1. Société d'événementiel
  2. Organisateur d'événements
  3. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes

Havnerundfart når det er bedst 1. klasse🌟 Ekslusiv event og firmafest cruise. Giv os et kald eller skriv til os og vi arrangere turen på bølgerne! 🌊☀️

3,8

Bien

en virkelig uforglemmelig oplevelse med Svalan

Som en erfaren rejseagent med over 30 års erfaring ledte jeg for nylig en gruppe på 20 velrejste gæster til København. De stoler fuldt ud på mig med deres rejseplaner og forventer gennemtænkte og kvalitetsrige oplevelser – så forventningerne er høje.

Allerede ved min første kontakt med Michael vidste jeg, at jeg var i gode hænder. Han svarede på min henvendelse med entusiasme og professionalisme og foreslog straks en privat to-timers bådtur med vin og lokale specialiteter. Han tog sig tid til at forstå min gruppe for at kunne sætte de rette forventninger og levere en uforglemmelig oplevelse.

Og det gjorde han til fulde.

Turen var uden tvivl højdepunktet på vores ophold i København. Michael og hans team var varme, vidende og tydeligvis passionerede omkring deres arbejde. Båden var skinnende ren, komfortabel og fuld af charme – med en afslappet stemning, der fik alle til at føle sig hjemme. Maden var fremragende, og drikkevarerne – fra Prosecco til lokale øl og vine – blev nydt af alle.

Michael fandt den perfekte balance mellem at lade vores gæster nyde oplevelsen i fred og samtidig give interessante og engagerende fortællinger om byen og dens historie under sejladsen.

Det er svært at finde de rette ord til at takke Michael og hans team for at få denne rejseagent til at se så godt ud. De skabte en oplevelse, mine gæster stadig taler om – og det er uvurderligt for mig.

24 juin 2025