4,2

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,2

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Den dejligste oplevelse!

Den dejligste oplevelse!
Det var en skøn oplevelse med prøvesmagning hos Echo. Hun er så sød, professionel og imødekommende.
Hun lavede den smukkeste og lækreste kage til vores bryllup.
Af hjertet tak fra os og alle vores gæster 🍰🥰

13 juin 2026

Brylluskage

De har leveret glutenfri og laktose fri Bryllupskage til vores bryllup d 6/9 og hold da op et mesterværk alle folk roste kagen og sagde at den smagte helt fantastisk virkligt flot pyntet med roser så næste gang vi holder noget ved jeg hvor jeg skal hente min kage tusinde tak 🥰

11 septembre 2025

Echo var skøn at kommunikere med hele…

Echo var skøn at kommunikere med hele vejen igennem og utroligt imødekommende. Kagen var til vor søns kandidatfest og var udsmykket med amerikansk graduation-hat, diplom, blomster og tekst. Der var ikke et øje tørt. Virkelig en dejlig oplevelse, og jeg vender tilbage næste gang, vi har en stor begivenhed i familien. Kærligst Tina

19 octobre 2024

Den smukkeste bryllupskage

Echo lavede vores bryllupskage som overgik alle vores forventninger. Vi var til prøvesmagning, hvor vi smagte utallige forskellige kombinationer, så vi kunne vælge lige præcis den kage, der faldt i vores smag. Echo var utrolig forberedt inden vores møde og var sød og imødekommende.

Bryllupskagen var smuk og smagte helt fantastisk. Alle gæsterne roste kagen både for udseende og smag. Vil klart anbefale Echo og Sweetlab til alle.

7 septembre 2024

Smuk og lækker bryllupskage

Vi fik vores bryllupskage hos SweetLab. Den var ikke kun utrolig smuk, men smagte også helt fantastisk.
Prøvesmagningen tid tilbage var også rigtig fin, og det var svært at vælge smage da alt smagte godt.
Man følte sig urolig rolig i hele forløbet.

3 août 2024

Vi fik bryllupskage til 140 personer…

Vi fik bryllupskage til 140 personer fra Sweetlab.
Alting var helt perfekt. Fra prøvesmagning til den endelige kage, som var endnu flottere end vi havde turdet håbe. Og smagen...helt enkelt fantastisk. Vi og vores gæster synes, det var den bedste kage ever. Til vores næste fest skal vi helt sikkert have kage igen og det bliver herfra :-)

1 juin 2024

Den skønneste bryllupskage

Vi fik lavet den skønneste, smukke bryllupskage af Echo fra Sweetlab.

Vi var til prøvesmagning hos Echo, som er en utroligt sød kvinde, der tog os igennem alle de forskellige bunde, mousse og overtræk, hun havde, i alverdens kombinationer, så vi kunne få den helt rigtige smag til os. Vi landede på en frisk, forårsagtig kage med fokus på bær og frugt. Alle ingredienser er hjemmelavede og smager skønt.

Vi fik en lille kageboks med hjem, så vi kunne nyde resterne om aftenen - hvilket lige gav den ekstra lille hyggestemning.

Rent praktisk gik alt fra den indledende kommunikation til levering af kagen som smurt. Der holdes prøvesmagninger i weekenden, og hun er helt klar, når man kommer. Prisen er faktisk også rigtig god - man får utroligt meget for pengene. Derudover giver hun detaljerede instruksioner i, hvordan man skal skære kagen - også, så der kommer gode billeder ud af det. Slutteligt blev kagen leveret - til tiden, med et smil.

Alt i alt er der de varmeste anbefalinger herfra!

25 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit