Enastående kundtjänst! Fått svar och hjälp med frågor blixtsnabbt och på ett personligt sätt! 5/5 stjärnor Köpte kylhanddukarna och testade i helgens värmebölja. Helt otroligt hur bra de fungerade.... Voir plus

Sprungit många mil i proformens socks och kan inte vara nöjdare! Bästa strumporna jag någonsin haft o efter drygt ett år av tortyr är de lika bra som dagen jag öppnade paketet! 😍 11/10 fins inga andr... Voir plus

Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Voir plus

Måste berömma deras löparstrumpa, både i normal och ankel variant. Otroligt sköna strumpor som inte stör under min löpträning, fint pris med jämfört med andra aktörer! Grymt jobbat Swestarsports⭐️... Voir plus

1. Magasin d'articles de sports

Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

244 avis

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Réponse de Swestarsports

Hej Viktor, stort tack för din support och feedback på lindorna. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om produkterna och stort lycka till med din aktivitet 🎾💪🏻😊

Bra service o den absolut bästa lindan…

Bra service o den absolut bästa lindan på marknaden 🎾🤝

25 août 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Joakim😊 stort lycka till med din aktivitet och tveka inte att höra av dig om du skulle ha några funderingar 🎾💪🏻

Helst inte

Helst inte. Lindan är extra klibbig i en kvart.

1 août 2023
Avis spontané

Hej Andrej,

Hoppas allt är fint med dig. Först och främst beklagar vi verkligen att du fick en så dålig upplevelse av vår grepplinda.

Vi skulle gärna vilja få lite mer info kring vart du köpt den etc. Du finns inte som kund hos oss och det kan vara så att vissa hallar fortfarande har kvar vår gamla grepplinda. ”beyond” som är långt ifrån vår populära extreme och vi sedan länge fasat ut.

Ta gärna kontakt med vår support så vi kan förstå mer😊

Ovanligt lång leveranstid tyvärr

Ovanligt lång leveranstid tyvärr. Över en vecka 😳

24 août 2023

Hej Annelie,

Vi beklagar verkligen att du fått vänta på försändelsen. Något verkar ha gått fel i logistik kedjan. Hör av dig till supporten imorgon om du inte skulle fått något. Finns inget värre än att behöva vänta.

Lätt beställa

Lätt beställa, snabb leverans. Nöjd.

30 juillet 2023

Réponse de Swestarsports

Tack för din support och feedback Veronika😊 Vi är så glada över att du är nöjd med hela köp resan.

de är grymma!

Bra och snabb service och väldigt generösa. 11/10 smashar

8 août 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack för feedbacken Kim😊 och stort lycka till med din aktivitet 🎾💪🏻

Falsk marknadsföring

Såg reklam om kylhandduk som jag var tvungen att testa, verkade om att det skulle vara kungligt att slänga den över ansiktet efter en löptur eller en varm dag på beachen. Testade efter en löptur en lagom varm dag. Gjorde enligt instruktioner (blöta, skaka) efter löpningen och slängde handduken över ansiktet. Jätteskönt i två-tre sekunder. Måste gjort något fel tänkte jag, så jag läste instruktionerna igen och testade återigen. Samma effekt. Det är falsk marknadsföring att kalla detta för kylhandduk, som om den skulle kyla längre och bättre än en helt annan random handduk med samma procedur.

Jag får städa med den istället.

6 août 2023

Hej Magnus,

Hoppas allt är fint med dig trots din upplevelse av kylhandduken du köpte av oss. Verkligen ledsamt att du inte blev nöjd och fick en positiv upplevelse. Handduken i polyester är framtagen för att ge en kylande effekt och beroende på miljö etc varierar effekten varpå proceduren behöver upprepas. Vi strävar alltid efter att göra det bästa för kunden och har absolut inga intentioner att "lura" någon genom falsk marknadsföring.

Snabb service.

14 juillet 2023

Hej Åsa,
Stort tack för din support och feedback😊

Mvh
Fredrik
Swestarsports

Snabb leverans , inget krångel

1 juillet 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Mattias😊 stort lycka till med din aktivitet 💪🏻

Nöjd med allt!

Bra produkter och snabb leverans!

28 mai 2023

Hej Jessica,
Stort tack för din support och feedback, vad glada vi blir att du är nöjd med allt😊 stort lycka till med din aktivitet 💪🏻🎾

Fantastiskt!

Riktigt bra produkter och fantastisk service. 10/10 möjliga!

25 mai 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack Jakob🙏🏻 din support och feedback betyder så mycket.🎾

Har bara provat bollarna än

Har bara provat bollarna än.
Dom var väldigt bra.
Bra pris när man beställer flera 👍

25 mai 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack för supporten och feedbacken Andreas😊 va kul att du är nöjd med🎾 stort lycka till med spelet.

Riktigt bra och snabb leverans

Jag hade höga förväntningar om produkterna, och det uppfylldes verkligen. Sedan gick det väldigt fort från beställning till att jag hade allt i handen.

24 mai 2023

Réponse de Swestarsports

Hej Amanda, stort tack för din support och feedback😊 Vi är så glada att de motsvarade dina förväntningar. Stort lycka till med din aktivitet.

Réponse de Swestarsports

Hej Fredrik, vi är så ledsna att du fick vänta på försändelsen. Den lämnade oss dagen efter köp men postgången tog tid då det var röda dagar. Hoppas ändå upplevelsen av produkterna var till belåtenhet😊

Trevligt bemötande

Smidig hemsida, snabb leverans och trevligt bemötande i chatten på mina frågor innan jag la min order

24 avril 2023

Réponse de Swestarsports

Tack snälla för din support och feedback Daniel😊 vad glada vi blir att du är nöjd med hela upplevelsen. Stort lycka till med din aktivitet 💪🏻

Snabb leveras

Snabb leveras, grym kvalitet och alltid trevligt bemötande och service!

Kan rekommenderas!

2 mai 2023

Réponse de Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Matte😊 va glada vi blir att du är nöjd med allt🤝🏻🎾