Fant anmeldelsene her etter at jeg hadde bestilt tuning og ble skeptisk til hele greia. Mottok boksen, koblet til og fulgte anvisningene. Alt gikk som det skulle og bilen ble totalt forandret ute... Voir plus

Top! Jätte snäll och snabbt kundservice. Jobbar mycket för att kunden blir nöjd. Tuning fungera fint, inga problem alls. Kan verkligen rekommendera BSR!

1. Magasin de pièces détachées automobiles
  2. Atelier de mécanique automobile
  3. Marché de pièces automobiles
  4. Atelier de réparation automobile
  5. Magasin d'accessoires automobiles

Med mer än tre decenniers erfarenhet av professionell racing och utveckling av motorer har vi rätt kunskap för att göra ditt liv snabbare! Vi är experter som brinner för att överföra våra erfarenheter från racingbanan till din bil för att du ska få ut mer av din körning. I vårt testlabb i de småländska skogarna utvecklar våra ingenjörer morgondagens produkter för att ta fram motoroptimering i världsklass skräddarsydd för din bil. Varje motoralternativ, som vi utvecklar produkter till, provkörs på väg samt testas individuellt, i så kallat rototest, för att säkerställa den exakta effekten före och efter trimning. Vi garanterar att inget annat än bilens prestanda påverkas. Färddator, antisladdsystem, beräkningar av serviceintervaller, momentbegränsningar i växellåda och andra inställningar berörs inte när du trimmar din bil med en produkt som vi utvecklat.

2,9

Moyen

TrustScore 3 sur 5

49 avis

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Har bestilt en PPC one

Har bestilt en PPC one - for 14 dage siden, har ikke modtaget noget endnu - så kan ikke give flere stjerner.

1 avril 2026

Hej Steven,
Beställningar som görs via den danska sidan hanteras av vår danska återförsäljare. Det verkar som att din beställning har lagts där, och därför ber vi dig att kontakta dem direkt för status på din order.

Har fortfarande inte fått beställningen…

Har fortfarande inte fått beställningen gjord 30 mars. Ingen uppdatering om leverans. Inget.

31 mars 2026

Hej Torbjörn,
Vi kontaktade dig 1 april angående din order men har inte fått någon återkoppling. Vänligen kontakta vår support via www.bsr.se/support så att vi kan hjälpa dig vidare.

Top kundservice

14 avril 2026

Hej Tino,
Stort tack för din recension! Kul att du blev nöjd.

Total Rip off

Very unserious company, customer support was totally useless in my case, asked to return the purchase, never got any clear answer, and then at last they said that the return window had close, so I have goods for EUR899 plus import costs that are totally useless for me.

13 février 2026

Hi Haukur,
We’re sorry to hear about your experience and understand that the situation feels frustrating.

Looking at your case, we can see that you contacted us shortly after placing your order with questions about EGR/DPF functionality. We clarified that our products do not include removal or modification of emission systems, as this is not something we offer.

Regarding returns, the 14-day withdrawal period had unfortunately passed by the time a return was requested. In addition, PPC is a vehicle-specific, pre-programmed product with separate terms and conditions.

We understand that the product did not match your intended use, which is of course unfortunate. If there’s anything we can still assist you with, you're welcome to contact us again.

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Tar inte ansvar vid vilseledande produkter. Handla inte av dem

1 mars 2026

Hej Kira,
Tack för din feedback. Detta är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi kan tyvärr inte hitta något ärende i ditt namn, men vi vill gärna reda ut vad som har hänt. Kontakta oss gärna via vår support så tittar vi på detta direkt.

Dåligt

Skulle ha läst recensioner innan jag beställde…support svarar ej och paketet är inte ens skickat efter nästan en vecka.

19 mars 2026

Hej Hugo,
Tack för din feedback! Vi är ledsna över att du upplevt problem med din beställning.

Den här veckan har vi tyvärr haft många sjukdomsfall, vilket gjort att det tagit längre tid än vanligt både att skicka ut ordrar och att svara i supporten. Vi förstår att detta är frustrerande och vi arbetar på att hantera alla ärenden så snabbt vi kan.

Tack för ditt tålamod!

Optimeringen syntes på märkesverkstad…

Optimeringen syntes på märkesverkstad trots att PPC,n nollade optimeringen .Inte bra, Taskig kundtjänst 20 min i telefon kö för att få reda på att man måste chatta till sig svar. Trevlig kille dock men inget gensvar, iaf inte det jag velat ha. Aldrig mer ett inkopplat trim härifrån. Skulle googlat och kommit fram till att det finns seriösa aktörer på marknaden..

18 mars 2026

Hej Lars,
Tack för din feedback. Vi är ledsna att din upplevelse med oss inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill återigen förtydliga att vi enligt våra köpvillkor tyvärr inte har möjlighet att ta tillbaka eller återbetala mjukvara som redan installerats, eftersom mjukvaran förbrukas vid installation. Detta framgår tydligt i våra villkor.

Vi uppskattar att du lyfte fram att vår medarbetare var trevlig. Det är viktigt för oss att bemötandet är bra även när problem uppstår.

Great company to deal with

Great company to deal with, but an optiflow intake for my Volvo 740, the quality was fantastic and they went above and beyond to help me as well. I Will definitely be doing business again. Thanks you!

11 mars 2026

Hi Bruce,
Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that you’re satisfied with the Optiflow intake.

We look forward to welcoming you back!

Blufföretag som vill ha mer pengar även fast allt redan är betalt och det finns kvitto…

Blufföretag som vill ha mer pengar efter affären är uppgjord! Beställde och betalade varor på kampanjpris (Blackfriday) direkt på plats i deras butik. Allt fanns på lager hos deras leverantör och skulle skickas direkt hem till mig dagen efter. Efter ca 1 vecka mailar jag då inget har dykt upp. Fick svar relativt omgående att det var lagersaldofel sedan blev det tyst. Påminnde flera gånger via mail utan respons. Ringde deras telefonsupport men blev nerkopplad. Efter 2månader utan svar började jag ”chatta” med deras support(visade sig att vara ägaren Stefan) som inte kände till detta och hänvisade till deras kundservice. Fick till ett teamsmöte med deras kundservice. där de då hänvisade till att de ville ha 12000kr MER betalt då leverantören till dem ville ha mer betalt. Försökte hävda att vi kommit överens om pris och jag redan betalt. Kundservice killen skulle kolla med Stefan(ägaren) och återkomma. Efter ytterligare en månad utan återkoppling från BSR, dvs 3månader sedan betalning åkte jag ToR (25*2 mil). De hävdade fortfarande att jag skulle betala 12.000kr. Efter att surnat till rejält så valde de att betala tillbaka mina pengar. Känns riktigt oseriöst företag som vill lura sina kunder. Då det är oerhört svårt att få tag på BSR varken på mail eller telefon samt att de lurar sina kunder vill jag verkligen varna andra för att handla där.

4 mars 2026

Hej Fredrik,
Vi beklagar att processen kring din beställning inte fungerade som det var tänkt och att kommunikationen upplevdes som bristfällig.

I detta fall uppstod tyvärr ett fel i lagersaldot, vilket innebar att den aktuella produkten inte längre fanns tillgänglig hos leverantören. För att kunna leverera motsvarande lösning behövde produkten istället specialtillverkas, vilket innebar en högre kostnad. Det är naturligtvis inte en situation vi vill att våra kunder ska hamna i och vi förstår att det skapade frustration.

När detta upptäcktes informerade vi om situationen och gav dig två alternativ:
1. Betala kostnaden för att få en ny lösning (vilket vi dessutom erbjöd till vårt inköpspris)
2. Få full återbetalning (vilket du till slut valde att acceptera i samband med ditt besök hos oss)

Vi vill förtydliga att vi aldrig har nekat återbetalning i detta ärende och vi har vid upprepade tillfällen försökt lösa ärendet. Vår senaste kontakt i supporten var den 21 januari och efter det mottog vi inget ytterligare svar från dig innan ditt besök i butiken.

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder hitta en lösning när oförutsedda leverantörsproblem uppstår och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner kring lager- och leverantörsinformation.

Mycket dålig service och extremt lång leveranstid

Jag är mycket besviken på denna butik. Jag beställde en vara för nästan en månad sedan och den har fortfarande inte kommit fram. Det är helt oacceptabelt att behöva vänta så länge utan någon tydlig information om leveransen. Kundservicen har inte varit hjälpsam och jag har inte fått någon ordentlig förklaring till förseningen. Jag kan tyvärr inte rekommendera denna butik till någon.

20 février 2026

Hej Dominik,
Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen har tagit längre tid än förväntat.

I detta fall är beställningen gjord via en av våra återförsäljare och leveransen hanteras därför i flera steg. Leveranstiden kan också bli längre om någon produkt i beställningen behöver beställas hem innan hela ordern kan skickas.

Vi kan tyvärr inte se att du har varit i kontakt med vår support, men eftersom köpet är gjort via återförsäljaren rekommenderar vi att du kontaktar dem direkt för mer information om din order och den slutliga leveransen till dig.

Pretty nice

Couple of bolts were missing, but they were sent after I told support

8 février 2026

Hi,
Thank you for taking the time to share your experience.

We’re glad to hear that our support team was able to send the missing bolts after you contacted us, and we apologize that they were missing initially.

Missade min beställning

Missade min beställning. Fick den snabbt efter jag mailat och påmint. Kunde skickat med något/någon reklamgrej som en gest för att man missat orden.

23 janvier 2026

Hej Berra,
Tack för din feedback, det tar vi med oss framåt! Vi beklagar att din beställning tog längre tid än utlovat.. vid högt tryck kan det tyvärr hända att något faller mellan stolarna. Skönt att höra att leveransen löste sig snabbt efter att du hörde av dig!

Kanon grejer

Bra och enkel installation när man väll fick till det var min egna data som strulade lite

24 janvier 2026

Hej Rickard,
Tack för din recension! Kul att du är nöjd.

Försöker få tag på bsr genom telefon på…

Försöker få tag på bsr genom telefon på deras telefontider men blir nerkopplad hela tiden.

4 février 2026

Hej Adrian,
Tack för din feedback! Vi gör alltid vårt bästa för att besvara alla samtal under våra telefontider men vid hög belastning kan det tyvärr ibland vara svårt att komma fram.

Om du inte når oss via telefon hänvisar vi alltid till vår support, där vi besvarar alla ärenden så snabbt vi kan. I nuläget kan jag dock inte hitta något ärende i ditt namn. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss via vår support, så hjälper vi dig så snart som möjligt!

Bäst på trim!

Seriösaste aktören i Sverige på optimeringar med råge!

1 novembre 2025

Hej Per,
Stort tack för de fina orden! Det uppskattar vi verkligen.

Problem med order

Jag hade problem med en order som dem försökte att komma fram till vad problemt var, dock gick själva problemt inte att lösa med dem kom fram till en bra alternativ lösning. i övrigt väldigt trevliga.

22 décembre 2025

Hej Christopher,
Stort tack för din recension! Trots lite strul är vi glada att det löste sig på ett bra sätt ändå.

Supertrevlig serviceinriktad personal…

Supertrevlig serviceinriktad personal som verkligen hjälper till att få nöjda kunder. Bra kvalité samt bra support.

12 décembre 2025

Hej Daniel,
Tack så mycket för din fina recension, det uppskattas!