Kan inte vara annat än fullkommligt nöjd med både deras produkter, priser o framför allt deras service! Alltid snabba leveranser o tillmötesgående om du har problem på nåt vis!?! Jag ger dom fyra o e... Voir plus

Beställde Ejuice från Swecig.se förra veckan. I beställningen va det en produkt som var av fel sort. Kontaktade Swecig och det löste sig inom några dagar. Superbra service! Enda anledningen de inte... Voir plus

1. Magasin de cigarettes électroniques

Välkommen till Swecig! Vi är en webshop med komplett utbud av E-Cigg, E-vätskor samt tillbehör & reservdelar till alla El-cigaretter på marknaden. Endast godkända vapingprodukter av hög kvalitet!

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

47 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Effektiva, bra service, trevligt bemötande!

Beställt vape produkter ifrån dom i ett par år nu, otroligt snabb & effektiv service & mycket trevligt bemötande!
Haft problem en gång och fick näst intill omedelbar assistans och löste problemet direkt!

22 juillet 2025

Réponse de Swecig

Tack för ditt fina omdöme. Vi försöker alltid hjälpa våra kunder så mycket det bara går, och det var kul att höra att du var nöjd med bemötandet från vår sida.

Pålitliga

Pålitliga, snabb leverans! Ett företag man kan lita på. Har alltid beställt från lite olika sidor för att prova på, men återkommer alltid till Swecig då jag tröttnat på många andra som inte håller sina leveranser eller jämnt skickar fel. Aldrig blivit besviken av Swecig. Dock kan jag tycka att sortimentet på Ejuice är lite tråkigt, ta gärna in fler sorter i 50VG/ 50PG för just nu finns det inte många alls att välja på och speciellt inte i större flaskor som 100ml!
Nu beställer jag allt förutom Ejuice från er men vill gärna kunna beställa allt från er!
Alla 5 stjärnor får ni ändå. :)

7 juillet 2025

Hejsan Camilla,
Tack för ditt jättefina omdöme :)

Angående större flaskor så har vi några varianter du kan välja på.
Liqua Shortfill varianten finns i många smaker och blir 50VG/50PG, detsamma gäller ATOMIC E-juice smaker i 100ml flaska.

Världsklass!

Världsklass!!
Jag har beställt härifrån i flera år och har alltid varit väldigt nöjd med e-shop och leverans. Nu behövde jag lite support och kundservicen är fantastisk.
För mig är detta bästa sättet för att få hjälp att sluta röka cigg.

9 janvier 2025

Hejsan Henrik,
Vi tackar så jättemycket för ditt fina omdömet.
Med så trevliga och bra kunder som vi har är det bara en glädje att kunna hjälp till.
Önskar dig en fin dag.

Har inget negativt o säga alltid …

Har inget negativt o säga alltid snabb service o från du beställer så har man oftast varorna dagen efter. Fick vid ett tillfälle trasig flaska där jag inte vet vad postnord sysslat med. Men jag maila o skicka bild o Fick direkt en ny. Om jag tvunget ska klaga på något så är det dom förbannade godisbitar man får i varje paket som alltid åker i soporna direkt. Kanske skicka med något annat till långvariga kunder t,ex rabatt eller något annat :) Men super nöjd annars

4 juillet 2024

Hejsan Paula,
Tack så jättemycket för ditt fina omdöme :)
Angående rabatter så får vi inte ha det för dessa produkter, det är reglerat i svensk lag. Sedan finns det nästan inga marginaler alls på dessa produkter, utan vi försöker redan ha så låga priser som möjligt för att kunna driva verksamheten.
Angående godiset så kan du lägga det i en skål och spara till Halloween, det finns säker några snälla barn som vill ha dom :)

Bättre kundbemötande än så här går inte…

Bättre kundbemötande än så här går inte att få. Kundtjänst lägger tid och energi på att besvara frågor samma dag och utförligt.

27 juin 2024

Hejsan Anki,
Tack för ditt jättefina omdöme :)
Det värmer gott, och det gör att vi vill fortsätta hjälpa våra kunder så mycket vi bara kan.
Ha en fin dag

Jag har bara possitiva saker att säga…

Jag har bara possitiva saker att säga om Swecig. Varit kund där i många år och upplever att jag blir bemött trevligt och att de är mycket bra på att bemöta kundens behov och fråger på ett bra och lättförståeligt sätt.

15 septembre 2023

Réponse de Swecig

Tack så jättemycket för det fina omdömet Lina..

Helt suverän butik

Helt suverän butik. Snabb leverans och dom svarar snabbt på Mail. Jag handlar ingen annanstans.
När man har frågor så kommer det alltid ärliga svar.

21 novembre 2022

Réponse de Swecig

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme Peter :)

Otroligt snabb och bra service👌

Otroligt snabb och bra service👌
Snabb återkoppling när min mans och min ecigg slutade funka.
Fick välja mellan ny eller pengarna tillbaka och jag blev så glad av att bli behandlad så proffsigt 🧡

11 août 2022

Fantastisk service

Fantastisk service! Fick en produkt som jag ett par veckor senare insåg inte kunde laddas (jag var lite seg med att lägga ner vanliga cigarretter och drog därför ut på tiden med att börja vapa regelbundet). Reklamationen besvarades omedelbart, och ersättningsprodukt anlände snabbt.

10 août 2022

Bra service

Bra service. Snabb leverans och bra saker. Kommer fortsätta handla härifrån. Så nöjd.

12 juin 2022

Réponse de Swecig

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme.
Du är alltid välkommen både att handla eller om du skulle ha några frågor.
Ha en fin dag :)

Snabb leverans o bra produkter

Snabb leverans o bra produkter. Fick t.om. 2 chocklad godisarna i paketet på köpet. Kommer användas igen 100%

6 janvier 2022

Hej Albin,
Jättekul att höra att du är nöjd med oss, och du är alltid välkommen tillbaka när du behöver mer prylar :)

Mycket bra service vid kontakt!

Gav lågt betyg pga ett missförståndb men efter kontakt med kundtjänst, viljket var mycket smidigt, så kom vi fram till en bra lösning på problemen, så jag ändrar ny till en fyra. Servicen var mycket bra och nu känns det som man fått ett mycket bra bemötande.

27 septembre 2021

Hej Micke,

Jätteskönt att du blev nöjd med oss efter lite olika missförstånd.
Vårt prio 1 är att kunden alltid ska vara helt nöjd med oss.
Vi har under våra snart 7 år alltid sett till att kunderna fått det dom har beställt, och skulle något krångla så löser vi det alltid på ett smidigt sätt.

Ha en fin dag :)

En fantastisk webbshop

En fantastisk webbshop, men ett stort utbud av det man behöver. En mycket kunnig kundtjänst med superbra service. Har du någon fråga om val av produkter etc, får du snabbt en kontakt och bra hjälp. Leveransen går snabbt och du har alltid ditt paket dagen efter en beställning. Aldrig några konstigheter.
Rekommenderas varmt

8 septembre 2021

Hej Karin,
Jättekul att du uppskattar vårt utbud och våran service.
Tack också för att du tog dig tid att skriva en recension här.
Ha en strålande dag :)

Fick lite extra batterier vid köp

Fick lite extra batterier vid köp. Mycket nöjd

23 février 2021

Hej Mixan,
Underbart att höra att du uppskattade vår goodwill :)
Njut av dina saker och skulle det vara något är det bara att höra av dig igen.

Bästbäst

Supersnabb på mailfrågor. Snabb leverans. Bra priser. Enkel hemsida med stort utbud. Tack!

2 décembre 2020

Réponse de Swecig

Tack själv för den jättefina retentionen och för att du har valt att handlar av oss.

Otroligt snabb service

Otroligt snabb service, snabba svar av kundtjänst. Inga problem alls OM man får ett problem utan då får man snabb och fantastiskt bra hjälp!

Har handlat hos swecig en längre tid och kommer inte skuta handla där.

Jag har bara gott att säga om dem ! +++++++++++++++++++++

14 septembre 2020