Super! Door een leveringsprobleem bij de groothandel moest mijn bestelling in twee delen verstuurd worden. Dit ging in fijn overleg via mail contact. Vlot antwoord en fijne oplossingen. Hie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mijn bestelde snoeppotten zijn zoekgeraakt in de post. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Sweet and Daring Handmade en zij waren zo vriendelijk om nogmaals een pakket snoeppotten naar mij op te s... Voir plus
Ik ben zeer tevreden. De eigenaresse is erg vriendelijk. Reageert altijd vlot en denkt goed met je mee en komt met goede ideeën en stuurt indien gewenst verschillende opties. Alles altijd van goede kw... Voir plus
We hebben besteld bij Sweet and Daring Handmade, omdat we graag een geboortekussen wilden kopen als cadeau. Daarbij nog een een olifanten speenlapje. Omdat de kussen niet was zoals wij (onze eigen ver... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Sweet and Daring handmade is de webshop voor gepersonaliseerde en unieke cadeau's voor (bijna) elk moment of gebeurtenis! Sandra is de eigenaar van Sweet and Daring Handmade en maakt elke bestelling met veel liefde en zorg voor je klaar. Omdat alles op bestelling wordt gemaakt kan er tot op de kleinste details het product helemaal naar wens worden gemaakt. Zo is elke bestelling uniek.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- sweetdaringhandmade.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super shop met te gekken acties
Superlieve dame dat je helpt met heel…
Superlieve dame dat je helpt met heel veel liefde en plezier. Snelle levering en mooi ingepakt
Ik kreeg wat ik bestelde
Ik kreeg wat ik bestelde, het was even stil, toen ik vroeg hoe het met mijn bestelling werd het gauw geregeld.
Erg blij met ontworpen shirts
Erg klantvriendeljjk en behulpzaam en hele mooie ontworpen shirts!!
Hele fijne communicatie.
Hele fijne communicatie.
Heel goed geholpen, Alles netjes ingepakt en super blij met alles.
Weer een super bestelling
Weer een super bestelling. Netjes verpakt en een snelle bezorging. Vaker besteld en een dikke 10 waard.

Réponse de Sweet and Daring Handmade
Super fijn contact en alles snel en…
Super fijn contact en alles snel en netjes verzorgd verstuurd. Ook kreeg ik veel leuke extra's bij mijn bestelling dat kwam echt als een verassing.

Réponse de Sweet and Daring Handmade
mooie producten.
Sweet and daring handmade is een super leuk bedrijfje.
Veel leuke en mooie producten. hele goede service en snelle verzending.
Snelle bezorging en netje verpakt
Vlotte verzending en netjes ingepakt
Vlotte verzending en netjes ingepakt. Net een cadeautje.
San je bent top
San, je doet het top♡ altijd zo gezellig in je live en me pakketje was weer een feestje ♡
Leuke lives op tiktok
Leuke lives op tiktok, vriendelijk en materialen van goede kwaliteit
Erg tevreden!
Snelle reactie op een aanvullende vraag, snelle levering, mooi en kwalitatief product én mooi ingepakt.
Leuke spulletjes.
Deze Dame heeft super mooie producten…
Deze Dame heeft super mooie producten behandeld je heel fijn ! Luisterd naar je wensen, heeft geduld voor je en heeft een top services
Kortom zeker een aanrader voor al je diy producten ♡
Prachtige (traktatie) stickers
Prachtige traktatie stickers met mooie kleuren en naam en leeftijd persoonlijk aanpasbaar. Snel en netjes geleverd. Zeker aan te raden!
Aanrader!
De website is overzichtelijk en je vindt snel wat je nodig hebt! De stickers die ik had besteld voor de verjaardag van mijn dochter kwamen snel, goed verpakt en met wat lekkers door de brievenbus. Mocht ik nog eens iets gelijks nodig hebben,ga ik het zeker weer hier bestellen,dank! 🌸
Een echte aanrader!
De producten zien er altijd top uit. Ontzettend leuk ingepakt met iedere bestelling een extraatje. Bovendien is Sandra een ontzettend leuke vrouw en zijn de prijzen heel toegankelijk.
L’expérience Trustpilot