Sveacapital Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met OPR-Bedrijfskrediet. Het contact was vriendelijk en professioneel, en het hele proces verliep verrassend vlot. Dat maakt het voor mij als ondernemer erg pret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede ervaring gehad met OPR bedrijfskrediet. Ik ben professioneel te woord gestaan en kundig geholpen. Samen tot een mooie oplossing gekomen om op een flexibele manier, de groei van mijn bed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

OPR bedrijfskrediet zag onze kansen en onze mogelijkheden. Niet alleen naar cijfers gekeken maar ook naar het verhaal erachter. Zij hebben ons zeer snel kunnen helpen met een financiele injectie om zo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn een transportbedrijf die in AGF Sector en Stukgoed Sector werkt, We zijn al wat langer klant bij OPR en deze geven ons de ruimte om goed te kunnen functioneren in beide sectoren. Ook tijdens... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution financière
  2. Établissement de crédit
  3. Société financière non banquière

Écrit par l'entreprise

Svea Capital biedt ondernemers een flexibel doorlopend krediet. Een flexibel krediet werkt hetzelfde als een rekening courant krediet waarbij je rood kunt staan, maar dan zonder een bank. Met het flexibel krediet van Svea Capital neem je alleen op wat je nodig hebt en betaal je dus ook alleen voor wat je nodig hebt. De resterende ruimte blijft kosteloos beschikbaar. Als ondernemer wil je vooruit. Kansen benutten, groeien en problemen oplossen. Daarbij heb je soms financiële ruimte nodig. Waar banken vaak werken met lange procedures en hoge drempels, hebben wij het altijd anders gedaan. Svea Capital helpt duizenden ondernemers in Nederland aan een betrouwbare, flexibele financieringsoplossing. Altijd met hetzelfde uitgangspunt: financiering moet makkelijk, snel en transparant zijn. Geen onnodig papierwerk, geen onrealistische voorwaarden, maar een oplossing waarmee je direct verder kunt. Svea Capital maakt onderdeel uit van de Zweedse SVEA Bank.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle reactie

Hallo allemaal
Ik vind dat snel geregeld is 👍

14 mai 2023

Réponse de Sveacapital

Bedankt voor de vriendelijke review Erol! Mocht ik eens in de buurt van Someren zijn, dan kom ik een hapje eten :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle afhandeling van het papierwerk…

Snelle afhandeling van het papierwerk en snelle overboeking

26 mars 2023

Réponse de Sveacapital

Hartelijk dank voor de vriendelijke review Aad. We zullen ons best doen die positieve lijn door te zetten de komende tijd :)

Klantvriendelijk, snel en accuraat

Klantvriendelijk, snel en accuraat in de communicatie en in het toekennen van een financiering of lening. Topmensen!

6 décembre 2022
Avis spontané

Réponse de Sveacapital

Hartelijk dank voor deze geweldige review Osman! We hebben de samenwerking ontzettend positief ervaren het afgelopen jaar en wensen je al het beste bij je ondernemingen.

Helder

Helder, snel en transparant

4 novembre 2022

Réponse de Sveacapital

Hartelijk dank voor de positieve review!

Was snel geregeld.

Was snel geregeld.
Duidelijke uitleg
Flexibele financiering

1 novembre 2022

Réponse de Sveacapital

Hartelijk dank voor deze review. We waarderen het goede contact van de afgelopen weken en wensen je succes met de zaken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle reactie en actie

Zeer snelle reactie en actie! top!

10 octobre 2022

Réponse de Sveacapital

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Erg bedankt voor je review en succes met je onderneming!

Top bedrijf

Snel geregeld. Prima contact!

9 octobre 2022

Réponse de Sveacapital

Bedankt voor het goede contact en deze top review Mike!

nette vlotte afhandeling

Goed, duidelijk en vlot afgehandeld. Uitstekende snelle service

30 septembre 2022

Réponse de Sveacapital

Goed om te horen dat je onze service zo positief ervaren hebt en ontzettend bedankt voor de review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom in goed overleg zeer vlot en…

Wederom in goed overleg zeer vlot en correct meegedacht, geregeld en uitbetaald.

26 septembre 2022

Réponse de Sveacapital

Het was wederom een plezier zaken met je te doen en we hopen dat het krediet goed van pas gaat komen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het beoordelen van de ingestuurde…

Na het beoordelen van de ingestuurde documenten was het akkoord erg snel.
Ook de stortingen gaat erg snel.

7 septembre 2022

Réponse de Sveacapital

Hartelijk dank voor de review! Het is goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening Sonia.

Noté 5 sur 5 étoiles

OPR heeft een uitstekende…

OPR heeft een uitstekende dienstverlening. Ze zijn supersnel, houden zich aan afspraken, ze zijn betrouwbaar en dus een prima bedrijf om zaken mee te doen.

15 septembre 2022

Réponse de Sveacapital

De positieve ervaring is wederzijds Alan. Ontzettend bedankt voor de vriendelijke communicatie en prettige samenwerking!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus