Sweet and Daring Handmade Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super! Door een leveringsprobleem bij de groothandel moest mijn bestelling in twee delen verstuurd worden. Dit ging in fijn overleg via mail contact. Vlot antwoord en fijne oplossingen. Hie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden. De eigenaresse is erg vriendelijk. Reageert altijd vlot en denkt goed met je mee en komt met goede ideeën en stuurt indien gewenst verschillende opties. Alles altijd van goede kw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben besteld bij Sweet and Daring Handmade, omdat we graag een geboortekussen wilden kopen als cadeau. Daarbij nog een een olifanten speenlapje. Omdat de kussen niet was zoals wij (onze eigen ver... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Sweet and Daring handmade is de webshop voor gepersonaliseerde en unieke cadeau's voor (bijna) elk moment of gebeurtenis! Sandra is de eigenaar van Sweet and Daring Handmade en maakt elke bestelling met veel liefde en zorg voor je klaar. Omdat alles op bestelling wordt gemaakt kan er tot op de kleinste details het product helemaal naar wens worden gemaakt. Zo is elke bestelling uniek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit ontvangen

Nooit ontvangen, contact opgenomen via de website ook geen reactie op gekregen.
Erg jammer, had stickers besteld maar die heb ik dus niet ontvangen. PostNL zegt contact opnemen met de verzender maar die reageert niet.

3 juillet 2024
Logo de Sweet and Daring Handmade

Réponse de Sweet and Daring Handmade

Hoi Vienna,

Wat vervelend dat je ervaring met ons niet goed is bevallen. Bij ons staat klantenservice altijd bovenaan en daarom schrik ik ook van je ervaring.

De juli periode is altijd een erg drukke periode bij ons en ik denk dat daarom ook je mail over het hoofd is gezien.

Ik heb je een mail gestuurd en zorg dat de terugbetaling van je bestelling gelijk in gang wordt gezet.

Met hartelijke groet,
Sandra

Grote dank aan Sweet and Daring Handmade

Mijn bestelde snoeppotten zijn zoekgeraakt in de post. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Sweet and Daring Handmade en zij waren zo vriendelijk om nogmaals een pakket snoeppotten naar mij op te sturen. Daar ben ik het bedrijf zeer dankbaar voor, want de snoeppotten waren bedoeld als afscheidscadeau voor mijn werkgevers alwaar ik komende week afscheid van neem omdat mijn werk erop zit. Het 1e pakket is na 14 dagen nog steeds niet gevonden bij postnl. Daarom ben ik heel blij met de oplossing die het bedrijf aanbood door nogmaals een pakket toe te zenden. Chapeau hiervoor.

19 juin 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Snel en goedkoop

De service was heel snel! Het artikel wat ik ontvangen heb, was niet van hele goede kwaliteit, maar nou was het ook zeker niet duur.

12 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en mooi ingepakt

De sokken voor vaderdag waren de volgende dag al geleverd. Heel blij mee. Bij opening van het pakketje zat er een heel lief bedankje bij en waren de sokken ook nog eens ingepakt met een mooie sticker erop voor opa. Het was een feestje om open te maken. Erg leuk!!

14 juin 2024
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus