

Altså jeg ringer jo ikke for sjov, sig nu bare "Ej det er vi kede af, vil du have penge retur eller en ny rulle" det kan da for pokker da ikke være så svært at yde god kundeservice.

24 mai 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus