SV Hosting

Hvis man handler med denne virksomhed, skal man holde øje med sit kontoudtog, efter man har opsagt deres server. Man kan ikke selv opsige sin server men derimod anmode medarbejderne om at gøre, og det... Voir plus

for efterhånden flere måneder siden kontaktede jeg dem vedr. den årlige betaling af en Minecraft server - det var nemlig ikke meningen den skulle have været fornyet. Har ikke haft adgang til se... Voir plus

Virker upåklageligt. Stabile servere, hurtig kontakt til support (også på budget hosting). Det eneste minus er, at det ikke er helt nemt selv at opsætte en modded server, uden at kontakte support... Voir plus

KÆMPE god service, de har svaret super hurtigt hvis jeg har haft problemer, der er stort set ingen nedetid på serveren. De er også flinke og behjælpelige, hvis man fx skal have resat sin minecraft v... Voir plus

1. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Sv-Hosting startede i starten af 2018 op af Mathias med et specifikt mål, at levere servere med fantastisk support, god pris og stabilitet. Sv-Hosting har siden 2018 leveret servere til diverse spil og siden begyndt at hoste i flere og flere spil. Sv-Hosting startede ud med kun at have fokus på Minecraft men har begyndt at hoste flere spil og have et bredere fokus men stadig have det samme mål. Med et specifikt mål, at hoste servere med fantastisk support, god pris og stabilitet kræver det også viden og tiden til at kunne opbygge en god struktur. Der er blevet brugt meget tid på Sv-Hosting og der bliver konstant tjekket om hvad der kan forbedres, vi lytter meget til vores kunder for at finde ud af, hvad vi kan gøre bedre og hvad der kan gøre det nemmere for dem, at have deres servere. Mathias har selv været rundt omkring med diverse server hosts, der har manglet diverse ting ved de hosts og det er det, som Sv-Hosting gerne vil gøre bedre.

Dårlig service

Har købt csgo server hos dem to gange nu, første gang var service god.
Anden gang er der nu gået 5 dage uden de har hjulpet mig med mit problem!
Hvis ikke deres service bliver bedre er det sidste gang jeg køber der!

8 mai 2021

Hej Vi fik SV Hostning for en 14…

Hej Vi fik SV Hostning for en 14 dags tid siden men forleden valgte vi og genstarte VPS da den bliv langsom også kunne vi så ikke starte den igen har lavet en support sag men stadig ikke hørt noget svar fra jer virkelig dårlig stil når man står og betaler for noget man ikke ka bruge

23 avril 2021

Jeg kan ikke anbefale SV-Hosting som VPS Host

Jeg har været kunne ved dem i cirka 5 måneder og på de 5 måneder blev min vps korrupt hele 2 gange. Synes ikke det iorden at deres vps bliver korrupt efter et par måneder. Kan derfor ikke anbefale SV-Hosting hvis du søger et vps hosting firma

5 avril 2021

Rust server

Indtil videre en god oplevelse, ifølge support får jeg min server om lidt, og har næsten lige købt den
Hurtig service for en ok pris

18 janvier 2021