Jag är otroligt nöjd med mina dahlior från Svedberga! 🌸 Fantastiskt fina och kraftiga knölar med jättebra kvalitet. De har blommat rikligt och verkligen överträffat mina förväntningar. Leveransen f... Voir plus
Jag har köpt Svedberga torvfria jord många år som jag använder i vårt växthus och odlingsbänkar och är extremt nöjd med odlings resultatet, tomaterna gurkorna och paprikan älskar jorden och ger fantas... Voir plus
À propos de Svedberga.com
Svedberga Plantskola AB är ett svenskt familjeföretag och har sedan 2007 varit en ledande leverantör av växter och trädgårdsprodukter i Skandinavien.
Vi erbjuder ett brett sortiment av växter, inklusive dahlior, fruktträd och häckväxter, samt vår populära tjänst "Planterad och klar", där vi hanterar hela processen från leverans till professionell plantering. Med över 250 000 lökar och knölar levererade varje år och tusentals nöjda kunder är vi stolta över vår långa erfarenhet och höga kvalitet.
Våra supersnabba leveranser och noggrant utvalda växter garanterar att dina beställningar anländer i perfekt skick. Vi erbjuder även skräddarsydda jordleveranser för att säkerställa bästa möjliga start för dina växter.
Som experter inom trädgårdsdesign och plantering lämnar vi alltid garanti på både växter och utförda arbeten, vilket ger dig trygghet och ett hållbart resultat.
Välj Svedberga Plantskola AB för högkvalitativa växter, professionella tjänster och en grönare framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa din drömträdgård!
Svedbergavägen 103, 25476, Allerum, Suède
- 010-18 88 000
- info@svedberga.com
- svedberga.com
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Trevlig och snabb kundservice
Trevlig och snabb kundservice. Bra priser och smidig leverans.
Så många underbara dahlior att välja av
Hela köpet gick snabbt och enkelt
Rekemeneras starkt
Smidig sida att orientera sig på. Bra pris och kampanj på kryddor.
Kan varmt rekommendera.
/Oscar Hagberger
Undvik hemleverans
Mycket dålig utförd hemleverans. Beställde stor mängd jord. Men fick ingen spårningslänk och transportören dumpar bara av det utan att kontrollera att adressen är i närområdet. Mycket dåligt skött, ingen ursäkt från dem. Fick lösa problemet själv. Dålig återkoppling från transportör och Svedberga.
Oerhört snabb och bra support!
Fantastisk support och bemötande
Fantastisk support och bemötande.
Kristian Pecci
Vackra bilder och suverän beskrivning…
Vackra bilder och suverän beskrivning på växternas skötsel. Trygga betalningsalternativ och snabb leverans⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mycket fina blommor mm att välja…
Mycket fina blommor mm att välja mellan. Snabb leverans och fin kvalitet.
Thuja häck planterat och klart
Beställde en Thuja häck, av RB LQ-kvalitet 180-200cm, planterat och klart. Jättenöjd med arbetet och växterna. Bra och professionellt planterat med bra kvalitet på växterna. Mycket trevlig personal som gjorde jobbet som var mycket tillmötesgående.
Kan varmt rekommendera Svedberga.
Det Trygg handel…
Det kändes tryckt att handla från någon som har hållit på i många år och levererat växter
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, ser fram emot leveransen hem till oss. Blir en vårfin trädgård.
Lätt att navigera och bra ingormation
Lätt att navigera. Bra information om växterna. Hade dock önskat att storlek på rotklumpen framgick.
Fri frakt fick vi på beställningen. Ser fram emot leveransen och att kunna njuta av vackra träd under många år framöver.
Mycket bra kundservice...
Mycket bra förpackning och växter av hög kvalitet! Kundservice fungerar utmärkt och är flexibel när det gäller extra önskningar.
Skämtföretag
Oklara leveransvillkor, ger felaktig information om när varor ska skickas gång efter gång, avbryter ändå inte ordern trots flertalet krav på det. Handla aldrig här. Får tyvärr ta mitt vidare med banken nu för att få tillbaka pengarna.
Edit: Förklarar djupare då Svedbergs svar får det att se ut som att jag inte förstått leveransvillkoren.
Detta avsedde alltså en order som markerades som ”förbereds” den 2 dec, där gick mitt första mail iväg för att få förtydligat så perenner inte går iväg under vintern och förstörs. Fick maila två gånger för att få svar. Efter 16 dagar får jag svaret att paketet går iväg jan-feb, när vädret tillåter.
6 mars mailar jag igen och säger att vi haft vårväder i en vecka nu, då hade perenner och dahlior skickats ut från andra företag redan. Fick svar att jag kan räkna med att paketet skickas ut inom 10 dagar.
19e mars har fortfarande inget hänt och jag mailar att det räcker, jag orkar inte krångla mer och vill ha pengarna tillbaka och ordern struken. Efter det svarade de inte mer. Pga det lämnade jag denna recension den 24e.

Réponse : Svedberga.com
Stort utbud
Enkel och smidig sida med stort utbud. Det enda negativa var att aktuell rabattkod "raderade" den fria frakten vid köp över 5000 kr. Tyckte det var lite underligt, men jag genomförde köpet ändå och väntar nu ivrigt på min beställning med knölar och jord!
Bra utbud, tydlig information och fri leverans
Svedberga var ett enkelt val när det kom till att köpa vår häck, brett sortiment med bra beskrivning, även fri leverans vilket är uppskattat!
Det.är lätt att beställa
Det.är lätt att beställa. Väldigt bra växter.. . Jag har aldrig haft så mycket vackra .Dalior.som förra året. Folk stannade för att titta på min Daliorrabatt. Så.jag rekommenderar Svedbergs. Bästa köp någonsin
En savoir plus sur les différents types d'avis.